Aliyorum, ama almadigim zamanlarda belli olmaz. bazi kizlarda hormonal bozukluk nedeniyle cok gur ve siyah olur, genc erkek gibi gozukurler, onlarda cok kotu duruyor, her kes guzel olmak ister tabii, temizlik ve goruntu olarak gereklidir, ben yuz icin agda kullanirim, sadece biyik bolgesi icin, yuzumde hic tuy yok.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir derdim yok
063 Yorumla
Soran+1 yılHll qnq
Cevap sahibi+1 yılHangi dil bu türkçeyi katletmeyin yazarken
Soran+1 yılBu troll dili qnq. Türkçe değil alfabesi de farklı
Soran+1 yıl29 değil 45 harfli
Soran+1 yılKiril alfabesi gibi bişeh asdadasassa
Cevap sahibi+1 yılÇocuksunuz neyse gençliğinize veriyorum ben şaka yollu cevap verilmesinden hazetmem ii günler
Soran+1 yılTRollük paraylamı. Bana çocuk diyosunuz ya.. Ahahahahaahhahhhahahah ben buna sadece gülerim. Keyfim için böyle yazıyorum trollerle dalga geçercesine bu şekilde yazmak bana haz veriyor. Size de iyi günler;)
Soran+1 yılBu arada ii günler değil, iyi günler olacak. Tr yi katletmeme babında söylemek istedim;)
Cevap sahibi+1 yılUzatma yeter napıp ettiğin beni ırgalamaz
Cevap sahibi+1 yılErgen olmasanız böyle insanlarla alay eder gibi cevap vermezsiniz sizin yüzünüzden cevap bile vermek istemiyor insan
Soran+1 yılKusura bakmayın ama boş konuşuyorsunuz. Çaresizliğiniz yüzünden de sataşmaya başladınız ve sizli bizli konuşmayı da bir kenara bıraktınız. Ben terbiyemi bozmayacağım siz ve sizin gibiler için:) Bu konu başlığını ben açtım. İstediğim arkadaşa istediğim şekilde cevap yazarım (kurallar çerçevesinde), o da istiyorsa yanıt verir. Peki siz cevap vermek istemiyorsanız, konumda ne işiniz var? Türkçeyi de daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim:) Bilhassa noktaya, virgüle dikkat edin..
Şimdi sizi dışarı alayım.
Cevap sahibi+1 yılYaran varki bu kadar uzatıyosun kelimeleri neyse
Cevap sahibi+1 yılKısa konuş uzatma senden emir alcak değilim
Cevap sahibi+1 yılAmacın tartışmaksa söyle ben net insanları severim
Soran+1 yılTartışırdım ama benim seviyemde olsaydınız:)
İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılİşine bak hadi klavye artisliği yapma
Soran+1 yılSeviyenizi düşürmeyin bu kadar. Bu ağızlar bir bayana yskışmıyo;) ayrıca iyi günler dediğimi hatırlıyorum.
Soran+1 yılBu arada kendinizi niye gizliye aldınız bir anda. Ahahahaaja.
Yaşasın kötülük. Neyse daha yazmıyım yeter:dd
Troll moda devam qnq.
Cevap sahibi+1 yılGizlerim gizlemem seni ilgilendirmez anladım hastasın sen rahatsız olmasan bir bayanla nasıl konuşulacağını bilirsin dengesiz
Cevap sahibi+1 yılSen yazma bende yazmayım yazınca benimde kendimi savunma hakkım doğuyor ha psiklojik sorunun varsa anlarım ve asla yazmam konuyu uzattığının farkındasındır umarım yazma tm adamsan yazmazsın
Soran+1 yılEic
AhahahahhaHah
Soran+1 yılThx for making me laugh! LOL
Cevap sahibi+1 yılSenin kafanda kaç tahta eksik yönetim duysun bu şahıs beni rahatsız ediyor eğer bir daha yazarsa şikayet edicem resmen sataşma amaçlı polimik çıkarıyor
Soran+1 yılYazdığına cevap verdim canım ne bu sinir?
Şikayet etmeni bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen ruh hastasımısın beni rahataız ettiğinin farkındamısın senin bu yaptığın ortalığı kızıştırmak olduğunu ve insanları yazılı veya sözlü taciz etmenin suç olduğunu hatırlatırım
Soran+1 yılBen taciz etmiyorum canım. Yazdıklarına yanıt veriyorum. Cevap almak istemiyosan yazma. Ayrıca, ergen ergen diye sataşan ben değildim;)
Neden bukadar gerildin sakin ol biraz. Şikayet edip rahatlayacaksan buyur.
Cevap sahibi+1 yılSen ne utanmaz birisin ayp be utanmıyormusun taciz etmeye polimik çıkarmaya ama nolcak utanma yokki sende ben sana bir bayan olarak beni rahatsız etme dedim ama dinleyen kim
Soran+1 yılKızım ne tacizi ya ateşin mi var senin:d hey allahım.
Cevap sahibi+1 yılYa sen laftan anlamıyormusun ben senden kaç yaş büyüğüm yakışıyormu bu yaptığın sataşmak için tartışma ortamı çıkarman vs heleki bu mübarek aylarda senin hiçmi kardeşin ablan vs yok sen adam olsan yazmazdın sırf sataşmak üçin tartışma çıkarıyosun kul hakkına giriyorsun ve oruçluyken günaha sokuyorsun insanı biraz imanın varsa yazmazsın
Soran+1 yılErgen deyip sataşan sendin yoksa neden sana böyle cevaplar vereyim?
Yine de bunalttıysam özür dilerim. Benim için sorun yok, yanlış birşey dediysem affola. Ama dediğim gibi bunu başlatan taraf ben değildim;)
Cevap sahibi+1 yılSana yazma diyorum anla aynı şeyi biri senin ailenden birine yapsa tepkin ne olur sonuçta karşında bir bayan var bunu unutma bu yaptığında insanı taciz etme durumuna giriyor ama sen istedin madem acın yazmak konu uzasın dursun ne farkeder sen insanlıktan ne anlarsın
Cevap sahibi+1 yılSe nin derdin ne kardeşim hem ben sana kelimeleri tm yaz diye dedim onu ve ardından öyle cevap verince dalga geçer gibi bende onu dedim sende utanma ne gezer sırf sataşmak için eic seçtin farkındayım beni bu ayda sinir ettin ya bişey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin derdin sataşmak egonu tatmin etmek başka bişey değil ama herşeyi geçtim kendine saygısı olan birisi bunu yapmaz ben sana sırf tartışma ortamı çıkmasın diye konuyu uzatma dedim ama anlayana
Soran+1 yılYazışmaları bu kadar kafana takma rahat ol biraz. Suçlu sadece ben olmadığım halde özür diledim ama sen yine de hakaret ediyosun farkındaysan.
Soran+1 yılBöyle basit şeyler benim egomu tatmin etmez. Birçok insan gibi keyfine yazıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSenin derdin ne benimle gittin eic seçtin sırf sataşmak için ben çalıştığım yerde kazara yalnış bişey yapsam senin yüzünden nasıl hesap vereceksin
Cevap sahibi+1 yılSen sırf tartışmak istedin merak etme amacına ulaştında artık bu konu senin sayende uzar gider gittiği yere kadar umurumda değil iş inada bindi çünkü açıkçası sırf uyuzluk olsun diye şimdi ben konuyu uzattıkça uzatıcam
Soran+1 yılHahah dur ozaman birazdan yazacam sana:dd
Cevap sahibi+1 yılNe zorun vardı gittin eic seçtin sırf sataşmak için egonu tatmin etmek istemesen dünkü konu hakkından tartışma çıkarmak istemezsin ben sana en başında dedim konu uzamasın diye ama anlamazlıktan geldin şimdi sırf bende gıcıklk olsun diye yazıyorum sen efendi olup tm hanfendi yazssaydın bende tm der bişey demezdim madem tartışma başladı sürsün gitsin
Soran+1 yılİşten dön de öyle devam edelim madem:d
Kızım kendin çatır çatır hakaret ettin hiç boşuna zeytinyağı gibi üste çıkma.
O yazdığının cevabını yeni gördüğüm için bugün tekrar yazdım. Eic seçme olayı da gırgırınaydı.
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz utanmaz benim burada hastam var sırf tartışma çıkmasın diye konu uzamasın dedim ama laftan anlamaz çıktın gittin polemik için eic seçtin benle tartışana kadar eline bir kitap alıp okusan iyiydi ama nerde senin gibiler heleki bayanları rahatsız etmeye bayılır
Cevap sahibi+1 yılGit be gırgırınaymış ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama sende insanlık ne gezer illa sataşma deyince laftan anlamıyormusun sana kac kere dicem yakınım hasta diye açıklamamı yapıcam yazma diye utanmaz
Cevap sahibi+1 yılSenin bu yaptığını mahelledeki kadınlar bile yapmıyor ha kadınları geçtiniz bu konuda ona şüphem yok
Soran+1 yılMerak etme kitabımı okuduktan sonra, boş vaktimde buraya takılıyorum:)
Et et az daha hakaret et iyi oluyor:dd
Eic yi gırgırına seçtim. Tıpkı gırgırına buraya üye olup size mesaj yazdığım gibi:d
Ben burdaki mesajlarla duygu durumumu değiştirmem. Kimin bana ne yazdığı umrumda da değil. Sen niye bukadar alındın? Hem küfürleri yiyen de benken? Neden sen sinirleniyorsun? Sen beni büyük ihtimal serserinin teki sanıyorsun. Ne düşündüğün pek umrumda değil canım:D
Konuları çok güzel saptırıyosun ama diyim.
Örnek olarak, ben "sana cevap yazmayacağım artık" dedim. Sen halen yazıp durdun. Ben de sonra sana cevap verdim. Sana susmanı söyledim ama susmadın. Şimdi cevapları dinlemek zorundasın:d
Utanmaz arlanmaz dediğin doğru. Bende böyle duygular yok sayılır:D
Soran+1 yılTartışmaya bak beee. Destan gibi oldu mübarek sayfalarca. Ahaahahahah
Cevap sahibi+1 yılGit işine sana yakınım hasta diyorum ama sen hala benimle uğraşmaya çalışıyorsun sırf sabrediyorum bişey dememek için ama benimde bir dayanma gücüm var bak olay büyürse mahkemede biter hoş bitmesi benim için sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılSenin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacın var aklı başında bir insan susması gerektiği yeri bilir tartışma ortamı çıkarmaz ben sana kac kere tm yeter dedikçe üstüme geldin sorunun varsa hastaysan söyle
Cevap sahibi+1 yılBen sana ne küfür etçem ama sen alışkınsın sanırım yılışıklığa o kadar yer etmişki sözlerim sırc tartışmak içinde upte kalmasın diye eic seçmişin tm anlıyorum madem seçtin niye saçma yorum atıyosun işte bunlar sırf tartışmak vs gibi derdin olmasa bunları yapmazsın ağır işşizsin bide
Soran+1 yılİşsiz olan ben miyim. Sen benden çok yazıyosun:d
Durma devam et hakarete devam. Ben sakinim canım.
Sürekli aynı şeyi yazıyosun. Hiç yazma daha iyi.
Soran+1 yılBen seni mahkemeye versem bu hakaretlerini nasıl açıklayacaksın acaba? Yazdıklarını İYİ OKU!
Soran+1 yılBirdaha son on mesajındaki gibi aynı şeyleri zırvalarsan sana cevap vermeyeceğim. Farklı bişey yazarsan gözünü yolda komam;)
Cevap sahibi+1 yılSen ağır hastasın bunu anladım istersen adres vereyim çalıştığım kuruma gel gör dicem ama yollarıda karışrırırsın sen vah kıyamam demek çok yer etmiş laflarım sende herneyse işin şakası bir yana oruçlu insana saygın olsun sataşma ben sana hem çalışıyorum hemde hastam var diyorum anlamıyorsun anlamamazlıktan geliyorsun hastaysan söyle hastalara önceliğim vardır yazmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılMahkemeye vercekmiş git ver merak etme hukuk kurallarını iyi bilirim dikkatini çekerim mahkeme olayda tahrik var mı onada bakar diyelim sen beni mahkemeye verdin bende bu şahıs sırf bana sataşmak adına yorum attı bugünde gelmiş beni kızıştırmak için sorusunda eic seçti ve dalga geçwr gibi yorum attı tartışma çıktı dersem nolcak kaldıki ben sinir hastasıyım hadi git ver mahkemeye göreyim benle uğraşanı
Cevap sahibi+1 yılBeni resmen sinir ettin açıkçası adamsan yazmazsın adam değilsen yazarsın
Soran+1 yılLafların çok yer etmiş olsa ters konuşurdum veya küfür ederdim, sinirlenirdim.
Ama bu saydıklarım sadece sende Var. Demekki laflar bende değil sende çok yer etmiş. Bu söylediklerin psikolojinin bir tezini destekliyor."insan kendinde olan problemleri karşıdaki insan sahipmişçesine konuşur"
Senle tartışmak keyif bile vermiyor çünkü mantığın gerçekten çok yetersiz. Karşımda bir erkek olsa daha eğlenceli olurdu. Şimdi
Eğer tartışmayı kesmek istiyorsan bana cevap verme. Yine söylüyorum, yazarsan karşılığını veririm!
Soran+1 yılBak canım gene özür diliyorum senden haklı olduğum halde. Bana yasaların kurallarından bahsetme yeterince bilgim var.
Küfürleri yiyen taraf olduğum halde özür diliyorum bakalım gene küfredecek misin
Cevap sahibi+1 yılHaha sende mantık olsa tartışma ortamı çıkarmassın dünkü soruyu bugün gelip konusunu acmazsın
Cevap sahibi+1 yılHadi kuzu git dersine çalış büyüde adam ol
Soran+1 yılBen senin gibileri çok iyi tanıyorum canım.
Ve artık sana yazmamaya karar verdim çünkü sıkmaya başladın. Kendine iyi bak. bidaha da cevap veremeyeceğin insanlara bulaşma. Pişman olursun. Sinir küpüne dönersin böyle. Ben sakinim çünkü sen umrumda değilsin. Ama sen bir türlü sakin olamıyosun. Neyse artık kendine dikkat et. İşinde başarılar.
Good Bye Padawan!
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana küfür etmiyorum atma tm sen dalga geçer gibi cevap verirsen bende cevap veririm dikkatini çekerim eic seçtiğinde yazdığın cümleyi bir oku istersen amacın sataşmak olmasa ne yorum atarsın nede ortalığı kızıştırırsın ben sana en başından dedim lütfen konu uzamasın diye demek bir bildiğim varki söylüyorum yap et başlat sonra gel özür dile oh ne ala sonrada haklı suruma çıkar kendini benim tek hatam değer veripte soruna yorum atmam oldu ama bilseydim böyle olacağını yeminle yorum atmazdım
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi gelmiş burada klavye artisliği yapıyor bende senin gibileri çok gördüm merak etme alayınız gelse farketmez
Cevap sahibi+1 yılTanıyomuş haha hiç güleceğim yoktu madem tanıyosun oturmaya gel iyi güldürdün by
Cevap sahibi+1 yılDelikanlı demişin ya senin cinsiyet ayrımında da sorunun var sanırım ben bayanım delikanlı değil gözlerin hipermetrop sanırım astigmatide olabilir ama üzülme dr gider tedavi olursun
+1 yılkadın vücüdundaki kıl sayısı ile erkek vücudundaki kıl sayısı aynıdır. yani sayı olarak tabii ki aynı değildir ama beden ölçüsü farkından. yani senin nrelerinde kıl varsa kızların da oralarında kıl var. ama bazısı ince olur bazısı kalın. bazısı kısa olur bazısı uzun.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı olurmu bro dişilerinki çok daha seyrek. Kaldı ki kıl miktarı erkekler içinde bile çok değişken.
- +1 yıl
kişisel etnik bölgesel farklar illaki vardır. ancak genel olarak erkek kadın arasında kıl sayısı açısında vücut büyüklüğü dışında bir genel fark yok. hatta daha ilginç bir şey söyleyim sana. insan vücudundaki kıl sayısı maymun vücudundakinden fazladır.
Bu halde bile olan var düşün
galeri7.uludagsozluk.com/.../...F%C4%B1_372012.jpg14 Yorumla
Soran+1 yılAga ramazan ramazan koymayın şunları diyorum:D
Soran+1 yıl+1..
Soran+1 yılHaha:d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılbıyığı olan almalı çok çıkmıyor ama aldırıyorum kuaförde iple düşünsene böyle gezdiğini hemcinslerimin
https://hizliresim.com/Lda6BG biraz dikkat edilmesi gerekiyor05 Yorumla
Soran+1 yılKanka ramazan ramazan koyma şöyle şeyler:dd
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Bu kadar cikmazki abartili resim
- +1 yıl
bazılarında bu kadar emin ol
Soran+1 yılAynen var böyleleri de:d
+1 yılTamamen cilt tonuna, tüylerin kalınlığına ve rengine bağlı görüntü. Ben beyaz tenliyim, tüylerim de oldukça ince, sarı ve seyrek yani dibine girip bakılmadıkça farkedilmesi zor. Ama buna sığınarak bıyık bırakacak da değilim elbette ve ortalama 15 günde bir iple kendim alıyorum.
