Boyu kısa olanda balık gelinlik giyiyor uzun olanda. Önemli olan yakışması mı peki?
Zevke göre
Vücut tipine göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balık gelinliğin ne olduğunu bilmiyorum. Önemli olan yakışmasından çok ufak bir düzeltmeyle *kişinin kendine yakıştırması* bana göre. Herkesin görüşüne, kalıplaşmış düşüncelerine ve algılarına hitaben değil de kendi zevki ve canının isteğine göre yaşamalı insanlar. Yargılamak ve ötesinde sarkastik biçimde eleştirmek mantığa dayatılmış önyargı pıhtısıdır...
Kesinlikle güzel bir kumsalda mayo, bikiniler ve şortlarla yapılan bir düğünün rahatlığı yok. Tekilalar, şampanyalar, vodkalar, şaraplar ve ince belli bardakta çaylar üfff. Son ses müzik. Uğraşılmaz gelinlik, smokin falan :D
Sorun şu ki evlilik bana saçma geliyor. :
kilolu kadının tayt giyip kendini zayıf zannedip ortalıkta dolaşması gibi oluyor biraz insan giyinirken fiziğine bakmalı ona güzel olan şey bir başkasında kötü durabilir
Normalde evet isteyen istediğini giymeli ama yıllar sonra da dönüp fotoğraflara baktığında güzel bulmak da önemli. Bazı kıyafetleri sadece uzun boylular giymeli, ispanyol paça, balık elbise, çorap çizme vb
Ay siz ne giyseniz tatlısınız zaten, kızdırmayın beni akdkwkd
Katılmıyorum. Kız arkadaşım 160 küsür, ne giyse yakışıyor , beli ince ve fit bir vücudu var. Uzun olana herşey yakışır mantığı gereksizdir.
Yanlış düşünüyorsunuz. Öyle kadınlar varki minyon ve ne giyse kaldırıyor. Bizzat tanıdığım uzun olup ne giyse yakışmayan güzel olmayan kadınlar var.
Bahsettiğim kıyafetleri 1.50 kız giyse hoş durmaz üzgünüm. Tabi ki ince bacak fit vücut önemli ama çok kısa bi kız İspanyol paçayı kaldıramaz. Ha beğeniyorsa tabi ki giyer, ki zaten topukluyla boy uzatılabiliyor
161 Boy giyebilirmi peki?
Yav isteyen istediğini giyer benim bahsettiğim apayrı
Ciddi sormadım zaten :D
Cevap
5Cevap
Uzun boylu olmak demek dünya güzeli olup herseyin yakışması demek değil. Bir türlü anlaşılamadı, kadında güzelliğin , çekiciliğin boy ile alakası olup olmadıgı.
Erkeklerde evet boy pos önemli bir unsur ama kadında değil. Hatta 166 Boyunda birisi olarak aşırı uzunluğunda 170 üstü özellikle, itici durduğunu söyleyebilirim. Benden kısa olup çokta güzel olan kadınlar var. Yani kısacası kilolu değilse giyer.
Uzun olana yakışmaz asıl. Zaten topuklu giyiliyor aşırı uzun durur.
Minyon olanlar her daim daha güzel olduğu için topukluda giyileceği için çok daha iyi kaldırır. Uzunlar doluşup ego kasmadan söylüyorum , biz erkekler minyon kadını her zaman daha çok beğeniriz. Daha zarif dururlar.
Kendini nasil mutlu hissediyorsa onu giymeli. Düğün gelin ve damadın günü. Bir gelin balik gelinlik giymek istiyorsa giymeli. Kendine yakıştırmasa giymez zaten.
Uzun olunca güzel oluyor diye bir kural yok. Topuklu giyiliyor zaten , kısacası giyer. Ben 163 Boyundayım 2 sene önce kendi düğünümde giydim harika durdu, herkeste çok beğendi.
Uzun boylu olana daha çok yakışir birde beli de inceyse zayıf daha güzel ortaya çıkar gelinlik
Yorumu beğemmeyen mallar kilolu heralde şiskolar sizi😅😅
Boyuna göre giyinmeli biri bunu kısa boylu olana yakışmaz.
Önemli olan vicut hatları uygun olması yani ince belli ve fazla kılosu olmayan biri boyu kısaysa topuklu giyer zaten
Aslında tek önemli olan ne giyerse giysin giydiği şey ile mutlu olması. yakışıp yakışmaması insanların ne düşündüğü değil :)
Yakışması önemli. Uzun kadınlar hersey bana yakışır kafasında oluyorlar ama ne hikmetse minyonlar daha güzel ve alımlı oluyor. Bir kere uzun kadın balık gelinlik dediğin modele baktım onunla Safinaz gibi olur. Kısa boylu olan topuklulardan giyer ideal durur. Ha birde kısa boydan kastının ne olduguna bağlı kardeşim.160 Boya kısa denmez kadın için idealdir.167 Üzeri aşırı uzun geliyor bana. Ben 187 yim düşün. Ama 155 altı ise topuklu giydiğinde yüksekse kurtarır.
boyu kısadır ama fiziği güzeldir giyer
Kısa olana yakışmıyor bence
Önemli olan kum saati vücut tipi...
Kısa olan biri de o gelinliği kaldıramaz.
Alakası yok , uzun olanda aşırı sıska durur. Kısa olan topuklu giyer güzelde durur.
@adnanhancı Katılıyorum ben düğünümde giydim uzun değilim çok güzel taşıdım. Herşeyin boyla alakası oldugunu düşünüyorlar :)
Ya valla yakışmaz dedik diye hakaret ediyoruz gibi davranıyor herkes🤣 modacılar da boşuna yapıyor bu işi zaten
Yani boyu kendimiz seçmiyoruz sonuçta, ben de isterdim minicik olayım🤣 isteyen istediğini giyer ama mevzu yakışmak ise durum değişir 😅 ki zaten ben kısaları kötüleyen uzun görmedim ama kısalar sürekli uzunlara saldırıyor🤷♀️
Yanlış anladınız sadece fikir belirttim :) Bende de tam tersi minyonların uzunlara laf attığını değil hep uzunların laf attığını gördüm
Kısa boylu olana yakışmaz
Önemli olan içinde nasıl hissettiği
Kisiye gore degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?