Güncellemeler
+1 yıl
Birşey daha sormak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi 34 bedenim elbise içine dikişsiz iç giyim giyeceğim almışken hafif alt karnı toparlayacak slip korse formatında bir iç giyim alacağım. Daha önce kullanan ve memnun olduğu bir marka olanlar yazabilir mi buraya acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayakkabın ve ya bot un hangi renk olacak
Ama çorap modeli olarak , tul siyah, ince siyah file,15 denye siyah mat çorap olabilir
Karin toparlayan, basen bacak incelten , yüksek korseli çorap modeli secebilirsin
ten rengi çok kötü durur. siyan en ince parlak çorak giyebilirsin.
Parlak olma çorap elbise yeterince klas bir elbise elbiseyi gölgeye düşürür genel olarak parlak renk çorap tercih etmiyorum. Elbise dümdüz bir elbise ise parlak çorapları tercih ediyorum ama fikrin için tesekkurler
parlaklık sana kalmış ama ince siyah çorap daha iyi durur. ten rengi gibi bir hataya asla düşme.
Neden peki elbise aşırı kapal i bir elbise fülar yaka boyun tamamen kapal i kolları uzun kapal i ve kalem elbise boyutunda çorap da siyah olursa ayakkabı da siyah çok bozulmaz mi?
bozmaz. siyah asildir. ten rengi çorap bana hep "bacaklarım çok lekeli olduğu için çıplak dolaşamıyorum bari ten rengi giyeyim de çıplak gibi dursun" der gibi hissettirmiştir :)
Anladım bunu da dikkate alacağım teşekkürler en iyisi de iki türlü giyip aynanın karşısına geçip bakmak 😊
siyahtan şaşma :)
Siyah ten çorap her daim asil gösterir.
Bence o elbiseyle çorap olmaz canım ya
Ten rengi giy
Teşekkürler fikrin için bende öyle düşünmüştüm çünkü boynu kolları full kapalı kalem formatında zaten bir de çorap siyah olursa çok siyah siyah boğulacak elbise ayakkabı da siyah olacak zaten çok teşekkürler fikrin icin
Rica ederim 🤗