Yatalaksın galiba yorumlardan okudum, öncelikle Allah acil şifalar versin. Bu durumdayken zaten senin bakımın için bir şekilde o bölgeni görmüyorlar mı? Ne biliyim tuvaletini nasıl yapıyorsun altınımı bezliyorlar yoksa götürüyorlar mı? ya da banyonu falan nasıl yapıyorsun. Eğer zaten kardeşin falan bunlarla ilgileniyorsa şimdiye kadar zaten o bölgeni çokça görmüşlerdir. Kaldı ki bu bir zaruret durumu o yüzden bir sakınca olacağını sanmıyorum ama bu konuda uzman değilim uzmanlardan fikir alabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbin bikini bolgeni daha önce gördü mu? Gormediyse ve imkanin varsa eve kuaför falan cagirsan hani daha sonra birbirinizden utanmamaniz icinHa bir de ucuzundan tanga alip agda yaparken kullanabilirsin. Cunku bazi guzellik merkezlerinde tek kullanimlik tangayla agda yapildigini biliyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok görmedi abim kardeşim gördü oda kardeşim diye bişi demedim köy yerinde ben nerden buluyım bunları hem tanga ne ben vanda yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun.. Tanga bir cesit kulot googledan bakabilirsin.
Soran+1 yıltamam bakarım nolur bana kimse kızmasın ben köyde yaşıyorum okudum ama liseyi bitirdim sonrası olmadı
Cevap sahibi+1 yılYok canim ne haddime. Yalniz biliyor musun bilmiyorum ama dinen caiz degil. Yani tuy dokucu krem vs alman daha uygun olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kizkardesim hastayken. Bikini bolgesini ben agda yapmistim. Bacaklarinida yapmistim. Sonrada yikadim kuruladim ve giydirdim. Normal yani bunda birsey yok.
019 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin Çok Sağol
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim eic icin.
Soran+1 yılrica ederim :))
Cevap sahibi+1 yılAma ona ogretmeli ve izah etmelisin. Kizkardesim bana anlatmisti ve onum soyledigi gibi yapmistim.
Baska merak ettigin varsa sorabilirsin canim. Gizliden cikiyim ozelden yaz istersen. Muhatap olma kimseyle bosver.
Soran+1 yılolabilir :)
Cevap sahibi+1 yılTamam mesaj at hadi :)
Soran+1 yılatamıyorum xper sorunu :((
Cevap sahibi+1 yılSen cik ben atayim. Sonra kapa tekrar hemen :)
Cevap sahibi+1 yılya da takip yap bana. Ben mesaj atarim sana.
Soran+1 yıltakipteyim seni :))
Cevap sahibi+1 yılMsjlarimi okudun mu :)) tamami, yok mu? ;)
Soran+1 yılokdudum can merak etme :))
Cevap sahibi+1 yılEe nedir cevabin o zamann :))
Tamam mi devam mi :)
Soran+1 yıldevam :))
Soran+1 yılkaybol ben anlıcamı anladın sanane ya sanane
- +1 yıl
Bu mu normal?
Soran+1 yılve var bunda yani alla alla tuturmusunuz günah diye günahsa günah eee yeter be
- +1 yıl
Bence bir masuru yok kardeşin sonucta birde ihtiyacının oldunuda biliyor kötü birseyde yapmaz zaten ablasısın ve bunun yanlis birşey ama ona ihtiyacın olduğunu söylersen o bunu saygı ve sevgiyle anlayıp sana yardım eder zaten :)
Hatta bence yan komşunun sevimli çocuğuna yaptır. Kendi bedeninin ihtiyaçlarını kendin yapamıyorsan nasıl nefes aldığın konusu tam noksanlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben felcim belden asagımdan eğilemiyorum
Soran+1 yılüzüntümden ne dicemi bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yapmasa daha iyi çekiş tarzı kılların yönüne göre belirleniyor yanlış yapma olasılığı Var bide bilmiyorsa eğer tahriş edebilir.. yine de deneyin siz bilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yıljiletle alsa olmazmı
Soran+1 yılnapalım ozaman ben tüylü kalıcam anlaşıldı kimsenin izni yok :((
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek kardeşinden bahsettiğini okudum. Sence bu doğru olur mu? Mahremiyet diye bişey duydun mu bilmem?
