+1 yılDoktor olarak lazer epilasyon konusu ile ilgili bilgi karmaşasını önlemek ve yol haritanız olabilecek bilgiler vereceğim.
Öncelikle eğitim, bilgi, bilinç, tecrübe ve bu uygulama için doğru sistem, doğru cihaz, doğru uygulama ve ( Hastane, doktor muayenehanesi veya güzellik merkezi ) neresi olursa olsun hiç fark etmez, doğru yeri seçebilmek son derece önemlidir.
Sıradanlaşan ve her yerde yapılan bu uygulama sanıldığı kadar çok basit değildir. Detaylı ve kapsamlı uygulamadır.
Son derece bilgisiz, tecrübesiz, bilinçsizce bu uygulamayı yapan yerler bulunmakta, amaçları size bir çözüm üretmek değil, aksine sadece sizden para kazanmaktır.
Dikkat etmeniz gereken bazı durumlar var,
Konuya hakim değilsiniz ve hiç bir bilginiz yok ya da çevreden duyduklarınız, internetten okuduklarınız ise bildikleriniz bu sizin için yanıltıcı olabilir.
Yanılmamak, ödediğiniz paranın ve harcanan zamanın heba olmaması için öncelikle bu uygulamayı yapan yerlerle (mümkünse bütün yerlerle ) yüz yüze görüşmelisiniz. Böylece hem konu hakkında sizi bilgilendirmiş olurlar, hem de siz kişilerin bilgi, birikim, tecrübelerini kavramaya çalışırsınız ( size anlatılan bilgileri dikkatlice dinleyin ve şüphe süzgeçiniz'den geçirin ) ayrıca bu uygulama için yerin müsaitlik durumu, hangi şartlar altında hizmet verdikleri, uygulamayı kimin yaptığı, hijjen durumlarını gözlemlemiş olursunuz ve yanılma payınızı azaltarak kararınızı bu doğrultu da verirsiniz.
Hiç bir bilgi sahibi olmadan sadece telefonla bilgi alarak, sadece fiyat odaklı düşünerek başlarsanız sonuç sizin için hüsran olacaktır.
Çiçekli böcekli ama içi boş, uygumala'ya dair bilgi verilmeyen kelime oyunlarıyla, ( bitene kadar, bitme garantili, sonuç garantili, bir daha çıkmayacak) ikna olursanız bilin ki yine yanılırsınız.
Tüm yaptıkları işler için çok ucuz fiyatlar, sürekli indirim, kampanya, bu güne , bu aya özel fırsatlara inanıp başlarsanız yine memnun kalamayacaksınız.
Birde lazer epilasyon cihaz ve sistem konusu var bu da çok önemli.32 Yorumla- +1 yıl
Bende bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaşayım sizlerle. Hastane ve doktor muayenehanelerinde lazer epilasyon yapılıyor. Burada uygulamayı yapanlarda yine doktor değil, estetisyen'ler yapıyor. Ben doktor var diye başladım 4 seans gittim ama doktor falan görmedim, ayrıca kıllarım azalması gerekirken arttı. Bunu söylediğimde ise hiç bir açıklama yapmadan küstahça istemiyorsanız gelmeyebilirsiniz dediler.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
ben yaptırıyorum bayağı araştırıp başladım 3 seans bayramdan sonra bakalım
210 Yorumla- +1 yıl
elenora ya gitmekle hata yapmışsın benim gittiğim yere bir kız geldi her yerini yakmışlar tüyleri azalmıyor diye zaten cihaz ıpl yani kalıcı bir çözüm alamazsın ben de oraya gidecektim internete bir bakayım dedim hayatımda hiç bir firmadan bukadar şikayet çıktığını görmemiştim yine de moral bozmayayım inşallah geçer seninkiler. benim hastane olduğuna biraz pahalı 3 bölge 10 seans 1000 tl
- +1 yıl
EMSA lazer epilasyon Emina hnm çok ilgili ve bilgili birisi tavsiye ederim 0 553 170 10 07
Bende boks yapıyorum ve bu sebeple göğüsteki ve koltuk altını lazerle temizletmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir yer varsa Sakarya'da memnun kalırım.
04 Yorumla- +1 yıl
EMSA lazer epilasyon Emina hnm çok ilgili ve bilgili birisi tavsiye ederim 0 553 170 10 07
çark da selenora mı ne bir yer var orda yaptırmada nerde yaptırırsan yaptır.
15 Yorumla- +1 yıl
ipl cihazlarıbir incele istersen. ipl değil cihaz diyorlar yalan söylüyorlar. tek bölge gittiğin iyi olmuş bakalım sonuç alabilcek misin? sonucu unutmazsan yazsana bana merak ettim. gerçi o kadar ay sonra unutursun linke bir bak istersen:
www.sikayetvar.com/.../elenora-guzellik-merkezi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle epilantisi öneriyorum.24yaşındayım ve bu yaşa kadar hiç lazer epilasyon deneyimim olmadı çevremde birçok seansa gidip etki görmeyen ya da vücudunda yanıklar olan arkadaşlarımı gördükçe açıkçası çok korkuyordum. Epilantise internetteki yorumları görüp gittim. Arayıp randevu alıyorsunuz ve gidip konuşarak bu şekilde seanslarınızı ayarlıyorsunuz. Ayrıca sadece bir insanla muhattap olmanız sürekli işleminize farklı birinin girmemesi de fazlaca avantaj bana kalırsa. neriman hanım gerçekten işinin piri. işine saygısı olan harika bir insan. nekadar para kazanırımla değil ne kadar hızlı çabuk etki gösterebilirizle size yardımcı olan biri. seans sırasında kaliteli muhabbeti sayesinde size acınızı unutturan çok tatlış bir hanımefendi kendisi. ilk seansımda bile fazlaca etkisini gördüm yapılan işlemin. neriman hanım size duymak istediklerinizi değil gerçekleri söylüyor ve söylediği adımları da tek tek gözlemliyorsunuz. eğer lazer epilasyona gidecekseniz hiç düşünmeden epilantise gidin memnun kalacaksınız.
10 YorumlaBurdaki yorumlara güvenerek gittim epilantise. En başta gözüm kaplı güvendim hiçbirseyi sorgulamadan yaptırmaya başladım. Tatile gidecem ilk seansta sonuc alacaksam başlayalım dedim tabiki sonuc alacaksın demesının üzerinden anca ıkıncı seans gectıkten sonra sonuc verdi ki onada sonuc denirse. Hal boyle olunca guvenım sarsıldı soru sormaya başladım. Sorguladıgım ıcın cok garıp bir şekilde bu işi yapmak mı ıstıyorsun dıye cevapla karsılastm. Fazlasıyla hırslı biri bilgiyi bile cımbızla cekıyorsunuz. Samimi konusup guven vermeye calısıyor ancak bır anda ankadasının kızından ya da neden evlenılmelı gıbı gereksız muhabbetlerın ıcınde bulabılırsınız kendınızı. Zaten ne bı klınık ne bı hastane. Kucumsemek degıl nıyetım ama sertıkayla bu ısı yapıyor oyle işinin piri denemez. Seans bası olarak anlastım. Ikı seans gıttım ucuncu seans ıcın aramadılar bıle. Fiyat Konusuna gelince. İnanın sonuc alacaksam helal olsun diyerek başladım. Ama aynı cıhaza yarısından bile az odeyenleri duyunca yaptıklarının fırsatcılık oldugunu dusunmeye başladım. Xaten bana sundukları fiyat listesi soprano ıce markasının internet fiyatlarıydı ki onlar bıle bu fıyatları kullanmıyor. evet sadece alt bacak seans basına 350₺ verdım. Buraya odeyecegıme sopranoya verırım hem daha az acır hemde bı doktor yapar dıyerek eskısehırde mayaclınıc diye bır yer buldum oraya gıdecegım ustelık son teknolojı ve cok daha uygun. Demem o ki yazık paranıza zamanınıza.
12 Yorumla- +1 yıl
Daha önce hic lazer yaptırmış mıydınız başka cihazla farkli yerde vs. Bende başlıyacağım epilantise ama emin olamadim geneli memnun kalmis ama sizim yorumunuzu görünce merak ettim bilgi almak istedim
- +1 yıl
Tek kelime ile saçmalamışsınız. Biz de 2 arkadaş epilantise gidiyoruz, sizin bahsettiğiniz hiçbir şeyi yaşamadık ki biz son derece memnunuz. Buraya bu kadar olumsuz yazmanızın sadece art niyet olduğu o kadar belli ki. Bu tarz şeylerle son derece kaliteli bir işletmeyi karalamayın, evet pahalı ve kaliteli bir işletme. Belli ki sorun sizde.
Kesinlikle epilantis diyorum başka bişey demiyorum. 4. seansa gittim ve aldığım sonuç tek kelime ile harika. Ve bide ben tüylü bir insanım. Neriman hanım o kadar ayrıntılı güzel ilgileniyor ki gerçekten bu işin piri kendisi. Ortam çok temiz ve nezih. Uygulama 3 saat sürse de hoş sohbeti ve güler yüzü ile zaman akıp geçiyor. Kesinkile sonuç almak istiyorsanız buraya gelmelisiniz. Size gerçekleri söylüyor kandırmıyor, bitecekse bitecek bitmeyecekse bitmeyecek diyor. Para için insanları kandırmıyor. Kesinlikle benim için büyük bir şans oldu burası ile tanışmam. Gözüm kapalı tavsiye ederim.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, ben yüzüm için lazer epilasyona başlamak istiyordum ve yaklaşık 5 ay önce internetten araştırma yaparken buradaki yorumlara rastladım. Epilantis için oldukça olumlu görüşler vardı, Neriman Hanımla görüştükten sonra da lazere başladım. Bugün 4. seans bitti ve gerçekten aldığım sonuç harika. Şunu açıkça belirteyim ilk seanstan sonra zaten büyük fark oldu. Çok hijyenik bir ortam ve Neriman Hanım oldukça titiz çalışıyor hem cihaz hem ortam hem de işlem acısından. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Çok geç kaldığımı düşündüğüm için üzgündüm ancak Epilantis'te bu işleme başladığım için gerçekten mutluyum. Sizlere tavsiyem ziyaret etmeniz, sorularınızı sormanız çünkü Neriman Hanım yapılacak işlemi sizin yapmanız ya da yapmamaniz gerekenleri tahminen ne kadar sürede nasıl sonuç alınacağını açık açık söylüyor. Tecrübe eden ve memnun kalan biri olarak bu konuda kararsızlık yasayan arkadaşlara yardımcı olması açısından yorum yapmak istedim. Epilantis şiddetle tavsiye edilir :)
11 Yorumla- +1 yıl
Fiyatlar nasıl peki😊 ve yüze önerir misiniz
herkonuda titiz oldugum ıcın cılt bakımı ve lazer epilasyonda da titiz davranarak epilantise gıttım bırının tavsıyesı uzerıne gıtmedım sahsen kendım gıttım ve ıyıkıde gıtmısım cunkı tavsıye edılmesıne gerek bıle yok... nerıman hanımcım ıyıkı tanımısım senı o guler yuzun bunları yaparız sukadar surede sonuc alırsın dedıgı herseyde sonuc aldık duzenlı cılt bakımım zaten devam edıyor lazerımde aynı sekılde altın ıgnede ucuncu seanstayız ve hersey mukemmel ılerlıyor sakaryada bence tarıfsız tek yer kendıne deger veren kendını onemseyen kısılerın gıdecegı adres EPİLANTİS bana onerdıgın o kremlerle aşk yaşıyor olabılırım mukemmeler ılgı alaka hıjyen kalıte tartısılmaz bence herseyde mutlaka gıdılıp nerıman hanımla gorusulmelı zaten orwya gıttıgınızde kendınızı baska yerde dusunemıyeceksınız herzaman hersekılde epilantis dıyorum:)
11 YorumlaSakarya da en iyi yer kesinlikle epilantis. Bende ilk başta tedirgindim acaba sonuç alır mıyım diye. Ama Neriman hanımın güler yüzü lazere dair ne varsa açık açık her şeyi anlatması güven verdi. Hatta bazı bölgelerime de istememe rağmen sonuç almanın çok zor olacağını ve gerek olmadığını söyledi. Yani müşteri çekip para kazanmak için değil tamamen etik bir şekilde çalışıyor. Uygulamaları çok titiz ve özenli yapıyor iki üç saat sürse de cana yakın bazen abla bazen arkadaş gibi davranmasıyla hiç sıkılmıyosunuz. Ben ilk seansım da bile inanılmaz bir değişim yaşadım. Nerde yaptıracağınıza karar vermeden mutlaka bir yüz yüze görüşün derimm.
11 Yorumlabüyük büyük kampanyalar yapıyorlarsa şukadar fiyat ama biz yarısına yapıyoruz diyorlarsa bazı yerlere kıyasla çok uygun fiyat veriyorlarsa sınırsız seans diyorlarsa lazer epilasyon yaptırmak istediğiniz yerinizi görmeden fiyat veriyorlarsa %100 bitirme garantisi veriyorlarsa bir daha çıkmaz diyorlarsa bu aya özel kampanyamız var sonra bu fiyatlar olmaz diyorlarsa tek amaçları sizi kandırmak olduğunu bilin buna göre karar verin yaptıracağınız yeri. Bende kandırıla kandırıla öğrendim sonunda bu yazdıklarımı. Allahın işi işte sonunda doğru yeri buldum ismini burada ben yazmayacağım ama 3 farklı kişi yazmış zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Neresi acaba
sakaryada lazer epilasyon yaptırmak için çok araştırma yaptım bende en sonunda epilantisi buldum iyikide bulmuşum kesinlikle tavsiye ediyorum ilk seanstan itibaren sonuç almaya başladım 6. seansıma gidecm bitti sayılır aldıgı paranın hakkını veriyor hiç tereddütsüz gidebilirsiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Yüz için öneriyor musunuz peki😊
bayanlar ben serdivanda epilantis lazere gidiyorum 6. seansım bitti ve tüylerimden
eser yok diyebilirim tek tük kaldı belli bile olmuyor. muğladan buraya lazer için geliyorum çünkü Neriman hanım ilk seansımızda işine olan saygısını ve profesyonelliğini bana gösterdi o yolu gelmeme değdi tavsiye ederim.11 Yorumla
+1 yıluzun zamandır epilasyon yaptırabileceğim bir yer arıyordum bazı yerlerle gidip konuştum ama çok emin olamadım tesadüfen burada yazılanları ve gidip memnun olanları okuyunca bende gittim önce sadece kolatı ile başladım yine de endişelerim vardı ama 2. seans sonrası tüm vücut yaptırmaya karar verdim ve çok memnunum.
Esrademirkapı gibi bende tavsiye ederim.10 Yorumla
+1 yılAdapazarı'nda Hilmi kayın iş merkezinde passionis var hem bay hem bayanlara baksan bir işletme ben gidiyorum indirimde paket aldım 10seans tüm vücut ben cok memnunum kalındı kıllarım esmerim bikini bölgeme bile yaptırıyorum 0acı yani buz lazer benimki. acıyor diyen de ne bileyim abartı geliyor bana. dün 2. seansıma gittin Şu an dökülmeye başladılar ben cok memnunum
00 YorumlaBen 2 aydır krm estetik platform'da lazere başladım yeni bir sistem teknoliji gelmiş onunla işlem görüyorum ve şu an da %50 den fazla oran da tüylerim döküldü 3D triple diye bir sistem ilgi ve alakaları da çok güzel tavsiye ederim ınstagrama sakaryalazerepilasyon yazınca sayfaları çıkıyor girip cihaza ordan da bakabilirsiniz
00 YorumlaBen bir çok yerle yüzyüze görüşme için gittim. Hiçbirisi yaptırmak istediğim bölgelere bakmadan direkt fiyat verdiler. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Epilantis'e gittim iyiki de gitmişim çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
50 YorumlaSakarya'da lazer epilasyon konusunda tek önerebileceğim yer Epilantis. 3 arkadaş başladık ve çok memnunuz.
40 Yorumla
+1 yılSpor hocamın önerisi ile Epilantis'e başladım ve memnun kaldım. Kıl sorunu olan erkekler için önerebilirim. en azından gidin bir görüşün derim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hocam erkeklerede Neriman hanım mi bakıyor ayrıca tüm vücut mu yaptırdınız kalıcı sonuç oluyor mu ağrı acı konusunda deneyimleriniz nelerdir
+1 yılGidecek olanlara mutlaka Epilantis tasviye ediyorum bugün 4 seansı gördüm çok fark var birde kıllanırım koyuydu çok incelme ve dökülme oldu başka bir yer aramayın
00 YorumlaLazer konusunda değişimleri kendi gözlerinizle gidin görün diyebileceğim tek yer var o da EPİLANTİS ✌️
11 Yorumla
+1 yılben sakarayalıyım kuzenım doktor yardımcı olabilirim..
01 Yorumla
+1 yılEğer sonuç almak istiyorum ve memnun kalmalıyım diyorsanız size tavsiyem epilantis olur sadece.
20 Yorumla
+1 yılSakaryada boşuna zaman ve para harcamayın ve en doğru yer Epilantise gidin
10 Yorumlasakın ama sakın elenora da yaptırmayın tam bir kalpazanlık örmeği
10 YorumlaUzun araştırmalarım sonucunda Epilantis'e başladım ve memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılEMSA lazer epilasyon Emina hnm çok ilgili ve bilgili birisi tavsiye ederim 0 553 170 10 07
01 Yorumla- +1 yıl
Beni takip eder misin sormam gereken bise var
+1 yılÇok zararlı. Bence yaptırmayın
00 Yorumla
+1 yılYok antalya tüm vucud 1200*8 Seans=?
06 Yorumla- +1 yıl
Seans başımı?
- +1 yıl
Kaç seans? tek sefer 1750
- +1 yıl
1200 tl komple - +1 yıl
@emsalazerepilasyon izmirdeyim şehir değiştirdim 😁😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocaeli'de yaptırıyorum.
00 YorumlaEstemore diyorum başka birşey demiyorum 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden ulaşabilir misin? Sakaryadaki estemore ile ilgili bir şey soracağım lazer epilasyon hakkında. Çok fazla yorum olmadığı için giden birine danışmam gerekiyor. Yarın görüşmeye gideceğim de yardımcı olursan çok sevinirim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar