Harry Styles dergi çekimi için kamera karşısına Gucci elbiselerle çıktı. 💃🕺Elbiselerin cinsiyeti var mıdır? Bence elbise çok yakışmış. Zaten yakışıklı bir çocuk ne giysek yakışır 😍👸Siz ne düşünüyorsunuz?
Harry Styles dergi çekimi için elbise giydi! Kıyafetlerin cinsiyeti var mıdır?
Kadında durduğu gibi estetik durmuyor ne yazık ki. Elbette bazı şeylerin cinsiyeti olmalı. Bir kadın takım ebise ile ne kadar iyi görünürse bir erkek de elbiseyle o kadar iyi görünüyordur. Kamuoyu bazı şeyleri abartmaya bayılıyor.
Bununla ilgili trt belgeselde çocuklarla ilgili deney yaptılar. Erkek çocuklar hep mavili renkte olanları seçti kız çocukları da pembe. Yani nasıl işlemişse artık insanlara kıyafet cinsiyeti var. Bunun dışında kız çocuklarının olduğu gruba bir kız bebeği erkek gibi giydirip bıraktılar, erkek çocuklarının olduğu bir gruba da kız bebeği erkek gibi giydirip bıraktılar. Her iki taraf da bebeklere kendi grubunun oyuncaklarını verdiler ama iki bebekte kabul etmedi. Yani kıyafet gibi renk gibi oyuncak gibi şeylerde cinsiyetinin alışkanlığını yaptılar.
Sapıttınız iyice şu durumu nasil destekleyebiliyorsunuz? Nasil yakıştırabiliyorsunuz ben anlayamıyorum abi gerçekten anlayamıyorum Allah size akıl fikir versin ya. Ben sanat aşığı bir insanim ama hiç bir zaman böyle saçma şeyleri desteklemem ben bunları sanat olarak da görmüyorum bu saçmalıktan ibaret birşey.
Aynen Zeynep sen haklısın kocan o zaman tanga giyip denize girebilir sakıncası yok Etek giyen onuda giyer sonucta bunun cinsiyeti yok? Kaç yaşındasın sen 12 13 ?
Topuklu ayakkabıların bile ilk başte erkekler için üretildiğini düşününce garip gelmiyor🤷♀️ Bir kadın takım elbise giyince garip gelmiyor sonuçta elbise giyen bir adam da garip gelmemeli☺️☺️
Her şeyin bir yakışığı ve adabı vardır. Erkek de kadın da kendisine yakışanı yapıp kendisine yakışanı giymelidir. Sanat için her şey mübahtır mantığını da asla doğru bulmuyorum. İnsan edebi ve hayası ile yaşar. Bunlar ihmal edildiyse nerede kaldı kendimize saygımız? Ve evet kıyafetlerin cinsiyeti vardır.
İnsanların sınırları olmazsa, yapabilcekleri şeylerden ufak bir kısmına şuanda şahit bulunmaktasınız. Bu ne kardeşim. Özgürlük diye diye her absürtlüğü normal karşılar hale geldik. Sadece burdaki şahıs için söylemiyorum. Fakat tepkisiz kala kala, bütün fıtratımıza uygun olmayan şeyleri kabul eder ve ses çıkarmaz hale geldik.
Yorumlara baktimda cinsiyeti vardir yazanlar dili hep argo ve nefret kusuyor. Cinsiyetçi insanlar nefret dili kullanmadan kendini ifade bile edemiyor yazik kafaniza.
Kıyafetin cinsiyeti olmayacak da neyin olacak yahuç saçmaladınız iyice. İyi jartiyer, sütyen falan da giysinler cinsiyetçilik yapmayalım topluca ortak bir cinsiyette buluşalım.
Çok yakışmış. Kıyafetin cinsiyeti yoktur. İsteyen istediğini giyer. Yorumlara baktım saygısızca yorumlar var, top diyen bile olmuş. Şu cinsiyetçiliği ne zaman bırakıcaksınız.
Kadinlara gore yok ama erkeklere göre var. Kadinlar erkeklerin giydigi her tarz ve renk kiyafeti giyebikirken erkeklerin pembe ve etege sicak bakmasi hos karsilanamaz heralde
Giymiş de ne olmuş saçma görünüyor kıyafetlerin cinsiyeti olup olması önemli değil ki.. Ne erkek Kıyafetleri kadınlara ne de kadın kıyafetleri görüntü olarak erkeklere yakışmıyor bence. Bazı ortak giydiğimiz şeyler olabilir ama bunun karşılığı şu fotoğraf olmamalı
Şimdi kimisi beni linç edebilir ama kıyafetlerin cinsiyeti olmaz. Bir insan ne isterse onu giyer. Bize ne? Sonuçta kendine onu yakıştırmış. Bize saygı duymak düşer sadece.
Bence var ya, en azından elbisenin var yani diğerleri önemli değil de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet var tabi. Bunların normalleştirilmesi de patolojik. Çünkü bu durum zaten tedavi gerektiren bir şeyken insanlar bunu keyfiyeten yapıp normalleştiriyorlar
Ya kızlar takım elbise tarzında maskülen şeyler giyince çok yakıştırıyorum, erkeklerde bazı kıyaftleri giyebilir ama bunu beğenmedim abartılı ve saçma görünüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben beğenmedim, isterse cinsiyette değiştirebilir. Ben hiç beğenmedim