04 Yorumla
Soran+1 yılduydum nevar bunda o benim öz kardeşim görse nolucak yani alla alla günahsı bana
Soran+1 yılne başka şeyinden bahsediyorsun sen ya okadarda uzun boylu değil
+1 yılYok cnım komşu bahattin amca yapsın töbe töbe ne sacma bir soru yapamıyosan kardşin olur erkekse 7 yaşından büyükse olmaz
017 Yorumla- +1 yıl
Kızın belinden aşağısı felç bilip bilmeden dengesiz konuşmayalım lütfen.
Soran+1 yılya beni yalnış anlamayın mahremiyet olan herseyi blıyorum kardesim o benim 7 yasıdan büyük felcim ben ya
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun da annen yok mu yoksa hiç mi bayan arkdasın yok ayıp yanı usulende ayıp. Bir bayan cagırabılırsın kuaforden en kısa ve temizindn
Soran+1 yılannem vefat etti baba yok başımda adam gibi abimle ben kardeşim varız başka babamın yaptıkalrı yüzünden kimse gelmiyor
- +1 yıl
Günaha girmek istiyosan kardeşin olsun ama gerçektende inancını bilmiyoz ve olmuyor diyorsanda sen bilirsin ama ayıp insanlar 7 yaşından sonra hiç birşeyı unutmazmış kardeşinede ayıp ve günah işleymiş olursun hiç mi çevrende Allah rızası için bir bayan yok yardımcı olacak
Soran+1 yılgizemcim var ama babam yüzünden gelmez oldu kimse güzelim napıyım şimdi ellerim bağlı kaldı mecazi anlamda günahsa napıyım?
- +1 yıl
Valla canım dini açıdan çok günah bunu bilerek yaptırıyorsan sn blirsin google dada bu konu hakkında araştırma yaparakdan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin
Soran+1 yılgünahsa günah napabilrim gizem başaka bir kimse yok
- +1 yıl
Sen blirsin yani inanç açısında zor bir durum cnım
Soran+1 yıluygun olmadıgını bende biliyorum abimede bişi diyemiyorum utancımdan uyuss zaten gıcık ediyor beni bu aralar
- +1 yıl
Hayatım abi kardeş sorunu her evde var :D bizdede sen eğer gerçektende kendini ve kardeşini düşünüyosan uzaktan bir yerden 50 tl ya kuafor bii kız çağır
Soran+1 yılbiliyorum güzelim bu imkansız köyde vana çok uzak bebeğim
- +1 yıl
O zman kardeşin yani son öare bu olarak görünüyor
Soran+1 yılgizemcim bebeğim sagol güzel yorumların için inan haklısın ama ters bir hareketi yok gercekten ama kötü niyeti yok
- +1 yıl
Tabi hayatım kardeş bu can damar ruhbyani asla ters bişey olmaz ama dini açıdan günah diye dedim diğer alternatifler de olamayacağı için son çare ruh can dmar " kardeş "Allah acil şifalar versin inşAllah Kardeşlerinle birliğiniz bzoulmaz inşAllah 🙏😘
Soran+1 yılgizemim teşekkür ederim bitanem amin yorumların için rabbim seni korusun sana özelden yazabilirmiyim
- +1 yıl
Amin cnım cmlemızı korur Allah 🙏 tabi hayatm yazabilirsin
Kız sa olur erkekse olmaz kendine hakim olamazsa bittin sen
08 Yorumla
Soran+1 yılkendine hakim olmaz derken hangi anlamda
Soran+1 yılyok kardeşim öyle bişi yapamaz canım görüyor ama bişi yaptıgı yok
Soran+1 yıl3 seneden beri görüyor elliyor siliyor altımı temizliyor hakkını ödeyemem ben onun
Soran+1 yılgüveniyorum canım
+1 yılHer seçeneğin önünü kapatmışsın ve kardeşine çökeceksin kafaya koymuşsun. Töbe töbe, Allah ıslah etsin seni.