00 YorumlaTen rengine gore degisir bazilerinin tuyleri ince acik bazilerinin kalin siyah boyle degisiyor kizin ten rengine bagli yani almayinca goze batabilir tabi gorunur bence rahatsiz edici durum ondan aliyorum da bende cok cikmadigiicin cimbizla aliyorum bazen kremlerle
00 Yorumla
+1 yılbence sarısınlarda dahil herkes almalı
2.bp.blogspot.com/.../Doutzen%2BKroes-413.jpg
:(88813 Yorumla
Soran+1 yılWaowwww seksi Bitch and her moustache
Ahahshsbgsfsgaga- +1 yıl
dudagın üstüneki o gölge:((88888
+1 yılSarışınım ama belli olmuyor diye almayacak değilim.
11 Yorumla
Soran+1 yılHell yeah +1
sarışın kızlar gözükmüyor sanıyor ama ne yazık ki güneşte löpür löpür parlıyor avutmayın kendinizi ya
bıyıklarınız falan da terliyordur sizin ahaha31 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
Almayanlarda var ve okadar kotuki sarisinim diye almiyolar ama gunese ciktiklarinde parliyo ve cok igrenc
032 Yorumla
Soran+1 yılAynen onu diyorum ben de, güneşte görünür diyorum ama kızın teki halen yok yok bende yok Diyor:D
Soran+1 yılSorma ya hay Ağzını sevenin öpsün kank
Soran+1 yılYapma ya ahahahahh. Ölme canım niye ölesin aynı şeyi benim için Dile assasasaa
Soran+1 yılKanka anlamadım yav sevdiğimi başkalarımı öpsün dedediiin yoosa!! Biber sürerim ha asdaszasas
Soran+1 yılHemde iki genç mi öpsün dediin yoksaaaa :ddd
Soran+1 yılBaksana kank iki traşlı genç demişsin kim bu gençlerrrr
Soran+1 yılSevdiğim öptürmez çok havalı bana artislik yapıyo ama alacam havasını sen dur:dd
Soran+1 yılAna ben traşlı değilimki yaa:d hem dedim ya çok havalı o ne öper ne öptürür:d
Soran+1 yılİyi dedin de canım biz hiç başlamadık ki... Yüz vermedi gül gibi gence. Onca kızı ben tersledim. Bir kişiyi sevdim o da...
Soran+1 yılBen umursamıyorum artık çünkü bu işin sonunda kaybeden ben olmayacağım. Neler kaybettiğini bilmemesi çok kötü. Benim için de kötü bir durum tabi ama ben unutacağım:) Sorun değil. Umarım benim gibi sevenini bulur. Haha, ama Sadece umuyorum. Çünkü biliyorum bulamayacağını. O yüzden kanka; ona acıyorum:) Güzel bir hayat yaşatacaktım ona ama kendi bilir. Ne dolmuşum be neler yazdım..
Ama kanka daha herşey bitmiş değil. Bidaha konuşacam onunla. Aklı başında olur da kabul ederse kendi hayatı için çok iyi olacak:)
Soran+1 yılEh birazcık umut var. Ama kötülük yapmadı sayılmaz:)
Soran+1 yılBen deniycem çünkü o hayatımı geçirmek istediğim tek insan ve başkası olmayacak:)
Soran+1 yılSenin durumun nasıl bilmiyorum ama denemeye değecekse, denemelisin
Soran+1 yılTakma pişman olsun acı çeksin diye ya. Benim umrumda değil şahsen. Kendi kaybeder de geç.
Zamanla sen de iyi olursun ben de.
Soran+1 yılHaha aynen kank. Bizim gibi güzel yakışıklı anlayışlı insanları bulmuşlar geri tepiyolar:D ama gerçekten dediğin gibi kendileri kaybeder. Ben artık düşünmemeye çalışıyorum. Ben de senin gibi daha iyi hissediyorum artık. var mı böyle bişey ya depresyondan abuk sabuk hastalıklar mı geçirmedim, saatlerce yağmurda yolunumu gözlemedim. Bunları görmek istemeyen sevgi haketmiyor demektir. Kendileri bilirler;) artık sevgi mevgi diye kimse karşıma çıkmasın alnını karışlarım. Benim için aşk bitmiştir:D daha çekemem abi kalsın. Eksik olsun.
Soran+1 yılYok ya o salak değil öyle deme. çok iyi birisi ama istemek zorunda da değil. O yüzden bişey diyemiyorum. Ama gerçekten aşkı meşki bıraktım. Artık önüme kim gelirse ahahah.
Yaşasın kötülük. Özgürüm artık oh beee.
Soran+1 yılDaha düne kadar dünyanın en boktan gününü yaşıyordum. Dibi gördüm sonra su yüzüne çıktım anlıycaan:d nasıl oldu ben de anlamadım vallahi.
Soran+1 yıl:DD
+1 yılevet kızlar bıyıklarını aldırır genelde sir ağda ya da iple kuaföre aldırırlar ya da kendileri alırlar
ama bazıları da lazer epilasyon yaptırır00 Yorumla
+1 yılAlmayanlar gördüm. Bazılarının alerjik nedenlerden dolayı aldıramadığı oluyor yara oluyor. Ben ip veya sirle aldırırım. Kaş bıyık 8 tl veriyorum.
00 YorumlaElbette ki düzenli her zaman için aldırırım, hepimiz pürüssüz olmalıyız lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal kank örnek Kız:D
+1 yılTercih meselesi :D bir kadın gördüm hiç almamış. Hos bir görüntü değildi yani. Ben en geç 2 haftada 1 aldırirm. Sir agdayla aldırıyorm :D
02 Yorumla- +1 yıl
Haa sir agdamiymis bende sirk gbi bsy saniyom
- +1 yıl
:DD
Almaynlar var bnde bıyık yok diye kendini avutan kzlar var yani :) ama evet bir kere aldysan sonra hep almalısn görüntü iyrenç oluyo
00 Yorumlabir arkadaşım almıyor zaten sarışın ve doğru düzgün belli bile olmuyor bence doğru da yapıyor bir kere alındı mı hep aldırmak gerek
00 Yorumlasarışınlarda belli olmaz bazen almazlar.. ama temiz olmak bir kadının gururu olabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılFilm sloganı gibi oldu kız ahahahah
+1 yılErkek kadar olmasada bıyık kızlarda da çok çıkınca göze batıyor. ben almıyorum,1-2 tüy çıkıyorum sarı olduğum için. Ama genelde ya iple alınıyor ya da ağda
00 YorumlaSarışınlarn bıylları fazla belli olmuyor almasalar da göze batmaz sanırım :) ama benim gibi esmerler haftada bir almak zorundayız çok göze batıyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
almayan arkadaslarım var sarısınlarda gozukmuyor genelde. ama belırgınken almayınca kotu duruyor tabıkı
06 Yorumla
Soran+1 yılSarışın da olsalar yine güneşin gazabına uğrarlar sanırım. Güneşte tüyler meydana cıkıyor:)
Soran+1 yılBence belli olmuyosa çok sıkıntı değil. Ama öpüşürken sorun olmasın? :D
Soran+1 yılSarısınlara sorarız o halde kank;) cevabın için tenkyüü
+1 yılGörünüşüne önem veren , bakımlı kızlar alır. Genelde ağdayla alırız.
00 Yorumla
+1 yılSirle alıyorum. Ama bazı kızlar var ki, babalarıyla traş olucaklae heralde :(
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar evlatlık verilmeli zaten Kank:D
O değil de sir ne ola ki?- +1 yıl
Benim kabusum!!!
Soran+1 yılNightmare diyosun ha kank:d ama siri ilk defa duydum cahil kalmışım herhall
traş bıçaklarımı ortak kullandığım kızlar oldu kesmeseler kum maymunu gibi olacaklar.. türk ve ortadoğulu kızlar çok kıllı a. q
00 YorumlaTüy herkeste olur tüm vucutta olur. Biyik atri bisey bnmkiler belli olmuyor 3 tanesi filam belli oluyor cımbızla aliyrm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarışınım dostum. sarışın kızlar bıyık almaz s. çmaz terlemez yellenmez geğirmez kusmaz :D adam olun ayağınızı denk alın :)
018 Yorumla
Soran+1 yılasdasdasd
Cevap sahibi+1 yılbıyık konusunda ciddiyim ama :)
- +1 yıl
sarışın bıyıklı olan gördüm. öpüşürken görünüyo ama
Soran+1 yılsarışınlarda çıkmıyor yani?
Cevap sahibi+1 yılöpüşürken olabilir. ama normal zamanda belli bile olmuyo hatta bende yok bile
Cevap sahibi+1 yılkişiye bağlı bazıları tüysüz olur bazılarının uzun sarı tüyleri olur. ben tüysüz olanlardanım
Soran+1 yılyine az da olsa kısa da olsa vardır sanırım? Yoksa pürüzsüz mü?
Cevap sahibi+1 yılyanağımdan bir farkı yok bıyık bölgemin. varsa ayva tüyü vardır
Cevap sahibi+1 yılfesatlığını da al kaybol :)
Cevap sahibi+1 yılhepsinde tok demedim bende yok dedim
Soran+1 yılKanka biraz da mı yok. Hani ayva tüyü dediklerinden falan? Güneşte de pürüzsüz görünüyor mu?
Cevap sahibi+1 yılevet bende sorun olmuyo
Soran+1 yılVay be iyiymiş. Gerçi benim için pek sorun olmuyo. Zaten pek de belli olmuyor kızların genelinde
Cevap sahibi+1 yılolanı da var aslında sarı sarı parlayanlar ama ne cımbıza ne ipe ne ağdaya gelmiyor bişey. yapabileceğim hiç bir şey yok bu durumda
Cevap sahibi+1 yılsalak salak yorumları da sallama herkesi kendileri gibi sanıyolar goriller :D
Soran+1 yılHahah iyi dedin
almaz çok iyi biliyorum lisedeyken hoca beni sakal uzun diye traş ol gel diye göndermişti. ipek diye bir arkadaş vardı o zaman sırada yanımda ben de hocam ipekte bıyık bırakmış bir şey demiyorsunuz ona demiştim. aldın mesajı dostum :DDD
00 Yorumla
+1 yılSarışın Arkadaşımın Bile Bıyığı Var.
Evet Büyüyünce Her Kız Bıyık Alır !01 Yorumla
+1 yılAlıyorum ve ip kullanıyorum ince belli olmuyor falan diyenleri de burdan kınıyorum alın onları öpüşen erkeğe yazık :(
00 YorumlaSarışın arkadaşım almıyor. Ama diğer kızlar alıyor. Almalı. Almalılar
00 Yorumlasakallı kız arkadaşım vardı ya resmen sert sert çıkıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim biyiklar sarı ince görünmüyor bile o yüzden almıyorum :D ama siyah ciksa alırdım herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılGüneşin gazabına uğramayasın kank:d
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef üç haftada bir ağdacının yolunu tutuyorum:(
02 Yorumla
Soran+1 yılÜcreti nekadar?
Cevap sahibi+1 yılkaş bıyık beraber aldırıyorum ben 15 tlye
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere aldıktan sonra tekrar çıkarken böyle Tek tek cıkıyo sert gelen kötü ya ama tabi sarısınların bazıları almiyor yok ya da belli olmuyor diyo ama dikkatli bakinca elbette var
00 YorumlaEsmer kızlar alıyor ama kumral ve sarışınlar pek önemsemiyor pek belli olmadıkları için.
01 Yorumla
+1 yılBazı kızların bacaklarını gördükten sonra kendi bacağıma şükrediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenm haftada bir çıkıyor aldırıyorum kuaförde. erkek gibi çıkıyor çok belli oluyor ama haftada bir gün alıyorm
09 Yorumla
Soran+1 yılİşkence ya:D
Cevap sahibi+1 yılaynen :D bir de canım çok tatlıdır bennm acısından ilallah detritiyorm kuaförümee :D
Soran+1 yılCevap yazan bir arkadaş lazer yaptırmış neden b. yle birşey düşünmüyorsunuz. Ben kız olsam yapacağım ilk iş olurdu;)
Cevap sahibi+1 yıltek tek lazer yapmama izin vermezler tek sefer de de maddi açıdan sıkıntı var biriktiremiyormm yenii işe başladm ama para pırrr uçup gidiyor :D
Soran+1 yılGeçim zor anam:D
Cevap sahibi+1 yılaynen :D :D aldğm da 3 5 kuruş bişy :D :D
Soran+1 yılBiz çok alıyoz da noluyo anam çarçur size para mı dayandırabiliyoruz:d
Cevap sahibi+1 yıl:D :D:D
Soran+1 yılOndan sonra kayınpeder soracak
Oğlum niye evin Yok:d
+1 yılBen iple aliyom cikiyo tek tuk ya iste aliyoz bizde yakindan belli olur uzaktan fazla belli olmuyorr
00 YorumlaAlmadıklarında dışarda mahmut abi gibi dolaşmaları çok itici
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bazen almıyorum sorun olmuyor ama alsak iyi tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de:)
her kız almıyor. bazen palabıyık kızlara rastlamıyor değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik şart ama her kız almıyor alsalar kezban olurlarmı hic?
00 YorumlaHer gün badem yağıyla bakım yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBadem yağı çok etkili:D Kaşlara saçlara da iyi geliyor.
- +1 yıl
biliyordum diyince kızıyordu -_-
ahahha çok güldüm yahu :)
00 Yorumla
+1 yılbenim arhadaşlar almiy
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim arhadaşlar aliy gurban
Ben bıyıklarımı seviyriiimmm niye alıyım ki :)
07 Yorumla
Soran+1 yılPala bıyık yap ozaman kank:D
Soran+1 yılTop sakal Öneririm:D
Soran+1 yılAma güzel oluyo bak bende çok beğeniyolar asfsaaasdadas. Selfie Atarız:D
Soran+1 yılOk uzat sen bekliyorum :dd
+1 yılBıyık buruyorlar Artık bize
01 Yorumla- +1 yıl
Ayy rezillik :/ tamam alın :/
+1 yıl15 dk önce ofiste masamda aldım :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAhahah that was good
- +1 yıl
Ne isbyapiy on
- +1 yıl
:):)))
Soran+1 yılKahve falı kanka sana talip çıktı bak ahahaahahahahah
- +1 yıl
kimmiş:))))
Soran+1 yılBak rapsodi seninle ilgileniyor. Ne iş yaptığını sormuş asdsdasas
- +1 yıl
haha cokmu komıksın sen :)
Soran+1 yılHahahahaha evet öyleyim kank
- +1 yıl
:)))
bıyığım yok sorunum yok raadım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOo en iyisi kanka
+1 yılBu konuda sansliyim sanirim cikmiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılAma güneşte biraz görünüyordur sanırım
- +1 yıl
Yok diyorum nasil goruncek
Soran+1 yılPürüzsüz bir bıyık bölgesi olan bir kız görmedim. Ayva tüyü de mi yok?
- +1 yıl
Yok iste ayrica her kiza soruyor musun biyigin cikiyor mu diye de gormedin sdfklj
Soran+1 yılAtar yapma genç ikile hadibakem
- +1 yıl
Sdkflfkjshs
Soran+1 yıl:DD
+1 yılhayır benim almama gerek kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılÜlkücü bıyığı yakışır kızlara -.-
10 Yorumlaalsınlar ya bırak elleme
10 Yorumlatüy problemi yoksa neden alsın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede neden alsın
+1 yılben alıyorum diğerlerini bilemem
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alıyon qnq yaz hele
- +1 yıl
traş bıçağıyla neyle alabılırım iple tabıkısı :))
Soran+1 yılNe biliyim qnq sizin işiniz bellimi olur belki baltayla alanınız da vardır:D
- +1 yıl
ağaç kesmeye gitmiyorum kanka alt tarafı tüy alacağız :D
Soran+1 yılAhah doğru diyon kank. "d"estere de fena olmaz hani aklında bulunsun asdadadsss
- +1 yıl
aklımın bir köşesine yazdım kanka asdasd:D
Soran+1 yıl:dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir zahmet alsınlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen tarzanlığın alemi yok:D
+1 yılgeneli alır :D almalı bencede
00 Yorumla
+1 yılHer kız almıyor fakat almalı.
00 YorumlaAngelina jolienin bıyık aldığı pek sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbize benzemeyin kızlar
00 Yorumla
+1 yılbıyıklarım çıkmadığı için alamıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha en iyisi
Soran+1 yılNickin de iyiymiş. Tripli kız eğlencelidir ama herşeyin dengesini tutturmak gerek;)
+1 yılİsteyen alır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma yav:dd
+1 yılİple :)
00 Yorumla
+1 yılİple çok pratik. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026