Kuaförde maşa yaptırmak kaç para sayın üyeler? Kalın maşa ama iri iri su dalgası demek daha doğru olur fiyatı ne kadar? Çivi maşa, ince maşa, dalgalı maşa gibi seçeneklerde fiyatlar değişiyor mu? Saç maşa modelleri ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Saç maşa modelleri ve fiyatları
Kadınlarda en çok beğendiğim saç modellerinden biri de dalgalı maşadır. Bukleler de hoşuma gidiyor, onu daha çok özel günlerde tercih ediyorum ama dalgalı maşayı günlük olarak da kullanıyorum.
Kuaför maşa fiyatları nedir? Saç maşa modelleri ve fiyatları!
Kuaför maşa fiyatları yapılan yere göre değişiyor, çivi maşa, dalgalı maşa, iri maşa fiyatlara etki etmiyor. Tek bir ücret uygulanıyor her maşa saç modelinde fakat saçın uzunluğuna göre fiyatı biraz yükselten kuaförler var. Çünkü uzun saçı maşa yapmak daha çok vakit alıyor. Kuaförde maşa yaptırma fiyatları da 40-150 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Su dalgası fiyatları da aynı şekilde. Kuaförde dalgalı saç ne kadar diyenler net bir fiyat ne yazık ki yok. Semtten semte bile kuaför fiyatları değişebiliyor. Ancak ortalama olarak 40 ile 150 ₺ arasını gözden çıkarmak gerek.
En güzel salık maşa saç modelleri!
1. Doğal dalgalı maşa sevenler için
salık maşa saç modelleri
Saçlarınıza dalgalı maşa yaptırdıktan sonra çok doğal durmasını istiyorsanız, bu modeli tercih edebilirsiniz. Saçlarınız kendiliğinden dalgalıymış gibi duruyor.
2. İri maşa sevenlerin tercihi
İri maşa saç modeli
Özellikle ombre saçlarda harika duran bir model. Saçları daha dolgun, daha canlı gösteriyor. Rüzgarlı günlerde tercih etmenizi önermem :)
3. Çivi maşa saç modeli
Çivi maşa saç modeli
Çok ince dalgaları seviyorsanız çivi maşa tam da size göre. Taradıktan sonra çok fazla kabardığı için ellerinizle şekil vermenizi öneririm.
4. İri su dalgası sevenler için
İri su dalgası
İri su dalgası da kadınları oldukça zarif gösteren modeller arasında. Bu saç modelini elbiselerle daha çok yakıştırıyorum, günlük kombinlerde fazla duruyor :)
Neden kuaför ü tercih edersiniz maşa için ? Saç maşası alıp evinizde yapabilirsiniz. Ben yapamazdım saçlarımı sürekli kuaföre giderdim ama hemen bozulurdu 20 Tl 30Tl isterlerdi uzun saçlarada 50 falan hemende bozulurdu ne sinir olurdum. Maşa almıştım artık kendim yapıyorum ve çok güzel oluyor
ben maşa yapmam saçıma zaten şimdi kep fotosu çektircem acil lazım oldu saçlarım kötüydü mecburen yaptırdım yavru normalde 20 diye biliyorum bu yerde kıytırık bir yerdi aceleyle girdim hiç konuşmadan 30 lira aldı :@
En İyi Cevaplar