O zaman abartıyosun canım çünkü boy ve kilo orantın gayet normal göbeğinin de aşırı olmadığını düşünüyorum bundan daha azı da inan hiç güzel durmaz kendi fikrim
Ben 168 boy 66 kiloyum ve giyiyorum yaninyakistininbikdigim herşeyi giyerim. takintilqrim. yomtur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
en iyisi hep özenmişimdir özgüvenli insanlara ama ben mükemmel görünmezsem hep kendimi ortamlarda geri çekiyorum çocukluğumda çok dalga geçildi o yüzden galiba
Bu şahıs erkek profil resmindeki kadını tanıyorum ve sordum o değil ayrıca kendi ağzıyla yazmış 168 boy 66 kilo resimdeki kadınla alakası yok ve görüş paylaştığı tüm kadınlara özelden yazmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
50 55 olursan iyi ama şöyle bir şey var şu an kaç kilosun deri sarkacak kadarsa spor şart
56 kiloyum pek iyi durmuyo sarkma falan yok ama göbüş var
O zaman birazcık zayıflasan yeterli olacaktır hafif göbüş iyidir aslında ama bikini de iyi durmaz haklısın ama sağlıklı ver kiloyu
Her bedene uygun bikini vardır. Dert etme. Desen ki 38 beden için kaç kilo olmalıyım söyleyelim.
36 olmak için?
45 53 kilo arasi
Şu an kaç kilosun bilmiyorum da 55 olsan efsane olursun
zaten 56yım ve efsane falan durmuyorum göbüşüm var hafiften
O zaman abartıyosun canım çünkü boy ve kilo orantın gayet normal göbeğinin de aşırı olmadığını düşünüyorum bundan daha azı da inan hiç güzel durmaz kendi fikrim
Kanka ne kadar zayıflarsan zayıfla insanlar hep bir kusur bulur...
insanlar için değil de fit görünmek istiyorum ya utanmak istemiyorum vücudumdan
Kendinden hiç bir zaman utanma senden dsha kötü olanlarda var ki bence 1.68 boy ile 56 kilo gayet ideal kendine her zaman güven 🌹
Bol bol spor yap terler içinde kal harika olursun kilon iyi
Ben 168 boy 66 kiloyum ve giyiyorum yaninyakistininbikdigim herşeyi giyerim. takintilqrim. yomtur
en iyisi hep özenmişimdir özgüvenli insanlara ama ben mükemmel görünmezsem hep kendimi ortamlarda geri çekiyorum çocukluğumda çok dalga geçildi o yüzden galiba
Bu şahıs erkek profil resmindeki kadını tanıyorum ve sordum o değil ayrıca kendi ağzıyla yazmış 168 boy 66 kilo resimdeki kadınla alakası yok ve görüş paylaştığı tüm kadınlara özelden yazmış
Birde doktor filan değil estetisyen dr diye bir şey yok plastik ve rekonstrüktif cerrahi var bu şahısa dikkat etsin herkes
70 kg ye kadar yolu var bide erkeklerin seçimine bakmalısın olgun seviyorlarsa 70 kg ideal ha bu arada kilon iyi
Bence 45 kilo çok iyi olur
50-60 kilo arası olman gerekiyor
55 kilo civarında olursan
60 kg
Ben 66 kilo168 boy giyiyorum ve yakisiyorda
Elli beş
Giyme açık sacık
52 falan
Gormek lazım senı ona gore yorum yapalım
60-70 en fazla 75
naptın sen de sumo güreşlerine mi hazırlanıyorum
56 kiloda kaburgaların çıkıyordur