Dostum aynı dertten bende de var. Ama sana tavsiyem şudur: Çarşıdan düz bir saç tarağı alıyorsun.. Ama en incesinden değil, bir de kağıt makası alıyorsun. Göbek kısmındaki kılları yukarıya doğru kısaltıyorsun. Tamamen sıfırlamaya kalkma (jilet-tüydökücü) çünkü ozaman 2 ünde bir traş olmadıkça ufak ufak çıkar. Hem görüntü çok daha kötü olur hem de batar, tahriş eder. Yani tavsiyem karın ve göğüs bölgeni düz bir tarak yardımıyla kısaltman. Omuzda fazla kılın yok allahtan , sırtta varsa berbere gidince rica et halletsin ayrıca aşırı kıllı değilsin dertetme. Göbek kısmını dediğim gibi kısalt yeter.
07 Yorumla- +1 yıl
Kardeş hani vapurlarda, birmilyoncularda satılan taraklar vardır. Düz "E" şeklinde... Sadece makasla yaparsan kendini doğrama ihtimalin olduğu için, önce kılları bu tarakla kaldırıp üstünü makasla kesiyorsun. Geriye çok az bir kıl kalıyor. Çok aşırı kısaltmazsan hem doğal bir görüntü olur hem de tamamen sıfırlamadığın için bu işlemi 2 haftada 1 yapsan bile yeter.
- +1 yıl
Valla makinen varsa olur. Ama diğer türlü makineye para vermene gerek yok kağıt makası da aynı işi görür. Aşağıdan başla yokarı doğru. Birader bence göğüsü bile fazla ellemene gerek yok aşırı kıllı değilsin. Milletin ıyy dediğine bakma, kızlar aslında hiç kılsız erkek de sevmez. Mesela Kenan İmrizalioğlu'da da kıl var ama kimse kessin demez. Rahmetli Kerim Tekin felan kıllıydı. Göbek bölgeyi alsan kafi yani bence : ))
En İyi Cevaplar
Hacı kılda sorun yok ama kol kasıda iyi ama mekik calismalisin ayrica altta birukme olmus on dk bacaklarini yatar pozisyonla kaldir. iki dk birak sonra tekrar kola bira ekmek seker oldugu gibi cope. ya da bunlarin hicbirini yapma insaatta calis:D Ben oyle spora vakit ayircak insanin cok oldugunu sanmiyorum sadece oturma devamli televizyon izlerken zipla aga. hareketten kime zarar gelmis hadi kolay gelsin istersen bunlari yaptiktan sonraki vucudunu atabilirm;)
01 Yorumla
göbegini erit biraz aman takma kıllarını gögüs kılları az veya hiç olmayanların siroza yakalanma yüzdesi fazla duyurulur erkekte neysede kızda çok igrenç kıllı olmak
09 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok killi degil de cok göbekli: ))
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence cok ideall döşü killi olacak tabee ;)
Cevap sahibi+1 yılOleym yaa kahretsn ;)
Cevap sahibi+1 yılCok tisikir ettmm ;))
Cevap sahibi+1 yıl;))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kıldan çok göbek sıkıntı onu erit sen ben başka da bir problem görmem :D
12 YorumlaSırf göbek değil bel yanlarınada hareket yap onlarda erisin yoksa ilerde fışkırırlar :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeytt beee. Erkek dediğin kıllı olur , ter kokar ter mis gibi. Sıcacık pide gibi kılların maşallah. Allah nazardan saklasın aslanım :D
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHhahahaa :D Bilmem ki sıcak pidem
Cevap sahibi+1 yılYok çok utanırım ben
Cevap sahibi+1 yılO zaman görüşürüz. beni kabul eden böyle etrsin neyse görüşüsürüz iyi günler :)
Cevap sahibi+1 yılZorlaştırma bu işi sıcak pidem lütfen.. böyle yapınca bir kötü oluyorum. Kendine iyi bak yumurtalı pidem.. Unutma beni sakın. kıllarının arasındaki kalbe göm beni . Kendine dikkat et.
Cevap sahibi+1 yılAhhh senden ayrılmak o kadar acı veriyor ki bana.. Nasıl unutayım ki seni. Keşke o kıl yumağından oluşan göğsüne yaslanabilesem.. Romantik tereyağlı pidem benim ramazan pidem..
+1 yılhayır bundan kat kat faza olanını gördüm. kıl iyidir :)
01 Yorumla
+1 yılKıllar güzelde o göbekle dayı gibi duruyorsun güzel kardeşim :(
01 YorumlaResmen kendi imparatorluğunu kurmuş l*n kıllar bu ne? git bir kes ya.
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöbekten dolayıda itici gelebiliyor biraz kas yapta bak nasıl bakıyorlar o zaman
04 Yorumla- +1 yıl
:D çık çık bende başlyacağım inşallah :D
- +1 yıl
:D :D :D
Kardeş epilasyon şart yoksa hayatta bir kız bulamazsın hiç birisi bakmaz sana kız istiyosan köse olman şart
05 Yorumla
+1 yılöykkkkkkk huaaaaa öykkk öykkkkkkkkkkkkkk hıaaaaaaa :((
03 Yorumla- +1 yıl
onlar acıyolar kanka :)
kıl konusunda fazla bişey yok ta göğüsten göbeğe inen duble yola bişey yapmak lazım sanki kanka
05 Yorumla
+1 yılKuaföre gidip kıllardan postij yaptırsan parasıyla 4+1 daire alırsın kardeşim
01 YorumlaHahaha abi yok ya ne kıllısı yaş kaç senin ben 19 yaşındayım senden daha kıllıyım ama ben çekiciyim ya göbek filanda yok bende yani :D:D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZayıfla ve aldır şu kıllarını lütfen :D O zaman bakmazlar öyle
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence vücut yapsan sıkılaşsan o kıllar kimsenin gözüne bile batmazz arkadaşım :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılricaa ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAglamak istiyorum krdşm. Anlıyor musun? :((((
11 Yorumla
+1 yılişte yurdum insanı işte şekerpare gobegi :(
13 Yorumla- +1 yıl
ikisi de anormal :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence okdr kotu degl ama biraz eritmen lazm
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok yok degil valla gayet ii bnce :) okdrda olsun canm :)
Cevap sahibi+1 yılHeo birlikte ins :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok hacı iyi erkek olduğun belli olsun bende recep ivedik gibi sandım bu yüzden girdim şimdi gidiyorum.
01 YorumlaModa & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Anlaşılan bayanlar Kıllı erkek görmemiş. 😎
01 Yorumla
+1 yılVücut kötü, kıl da daha da kötüleştirmiş
11 Yorumlaerkek dediğin kıllı olurda o göbek biraz erisin :D
01 Yorumlayok değil ama spor yap zayıfla
01 Yorumla
+1 yılEvet al ve göbeğini erit kas yap
09 Yorumla- +1 yıl
Ağdada o acıyı çekeceksin kaçış yok:D ama uyuşturucu kremler var. Hem zaten öyle çok dayanılamayacak bir acısı yok. Biraz dişini sık alışıyorsun.
- +1 yıl
Ben ağda yaparken gülmekten ölüyorum:D bende acı değilde gıdıklanma hissi oluşuyor. Sana ağda yapılırken başka şeylerle uğraş telefonla filan:D
- +1 yıl
Saymadım:d ama ilk aldığımdan beri gıdıklanırım:Dd galiba ben kendime acı vermekten zevk alıyorum:D
- +1 yıl
Ama gerçektende öyle abartılacak bir acı yok:D
- +1 yıl
:D hahahahah
sen kıllıysan benım sokaga bıle cıkmamam lazım?
03 Yorumla
+1 yılKILIN ADAMI VAR :))))))
02 Yorumla- +1 yıl
:)))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldır kardeşim sen de kıllarını
00 YorumlaCok killi
01 Yorumlatüy dökücü krem..
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kıllı
11 Yorumla
+1 yılewt çok
13 Yorumla- +1 yıl
biz o acıyı sürekli yaşıyorz ve bir şey demiyorz da siz nie bu kadr söyleniyorsnz biz yapmasak hemen adımız kezban oluyor ama siz bu halde rahat rahat dolaşıyorsunz yapma o zmn bu kdr basit
ıyyy lavabo nerdeydi bir kusup gelcem
03 Yorumla
+1 yılbu ne ya
05 Yorumla- +1 yıl
göbeği biraz erit kardeş :D
- +1 yıl
kılda sorun yok :DD göbeği azcık erit yeter
+1 yılnormal normal
05 Yorumla- +1 yıl
ya neyine bakıcan dediklerine sen, koynuna girecek olsa 1 tanesi bile "ıyyyyyyy bu ne l*n vermiyorum sana" demez, bak sen keyfine normal bu, piyasa da ne peluş ayılar var
- +1 yıl
boşver bişey olmaz, iş bitince üstüne yatıp oynuyolar bile, biraz uzun olsa örecek hatun tanıdım, sağlığına sıkıntı yoksa, iyidir kıl,
evet :D
01 Yorumla
+1 yılhanzo. d
11 YorumlaYok normalsın kanks
01 YorumlaVucut kotu
01 Yorumla
+1 yılevet çok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kıllı evet :/
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok mecbur yapıcan artık
Cevap sahibi+1 yılAlış bir şey olmaz
+1 yıl:sssss midem kalktı yaaa
07 Yorumla- +1 yıl
Bnce tüt dökücü krem al hem kilo hem kıl ikisi bir arada olmuyo :s
- +1 yıl
Çok cahilsiniz ya :D ahaha sesli güldm. Tüy dökücü krem ayının tütünü bile yakar inceltir ne kalını ahahahaa koptum
- +1 yıl
Tüy dökücü kremi millet kafaına sürerdi o zaman :) kellere şifa diye ahahaha. veet al bence hassas ciltler için buğday&orkide
+1 yılEvet kıllı
07 Yorumla- +1 yıl
Jilet başka bir fikrim yok ya da hepsiniden kurtulmak istiyorsan sonsuza dek lazer :)
- +1 yıl
başka bir şey de yok ağda kalıyor en son :) oda çok acıtır yani :)
- +1 yıl
Hayır bilmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne