Erkekler cevap bekliyorum :)?
zayif kizmi terci edersiniz yoksa kilolumu
zayif kizmi terci edersiniz yoksa kilolumu
Ben insanları dış görünüşüne gore asla yargilamam şişman veya zayıf farketmez ama obezite kadınları sevmem çünkü yemeseler zayifliycaklar ama tek düşündükleri şey yemek olduğu için onları sevmem hem yerler hem şikayet ederler çünkü ozamam yeme yani ama benim eski sevgilim balık etliydi şişman değil balık etli ben balık etli kızları severim çünkü çok tatlı bir yüzleri olur ve COK sempatik okur ları ve iri göğüslü ve hoş bir popoya sahiptirler :D
seçilcim ben çok zayıf sevmiyorum ama kiloluda sevmiyorum galiba ben ne sevdiğimi bilmiyorum :) şaka tabi fiziksel sevme denince ilk akla gelen seks yoksa aşk fizikte değil karşı tarafın zekası karakteri ve kalbiyle alakalı bir durum.. konuyu dapıtmadan devam edeyim...
bence güzel kadın vücudu dolgun hatlarasahip diri vücut yani c cup göğüsleri olmalı çok hafif bir ayva göbek dolgun kalçalar kıvrmlı hatlar... selülit ve çatlalak olmaması tercih sebebi :))
Cevap
41Cevap
ne cok zayif ne de cok kilolu
en güzeli normal sportif bir kilo/vücut
balik etlide olabilir
ben kac kiz tanıdım kilolu olmadigi halde (bazıları zayıfti bile !) kendini kilolu gören... cok sacma... yapmayin bu kötülügü kendinize... normal saglıklı beslenin (kendinizi ac bırakmayin) ve spor yapin... bitti
Ne şişman olmalı ne de oklava gibi dümdüz olmalı. Sanırım balık etli diye tabir ediliyor. O iyi işte =)
Zayıf tabii ki. Ne yapayım kilolu bakımsız kızı. O yağlar eski çağlarda yemek bulamadığın zaman işe yarıyordu. Artık o yağlar çağdışılıktan başka bir şey değil.
Zayıfsa kemikleri sayılmasın, kiloluysa orası burası sarkmasın. Gerisi çok da önemli değil.
Hatun dediğin elini attınmı kemik gelmeyecek vesselam
85D ya da üzeri olsun, bel 75 santimi geçmesin, kalça 105 santimi geçmesin yeter ;)
yüzü güzel olsun yüzü boy 175 se 73 e kadar takılabılır :)
zayıf normal arası kiloluda olur birbirimizi sevmemize bağlı :)
zayıf tabiki de yer gök kilolu kız dolu
Hafif balık etli olacak. 😎
zayıf bende zayıfım kılolu ezer beni
çok zayıf olmasın çubuk gibi
Yere düştü mü kemik sesi gelecek !
Boyuna uygun kiloda olmasını tercih ederim :)
Balık etli olması tercihimdir
amerikada yaşasın yeter :)
kemıklerı sayılmasın sporcu tarzı ıdeal :)
Resimdeki sensen senin gibisi
55-60 boyuda uygun olmalı
Tombulun adı zayıfın dadı ^^
fazla da zayıf olmamalı 50-60 arası :D
zayıf olsun ama göğüsleri de küçük olmasın
Sisman kizi kim neden istesin ki
Zayıff ama 50-55 civarı
boy 154-164 arası kılo 50-60 arası
zayıf tabiki. benim gibi olsun
55 kilo 170 boy ideal dir har zaman
Zayif tabi. d balıl etli olabilir
ikisinin oratası olsun be olmuşken;)