Evet erkekler bayanlarda hangi rengi ve modeli daha cok severler ve bayanlar kendilerinde hangi rengi daha cok yakistiriyorlr? Ozellikle pembeyi ve beyazi bilmek isterim.
Cevabın nedir?
+1 yılwww.bayansepeti.com/.../4813-nbb-sutyen-takim.html
www.bayansepeti.com/.../4860-pembe-sutyen.html
www.bayansepeti.com/.../...-dolu-sutyen-takim.html
www.bayansepeti.com/.../4810-nbb-sutyen-takim.html
dantel ve saten olduğunda her iç giyim daha şık ve çekicidir.02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kaliteli kumas ise zaten kendini gosteriyor yani
- +1 yıl
haklısınız her zaman zarif ve şık
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılo degilde Ln benim tuğla rengi bir baksirim var cok yakışıyo onu giyerim hep
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahh
Mavi, mor tonlari, siyah bordo. Kucuk ve dantellinmodeller harika bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
35Cevap
beyaz olsun... beli ve kalça hatlarını ortaya çıkartsın... kadını ayak uçlarında gezinecek kadar etkilemiş olsun.. kadın kendisini aynada görünce ayak uçlarında kalkıp kalçasını aynaya dönüp bakacak kadar sade olsun. iç çamaşırı kadından kadınlığını çalmasın. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm, guzel yaklasim, o zmn kaliteli bir beyaz gerdek gecesinde muthis olur :)
Soran+1 yılOlabilir :)
+1 yılHatununa göre değişir benim fikrim. Esmer hatunda genelde beyaz çok yakışır. Beyaz tenli hatuna siyah, sarışın hatuna da hem siyah hem kırmızı. Ama bunlar genelleme tabii ki hatununa göre değişir fikrim ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBncede. O zmn profilimi anlatayim sn soyle, beyaz tenli, renkli gozlu kahve rengi sacliya ne gider?
- +1 yıl
Kırmızı iyi bir tercih olabilir. Şekillerine hiç girmiyorum bir dünya şekillisi var çünkü dantelli tercih etmelisin ama basenlerin azıcık yukarısından başlayanlarından. Bunun dışında pembe ve siyah da güzel olur diye düşünüyorum ;)
Soran+1 yılAnladim, saol :) siyah bana olmaz da bunlari evet yakistiriyorlr bana
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAşk Kırmızı filmini izleyen birisi olarak diyoruum kii, kırmızı :D ya ne biliyim en sevdiğim renkte kırmızı ya heralde ondan bir çağrışım yapıyo falan :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKirmizi klasik zaten ya onu herkes sever de mesela gerdek gecemde ya beyaz ya pembe giymek isterim ya safligin temsili :)
- +1 yıl
Kırmızı candır, her ne kadar klasik falan olsa da ben çok severim eminim seven bir sürü kişi vardır efenim :D sizin dediğinize gelince beyaz olabilir bak katılıyorum güzel bir hava verebilir ama pembe, ı-ı olmaz bence itici hatta :D
Soran+1 yılIste ondan sordum. Bn mesela eski erkek arkadasimda fark etmistim, pembe giymemi istemiyordu ama snra fark ettim ki ic camasir olarak bana yakistiriyor yani bas basa iken olur gibisinden falan demisti. Iliskiye girmedigimiz icin de bilemedim tabi tam olarak dusuncesini de
- +1 yıl
Yok be ablacım pembe bence çok kötü durur ya dediğim gibi itici. Beyazın en basitinden bir havası bir çekiciliği ne biliyim bir seksiliği var. Emini beyaz daha iyi olur :D
