Moda & Stil Eşofman takımıyla dışarı çıkılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tesettürlüler için eşofman takımları var fotoğraftakiler gibi bunları sokağa avm markete vs günlük giyilir mi sizce? Abes durur mu normal mı karşılarsınız günlük giyim için? Eşofman takımıyla dışarı çıkılır mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Market Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sıradanlardan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Çıkılır neden çıkılmasın gayet spor ve şık takımlar var günlük kullanıma uygun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum garipserler mi özellikle erkeklerin görüşünü merak ediyorum biz kızlar begeniyoruz genelde ama acaba onlar ne düşünüyo Yorumla
MilkBrownie Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel kombinlenen eşofman takımları var. Çıkılır tabi dışarı. Hem rahat hem spor bir hava katar. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. ilk iki fotoğraf bana göre kapalı değil. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Doğru tam anlamıyla tesettüre girmiyor ama yeni kapalıyım bi yerden baslamak istiyorum bu tarz semce kötü mü gğnlük için Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl o halde hoş diyebilirim günlük için Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Rica ederim Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Onlar sokak için zaten çıkılır tabi 2 1 Yorumla Mkgul +1 yıl @Nadıyekrhn zalımın kızı hoş geldin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çıkılır neden çıkılmasın gayet spor ve şık takımlar var günlük kullanıma uygun.
Bilmiyorum garipserler mi özellikle erkeklerin görüşünü merak ediyorum biz kızlar begeniyoruz genelde ama acaba onlar ne düşünüyo
Gayet güzel kombinlenen eşofman takımları var. Çıkılır tabi dışarı. Hem rahat hem spor bir hava katar.
ilk iki fotoğraf bana göre kapalı değil.
Doğru tam anlamıyla tesettüre girmiyor ama yeni kapalıyım bi yerden baslamak istiyorum bu tarz semce kötü mü gğnlük için
o halde hoş diyebilirim günlük için
Teşekkür ederim
Rica ederim
Onlar sokak için zaten çıkılır tabi
@Nadıyekrhn zalımın kızı hoş geldin
tabiki çıkılır
Çıkılır