Bahsettiğim çizmem dizimin hemen altında bitiyor. Fakat nasıl bir montla ve pantolonla kombinleyebilirim bilemedim. Mesela siyah peluş montla nasıl olur? Mersin gibi ılıman bir bölgede yaşıyorum sizce biraz absürt durur mu? Fikirlerinizi merak ettim.
Harley Davidson çizmelerle nasıl bir kombin yapılır?
Benim de pazardan aldığım ürünler var, beğendiğim bir şey olursa nerde satıldığının ve markasının ne olduğunun önemi yok. Soruma cevap verebilmen için de markadan anlamana gerek yok. Sonuç olarak bir çizme yani üzerine ne giyilir diye sordum.
Süet ve ya kadife dar kısa etek, opak siyah çorap Süet ve ya kadife kısa dar etek,40 denye siyah corap , örgü uzun corap Sweat elbise , opak corap Siyah binici pantolon , uzun gömlek, kısa kayık yaka kazak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Motorunu da alsaydın kombin derdin olmazdı. Ben salı pazarı giyiniyorum, anlamam markadan🙄
Benim de pazardan aldığım ürünler var, beğendiğim bir şey olursa nerde satıldığının ve markasının ne olduğunun önemi yok. Soruma cevap verebilmen için de markadan anlamana gerek yok. Sonuç olarak bir çizme yani üzerine ne giyilir diye sordum.
Ben de bunu söylüyorum minik tırtılım, sonuç olarak bir çizme :)
Aynen öyle evet, anlaşılmayacak bir şey olduğunu sanmıyorum 🙂
Peluş kazak , deri tayt
Örgü kazak , deri tayt
Peluş crop, cepsiz streç siyah pantolon
Süet ve ya kadife dar kısa etek, opak siyah çorap
Süet ve ya kadife kısa dar etek,40 denye siyah corap , örgü uzun corap
Sweat elbise , opak corap
Siyah binici pantolon , uzun gömlek, kısa kayık yaka kazak
Çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
pantolonla olmaz o etegın altına guzel durur mont derı marjınal
Güzel olur siyah jean ve peluş montla