00 Yorumla
+1 yılErkek kardeşin yaparsa hoş olmaz. Annen veya kız kardeşin yapsa daha iyi olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılannem yok erkek kardesım var
- +1 yıl
Alttaki yorumlardan gördüm 15 yaşındaymış kardeşin. Yaptırma bence yine de sen bilirsin
Soran+1 yılbaşka carem yok canım mecburum
- +1 yıl
Mecbur falan değilsin. Kendin yapamıyor musun?
Soran+1 yılyapamıyorum eğilemiyorum çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşin herşeyini biliyosa yaptır allah acil şifalar versin sana yapamıcak durumdaysan yaptır günaha girmezsin nede olsa kardeşin o gözle bakmaz hem engellisin geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim o gözle bakmıyor canım zaten öyle bişi yok sadece görüyor sağol canım amin
Cevap sahibi+1 yılgörsün sana yardım ediyor nede olsa kimler neler neler yapıyor
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
olur tabi ama imkanın varsa annene aldırsan daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yıldini açıdan uygun değil ama bende kuaföre gıdıyorum sana kalmış :)
07 Yorumla
Soran+1 yıluygun değilse napıyım günahsa günah zaten kalkamıyorum yerimden 3 seneden beri yatalak :((
- +1 yıl
geçmiş olsun canım yaptır o zaman ne dıyım
Soran+1 yılboncugum mecburum teşekkür ederim canım
- +1 yıl
rica ederım :)
- +1 yıl
kadının kadını görmeside uygun değil ona bakarsan
Soran+1 yılboncugum biliyorum kardeşimin bana bir zararı olmaz abim yapmasın ama o yapsın abimi polise şikayet etmedime dua etsin abim
- +1 yıl
abi olmaz ya kız kardeş daha mantıklı
+1 yılKız arkadasından rica et ya da kendin almayı dene erkek kardesın olmaz bence
07 Yorumla
Soran+1 yılsiyahıma beyaz ol beşiktaşlısın sanırım bende öyle ama ben felcim köyde bitane abla var oda çalışıyor ama :((
- +1 yıl
Canım biliyorum Allah yardımcın olsun. Ağda yerine tüy dökücü kullan kendin yap erkek kardeşin uygun olmaz
Soran+1 yılamin canım ama eğilemiyorum canım çok acıyor gercekten bıktım artık yataga bağlı kalmaktan
- +1 yıl
ablan gelince yapsın ya da tüy dökücü kullan kardesın ve sen kac yasındasınız?
Soran+1 yılablam yok abim var kardeşim 13 yaşında
- +1 yıl
bir kız arkadaş yardımcı olsun sana
Soran+1 yılpeki bulabilirsem olur :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlarını okudum geçmiş olsun
Öz kardeşinde olsa doğru olmaz bu. Kafasını istemeden de olsa karıştırırsın
Bunun yerine anlayışlı güvenilir bir bayan yakınının yapması en doğrusu00 Yorumla
+1 yılBen yaparım asdbabadba ne olacak kardeşin değil mi kızım ya
00 YorumlaKiyamam gecmis olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim kardeş :)
Soran+1 yılteşekkürler sende iyi bak rabbime emanetsin ;)
Gizli Üye(18-24)+1 yılben kardeşimin yanında yaparım ama hiç yaptırmadım :D
08 Yorumla
Soran+1 yılnapıyım yaptırcam mecburum ormana döndüm iğce :((
Cevap sahibi+1 yılannene yaptırsan?
Soran+1 yılannem vafat etti canım :((
Cevap sahibi+1 yılhıı o zmn sorun olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılne sorunu olucak herseyımı bılıyor
Cevap sahibi+1 yılee o zmn niye dert ediyosunki akıllım ):
Soran+1 yılbişi etmiyorum canım herkes şaşırmıs günahsa günah ya offf
Siz yapamayacak durumda iseniz bir sakıncası olmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna Biz Karar Veremeyiz Bu Kardeşinle Aranda Olan Mevzudur..
00 Yorumla
+1 yılİyi çekicekse yaptır.
03 Yorumla
Soran+1 yılyapar kuaför kendisi
- +1 yıl
Yani kardesinin isi mi bu yaptgi bsey mi?
Soran+1 yıleet yaptıgı bişi?
+1 yılkadınlar hamamına git yardımcı olurlar...
014 Yorumla
Soran+1 yılfelcim canım belden asagım tutmuyor
- +1 yıl
hayatım peki nasıl yıkanıyorsun kim giydiriyor tuvalete kim götürüyor erkek kardeşinse zaten olay bitmiş tir
Soran+1 yılKardeşim yapıyor hepsini bitanem o giydiriyor herseyimi o yapıyor
- +1 yıl
ooo olay bitmiş ağdada yaptır mastırda devam et... hayırlı işler neyi sotup duruyon kiiii
Soran+1 yılmastır ney güzelim gizli numaram
Soran+1 yılburcinn pardon mastır ney bebeğim
- +1 yıl
ben sana inanmıyorum.
Soran+1 yılvalla bilmiyorum ney o ya mastır dediğn mastürbasyonmu alla alla inanmazsan inanma
- +1 yıl
kıçının deliğine kadar görmüş zaten kılın yünün hesabını yapıp burada lay lay yapma...
Soran+1 yılöff kes be tamam muhattap olma
- +1 yıl
ne o yalanın ortayamı çıktı... her haltı yapmış pet bile değiştirmiş ağdaya gelince ne yapayım diye soruyon sen ancak erkeleri kandırırsın...
Soran+1 yılne yalanı be manyakmısın sen ya defoll
- +1 yıl
sen insanları aptal yerine koymayı bırak...
Kız kardeş herhalde bu.
00 YorumlaErkek kardeşinse uygun olmaz kızsa olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka Kimsem yok kardeşim abim var erkek kardesım
+1 yılyorumlarını okudum geçmiş olsun :))
00 YorumlaKizmi erkek mi yasi kac
00 YorumlaGit bir kuaföre ol bence kardeş olmaz yanlış
00 YorumlaOlu olur. (Bize neyse)
00 Yorumlabu soruyu bırde kardesıne sor derım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardesini ugrastirma. kuafore git
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gidiyim ben yürüyemiyorum felcim :((
Cevap sahibi+1 yılHmm. Özur ozaman
tatlım uygun olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim herşeyi biliyor
Soran+1 yılvanda köyde nerde bulucam ben dağ başında ya
Soran+1 yılsinir ettiler unuttum yazmayı sana
- 1 yıl
Olur Olmaz Diye bir şey Yok Ben Agdami Eve Kuaför Çağırdım Oğlumun Yanında Yapıyor Neresi Ayıp
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşin erkek mi kız mı ?
00 Yorumla
+1 yılDinen haram
10 Yorumla
+1 yılYapmasın günah
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşka yapıcak biri yok herşeyimi biliyor napıyım öğrendi
- +1 yıl
Yapsın o zaman
Soran+1 yılpeki :))
- 1 yıl
Günah Değil Ehhh Günah Günah Dediniz Yeter Be Ben Hastayım Kadın Hastalıklarından Ameliyat Oldum Evde Oğlum Var O Bakıyor Bana Herseyimi o yapıyor Neresi Günah Kiz Hakli Günahmis Ne Cahil Kafa Var Sizde Yaa
Kardeşin kaç yaşında
011 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında
Soran+1 yılmacburum zeynepcım napıyım babamın yüzünden kimse gelmez oldu eve
Soran+1 yılamin canım
Soran+1 yılçok masraflı abimin aldıgı maas eve zor yetiyor birde kardesim eh idare ediyoruz allaha çok şükür bugünümede
Soran+1 yılamin canım teşekkür ederim
Soran+1 yılUygun olmadıgını anladı ama başka çarem yok diyor yaparım diyor evet ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama benim belden aşağım felç?
Cevap sahibi+1 yılOzaman olabilir ama annen yapsa daha mantıklı
Soran+1 yılannem yok :((
Cevap sahibi+1 yılOzaman başka çaren yok yani kardeşin alabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek kardeşin mi?
10 YorumlaOlmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir olurki 3 seneden beri o bakıyor bana
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler