Lensi hic sevmezdim, balık göz diye dalga gecerdim ta ki bugüne kadar. Bir kızın gözünde lens varmış ve hic lens olduğu belki değil. Solotica quartzo olduğunu söyledi. Daha önce Solotico lens kullananlar var mı? Solotico lens yorumları neler? solotica quartzo lens kullanımıDiğer görseller: Solotica lens örnekleri
Solotica lens kullananlar ve deneyimi olanlar yorumlarınız neler?
Gözlerim bal-ela rengi ama uzaktan çok rahat kahverengi sanılabilir bu yüzden ela-yeşil gibi bir lens kullanmak istiyorum aslında, daha doğrusu kendimi sürekli aynı görmekten sıkılıyorum ve göz rengim sürekli değişsin istiyorum ve lens kullanmak istiyorum ama lens, korneada incelme yaptığı için cesaret edemiyorum.
Bu lenstten ben 6 ay kullandım göze göre değişiyor iri gözlerim var derler ya eşek gözlü diye tamda öyle işte bende yakışmadı ben kendime çok yakistiriyodum ama disardakiler güzel bulmadı normal lenstten farkı gözü rahatsız etmiyor daha sağlıklı ama çok pahalı
Solotica Hidrocor mel kullanıyorum , haresiz lens bazı gözlerde güzel durmuyor ama denediğim anda bayıldım. lensoptik ten siparişimi vermiştim , kargoyla 2 günde elime ulaştı.
Aldığım Solotica lens asla istediğim renk değil çok araştırıp video izleyerekte aldım asla alakası yok doğalllıkla hiç hiç alakası yok kullandığım 3 aylık lens onun yanında çok çok daha kaliteli asla almayın... hidrocor avela ile ilgili ne kadar araştırma yaptım ama elişme ulaşan lensin gördüklerimle alakası yok alttaki göz rengimde koyu izlediğim araştırdıklarımda ama bu kadar fark asla olmaz tam bir fiyasko 20 yıldır lens kullanıyorum ben hiçbir marka ve lenste böyle bir şeye denk gelemdim
abuk subuk konusup sinirini bozucak insanlar cok olucak kimi gelicek zombi gibisin diyicek kimi gelicek dogal gozun daha guzel diyicek kimseyi dinleme kendini nasil mutlu hissediyorsan onu tak ben Solotica hidrocor quartzo ve Topazio kullandim gayet guzeller renk gecisleri lenste guzel fakat biraz kalin lensler onu diyebilirim bikac tane daha farkli markadan farkli renkler kullanmustim
Ben yıllarca nc quartzo kullandim gerçekten çok doğal duruyor. Ayrıca yine soloticanin hidrocor serisini de kullandım. Kendi gözlerim neredeyse siyah hidrocorlar siyahlığı yok ediyor oldukça opak ancak komutan logar gibi geziyordum. Rio serisinden kullandım en memnun olduğum rio ipanema inanilmaz etkileyici ve doğal duruyordu ama numaralı olmadığı için quartzoya geri döndüm. Çok rahat kullanımı istisnasiz her gün takıyorum hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Tavsiye ederim
Yorumlardan anladığım kadarıyla, görüş sahipleri lensleri sadece güzel görünmek için kullanıldığını sanıyorlar. Oysa lensler daha iyi görmek içinde kullanılıyor.