Soran+1 yılHahaha tmmdir dusunecem bunu :)
- +1 yıl
Aynen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyazdan nefret ederim. Siyah, kirmizi, pembe renkler ve dumduz, vucuda yapisan ic camasirlarini severim. Dantel detayina gerek yok dumduz bikini gibi olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBikiniler dumduz olmaz, cingene gibi hareketliler zaten de anladim bn sni :D :D
Cevap sahibi+1 yılYa dumduz derken vucudun seklini aliyo da tek renk falan oluyo ya oyle iste of anladin sen beni :D leopar, zebra vs. seksi desenler de hos olur ama yine duz olacak :D
Soran+1 yılEvet evet anladim saol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Leopar deseni sarılı siyahlı ama böyle gerçek leopar deseni gibi canlı renklerde falım reklamındaki dedeler gibi vuuuu çekeşim geldi
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam tamam sakin ol :)
Soran+1 yılZaten klasik ama yaa, cildirtmak istiyorsan adami oyle bisey giyersin iste :) Ama bn gerdek gecesi icin sordum leopar olmaz herhalde gel ustume atla denmez :)
Soran+1 yılAhah herseyin zmni vardir, dedigin gun de gelecek de ilk gece sakin olsn, tatli ve romantik olsn :) Snra monotoniye girmemek icin fantazileri baslarim zaten :) :)
Soran+1 yılAmin cumlemize :)
beyaz yaa özümüzde beyazdan geliyor gibi sanki bana saflığın durunun rengi o beyaz ince veya işlemeli tanga da olabilir yakışana tabi :))
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi bncede. bir dr kadin sut gibi beyaz tenli olacal, offf ne guzel
Soran+1 yılHahaha bncede haklisin :) Lesbiyenmisim gibi oldu :)
+1 yılnereden bilecem bayan iç çamaşırı modelını felan bayan deglm ben
00 YorumlaPembe byz siyah kırmızı tanga dantelli modeller bir harika dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez diyorsun onemli olan altta olan diyorsun :)
kırmızı sevmem sıyah beyaz bayılırım pembede severım saten parlemanet mavısı askılı gecelıge bayılırım :D
023 Yorumla
Soran+1 yılBendensin bn kirmiziyi hadi giyerim de siyahi hic sevmem ama o diger renkleri severim iste
Soran+1 yılO kizlari sevmeyen mi var yahu
Soran+1 yılTabikide :) Ahh siz ahh ck nazlisin ama yaa, kizlar hicbisey sorun etmezlernsiz en ince detaya bile takarsiniz
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılNe demek bu yaa? benim turkcem buna yetmiyor :)
Soran+1 yılCahil desen de sorun yk zaten anadilim diil turkce :) Bosver bosver ck dusunme, yarin bayram
Soran+1 yılYk artik, ayip :)
Soran+1 yılHayir hayir o diger mevzu patlama yapacam falan dedin yaa, bn balkanlardanim
Soran+1 yılNeysr neyse bana soyleme ilgilendirmez. Bosna benim
Soran+1 yılburada ogrendim iste turkiyede. Neyse bn gidersem ii olur
Soran+1 yılSaate bak anlarsin. Tovbe yarabbim yaa
+1 yılkardiş çizgi film desenli iç çamaşırları kadını çekici yapar. bana göre böyle :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılDantel olmali secred hatirlatir ve mat bir renk iyidir bu sadece benim gorusum dgldir...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenliyse murdum rengi dusuk bel tanga super oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenliyim de murduz rengi ne?
- +1 yıl
Bak bakalim murduzmu yazmism murdum mu
Soran+1 yılHahah evet iste, murdum her neyse, neyse snra bakarim
- +1 yıl
Gece gece ne ictin nasil bu kafayi yasiosun bir bilsem
Soran+1 yılNaptim ki ya
Kırmızı ve mor :) kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun :)
00 YorumlaEsmersen beyaz, açık tenliysen siyah. Kırmızı çoğuna gider. Tutkunun rengi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen genellikle ne giyersin :) güzel e hersey yakışır
02 Yorumla
Soran+1 yılBana hersey yakisiyor zaten de :P
Cevap sahibi+1 yılGüzelim diyosun yani :)
+1 yılTul kenarlari dantelli beyaz tamamen dantelli pembe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer olsun o kişi ve sim siyahhhhh iç çamaşırı olsun
00 Yorumlakırmızı dantelli severim erotizim rengi
015 Yorumla
Soran+1 yılKalsik :)
Soran+1 yılMesela gerdek gecesinde beyaz veya pembe olur mu? Safligin temsili? Bnce o gece icin ck sexy. Belki de bn ck anlam yukluyorun hersey bilemedim :)
Soran+1 yılEvet beyazda hersey hemen belli olur da ne olabilir ki yaa o gece, korkacak bir sey mi var? Zaten kocan belli olsa da nolacak? Anlayamadim
Soran+1 yılAyrica bm kendim icin giyerim yaa o gece, kocamin gozu orda olmazsa da :) Severim bn bu tur seyleri
Soran+1 yılbenim kocam okuz olmaz, izin vermem, tatli olacak o gece :) :)
Soran+1 yılHaha bn o durumda olamam ya istersem de icimde baya korku olacak falan
Soran+1 yılIlk defadan tabi ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılfark etmez finalde hepsi çıkacak :DDDDDDDD
015 Yorumla
Soran+1 yılHaha bencede ama zaten bu is icin varlar ic camasirlar, bir an once cikmalari icin :)
Cevap sahibi+1 yılİşte onun için bence gereksizler. Direk üstüne uzun bir gömlek giy, bir de vücudun güzelse yemede yanında yat işte. Ama illa giyeceğim diyorsan üst taraf pembe alt taraf kırmızı al. Üstüne bakınca hayal kursun, altına bakınca daha da ateşlensin
Soran+1 yılHahah, bak bu ck iyide ya? Hahah cok guldum :) boga gibi inatlassin diyorsn yani?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle :) Gör bak ondan sonra sana neler oluyor, o geceyi bir daha unutamazsın.
Soran+1 yılBn gerdek gecesi icin sordum de, bu dedigin ilerdeki aylarda olur hatta baya bir zaman snra yeni fantazi olsn diye uygularim, monoton olmasin diye falan :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle desene, o zaman pembe giy. İlk gece adam zaten fazlasıyla ateşli olur bir de üstüne kırmızı tam yakar yani. Pembe olsun az bir hayal kursun :) Şimdiden kolay gelsin. Sana da ne diyeyim ki bilemedim biraz sabredeceksin işte acıya :)
Soran+1 yılPembe olsn ilk diyen sensin beyaza nazaran :) Neyse ne acisi yaa, okuz olmayacak esim, tatli tali olacak acitmayacak cnmi, bosu bosuna korkutma bni :)
Cevap sahibi+1 yılBunun öküzlükle alakası yok, öküzlük ileride acırsa olur. İlk olduğunda bırakta birazcık acısın. İlk defa bir şey... oluyor sonuçta. Bizim küçük çocuklara iğne vururken söylediğimiz korkma iğne acıtmayacak sözü gibi yalan mı söyleyeyim yok hiç acımaz diye.
Soran+1 yılHarbi mi yaa? Bni kandirmislar o zmn :( Bilemedim neyse.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün vücuduna küçücük bir iğne girerken dahi canın acıyor ki bu iğneden kat kat kalın bir şey. Ve sende ilk girişte bunu zorlaştıracak bir zar var. Bırakta o zar açılırken canın yansın biraz. Sonralarda olmaz zaten ilk gece için diyorum bunu
Soran+1 yılAnladim, neyse saol :)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil de sıkma canını, sonradan düzeliyorsun zaten bir 5 b, ilemedin 10 dakka sürüyor acısı ama sen yıllarca regl acısına dayanmış birisin onu dert etme, sonradan zevk başlayınca unutursun acısını
Soran+1 yılEvet tatliya baglanir :) Neysr saol :)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil, üzme tatlı canını :)
Soran+1 yılSaol
pembe tanga favorim =)
01 Yorumla
Soran+1 yılPembis de cikti sonnda :)
Beyaz olsun yeterli ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya beyaz seven cikti :)
Soran+1 yılIyiymis, bn cok duymamistim daha once de ondan :)
koyu mavi ve bprdo
13 Yorumla
Soran+1 yılGerdek gecesinde beyaz veya pembe olur mu peki sence? Safligin rengi?
Soran+1 yılAhaha yk artik :) neyse
Siyah , yanları işlemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm degisik
pembe tartışmasız... hhrrr
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm harbi mi? Pembe mi seviyorsn?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah ya da kan kırmızısı jartiyer
06 Yorumla
Soran+1 yılAtesli renkleri diyon yani biraz
Cevap sahibi+1 yılAteşli renk değil, emen renkler bunlar.
Soran+1 yılYani dikkat cekici baya, bir beyaz kdr saf degiller
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırının saflıkla işi ne ki
Soran+1 yılIsi yk benim fantazilerim
Cevap sahibi+1 yıl:) iyiymiş
Pembe yda kirmixi dantelli olan
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi bakalim :)
Yesil ve tonlari danteli
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm, degisik secim :) Yesil gozlulere yakisir ama gos rengi ortaya cikar
Soran+1 yılBn yesili severim de hic giymem yani bana gore tam degil de giyersem sirf gozlerimi ortaya cikartsin diye olur
Soran+1 yılHahaha, sevgililerine diyon? Iyiymis meraklisin o zmn ic camasirlara falan
deniz mavisi olabilir. boxer tarzı ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılOhh bir de gozleri renkli olacak kadinin, super :)
Soran+1 yılBn de cooook seviyorum deniz mavisini ve giyerim de gecelik olarak
Soran+1 yılEvet sn giyemezsin tabi
Soran+1 yılHmm, ck tercih ettigim renkler olmaz :)
Soran+1 yılAnladim, saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmızı dantelli ölürüm :)))
09 Yorumla
Soran+1 yılKlasik :)
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihin ne en çok hangisini giyersin ona göre klasikten kurtulalım :))
Soran+1 yılBn daha iliskiye girmedim de gerdek gecesi icin sordum :)
Cevap sahibi+1 yılGir gir iyidir gerdek geç olmasın :))
Soran+1 yılRahatim daha neden dert acayim kendime bos bos bak hergece ne giyecem gibi dusunmek zorunda kalirim fln, ohoo
Cevap sahibi+1 yılHayatını yaşamayı seviyosan devam ettir ama dayanması zor geliyosa orası sana kalmış :))
Soran+1 yılSimdilik iyiyim grk yk :)
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama göğüslerin iyiyse kırmızı iyi gidiyo :)
Soran+1 yılAnladim, saol
+1 yılsiyah ve kırmızı
15 Yorumla
- +1 yıl
klasikler en iyisidir
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYani siyah degil de digeri evet
- +1 yıl
siyah da evet de :)
kirmiiziii :D
01 Yorumla
+1 yılSiyah
06 Yorumla
Soran+1 yılEn sevmedigim :)
- +1 yıl
Dantelli fena olmuyor ya
Soran+1 yılYa hos, elegant da bn sevmiyorum yaa, kisisel yinede giyersem dantelli giyerim
- +1 yıl
Ben dd dantalli dedim zaten:) cizgi film karakterlilerden degil:))
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
::)))))
dantelli beyaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzel
Soran+1 yılBeyaz kadar zarif olacak ama dantel bol bol olacak kdr da suslu olacak diyorsn :)
Soran+1 yılAynen bn de oyle dusunmustum
Soran+1 yılHaha hayir ama oylesine aklimda geldi sordum :)
Soran+1 yılOlabilir ama dedigim gibi beyaz boyle masum, saf falan olmak istedigim gecelerde giyerim :)
Soran+1 yılDegisir ama pembe en cok tercih ettigim olmaz. Bordo falan olur herhalde
Soran+1 yılYk su an iste toz pembe olur, guzrl bir deniz mavisi olur veya daha sik dersek bordo olur zaten beyaz tenliyim
Soran+1 yılAynen oyle derim
- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı dantelli. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah severim
09 Yorumla
Soran+1 yılDegisik secim :)
Cevap sahibi+1 yılÇok sexi bence :D
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılAma bn siyahi sevmiyor renk olarak da ondan
Cevap sahibi+1 yılseninki ne renkt tatlım
Soran+1 yılFavorin mi diyorsn? Onu diyorsan favorim yok siyah ve yesil disinda hersey giyerim herhalde
Cevap sahibi+1 yılşu an altındaki ne :D
Soran+1 yılSana ne leyn
Cevap sahibi+1 yılkırmızı demi :D
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bayanlarda en sevdiğiniz iç çamaşır rengi ve modeli hangisi arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler