Moda & Stil Kızlar, Kısa eteğin altına tayt mı daha iyi olur çorap mı? Emel97 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaz veya kış mevsimsel olarak değil genel olarak hangisi daha iyi olur ankete katilirsaniz sevinirim iyi günler :) Külotlu çorap Tayt Çorapsız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kızlar, Kısa eteğin altına tayt mı daha iyi olur çorap mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aleyna_yaz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kilotlu çorap dokusu olan taytlar ayakkabilar kapalı olunca olur. Ama normal tayt giyilmez eteğin altına. İnçe kilotlu çorap tercih ederim ben. 0 1 Yorumla Emel97 +1 yıl Anladım teşekkürler :) ah o taytlardan Türkiye'de olsa işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl eteğin altına tayt mı giyilir ne saçma ilkokul çocuğu gibi... 0 5 Yorumla Emel97 +1 yıl Bilmem şık bulamadım ekledim öylesine bazen kışın yapılıyor ama bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok çocuksu saçma yani 2000'lerin başında olsak belki ama yıl olmuş 2020 etek altına tayt mı kaldı? :D Yorumla Emel97 +1 yıl Haklısın sanırım peki ne olmalı ki yani çorapla mı çorapsız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kışsa çorap yazsa çorapsız., Yorumla Emel97 +1 yıl Anladim teşekkür ederim :) Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tayt olmaz çorap olur kış aylarında 0 1 Yorumla Emel97 +1 yıl Tayt kalın olduğu için eklemiştim Yorumla
Ks_gülü Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben tayt çorap giymem 0 3 Yorumla Emel97 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Ks_gülü +1 yıl Sadece kısa etek giyerim Yorumla Emel97 +1 yıl Düz çorapsız anladım Yorumla
madamsenyorita Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Siyah ince kilotlu çorap 1 1 Yorumla Emel97 +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Selenanin kombini geldi aklıma selam kizlaağr 0 4 Yorumla Emel97 +1 yıl Anlamadım :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selena da etek altına tayt giyerdi eski moda Yorumla Emel97 +1 yıl Kışın belki yapılır ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gtüm de donsa etek giyeceksem corap hatta ince corap giyerdim Yorumla
elifkyass Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çorap 0 2 Yorumla Emel97 +1 yıl Anladım sağol canım ♥️ Yorumla elifkyass +1 yıl Rica ederim❤️🌹 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kilotlu çorap dokusu olan taytlar ayakkabilar kapalı olunca olur. Ama normal tayt giyilmez eteğin altına.
İnçe kilotlu çorap tercih ederim ben.
Anladım teşekkürler :) ah o taytlardan Türkiye'de olsa işte
eteğin altına tayt mı giyilir ne saçma ilkokul çocuğu gibi...
Bilmem şık bulamadım ekledim öylesine bazen kışın yapılıyor ama bence
çok çocuksu saçma yani 2000'lerin başında olsak belki ama yıl olmuş 2020 etek altına tayt mı kaldı? :D
Haklısın sanırım peki ne olmalı ki yani çorapla mı çorapsız mı
kışsa çorap yazsa çorapsız.,
Anladim teşekkür ederim :)
Tayt olmaz çorap olur kış aylarında
Tayt kalın olduğu için eklemiştim
Ben tayt çorap giymem
Nasıl yani
Sadece kısa etek giyerim
Düz çorapsız anladım
Siyah ince kilotlu çorap
Çok teşekkür ederim
Selenanin kombini geldi aklıma selam kizlaağr