tatile giderken götürmemiz gereken şeyleri sıralarmısınız liste yapıyorum eksiğim varsa tamamlayacağım :)
Kızların plaj çantasında olması gerekenler nelerdir?

Cımbız
Islak ve kuru mendil
Lastik tokalar
Saç yumuşatıcı kremler spreyler
Saça ıslak görünümü veren jöle
Güneş gözlüğü
Şapka
İnce bir şal
Yara bandı
Küçük bir törpü
Aseton ve pamuk
Tarak
Saç düzleştiricisi ve maşa
Hijyenik ped
İç çamaşırı
Kitap
Bronzlaştırıcı pudura
Simli aydınlatıcı
Spf korumalı bb krem
Zevkine göre ruj
Makyaj temizleme mendili
2-3 çeşit bikini, bikini üstüne kimono, oje, törpü, pamuk, aseton, güneş koruyucu krem, bronzlaştırıcı sprey, saç kremi, şampuan, okumak için kitap, güneş gözlüğü, lastik toka, plaj terliği
şimdilik bunlar geldi aklıma
ne bulursan koy gıtsın ama fermuarlı al hatta cıft fermuarlı olsun bıde kucuk kılıt al guvenlı olur
Bikini güneş kremi havlu şampuan güneş gözlüğü ped ve ne olur ne olmaz diye cinsel korucu ilaç :)
Cevap
12Cevap
Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güneş kremi kullanmak önemlidir. SPF koruma faktörüne sahip bir güneş kremi tercih edebilirsiniz. Plajda rahatlamak veya güneşlenmek için bir havluya ihtiyaç duyarsınız. Büyük bir plaj havlusu tercih edebilirsiniz. Başınızı güneşin zararlı etkilerinden korumak için bir şapka ve güneş gözlüğü takmanız önemlidir. Plajda rahat bir şekilde yürüyebilmek için suya dayanıklı terlik veya sandalet tercih edebilirsiniz. Plajda sıcak havalarda susuz kalmamak için yanınızda bir su şişesi bulundurmanız önemlidir. Plajda rahatlıkla giyebileceğiniz bir plaj elbisesi veya pareo yanınıza alabilirsiniz. Plajda üzerinizi örtecek hafif kıyafetler tercih edebilirsiniz. Tüm bu eşyaları taşımak için uygun boyutlarda ve suya dayanıklı bir plaj çantası kullanabilirsiniz. Plajda cep telefonunuzu su veya kumdan korumak için su geçirmez bir cep telefonu kılıfı kullanabilirsiniz. Plajda vakit geçirmek için bir Frizbi, plaj voleybol topu veya plaj raketleri gibi oyunlar da düşünebilirsiniz.
Bu liste, plaj ziyaretlerinde genellikle kullanılan eşyal
Şampuan, saç kremi, duş jeli, sabun, güneş kremi, losyon, bikini, mayo, iç çamaşırı, terlik, şapka, yanık_pişik kremi, jillet, tarak, toka, ruj, oje, tırnak makası, havlu, plaj havlusu, ayak havlusu, içeri terliği, ped, tampon, mide hapı, ağrı kesici hap vs atıştırmalık şeyler kraker, kek vs
Havlu terlik sapka gunes gozlugu toka vucut spreyi tarak bronzlastirici gunes kremi cuzdan telefon yicek biseyler bunlari plaj cantasi icin dusundum ayrica tatile giderken bavul icin diyosan ic camasiri bikini corap sac spreyi ince bir hirka sac duzlestirici utu
Çantaya beni koy konuşarak güzel olduğunu güneşte yanmayacağını falan anlatabilirim, poğaçaya zeytini anlatır gibi kkbsznöxföö
Bikini, güneş kremi, gözlük, toka, tarak, şampuan, yedek iç çamaşırı, plaj havlusu bunlar aklıma geldi şu an için
ben bi kalıp sabun alıyom. şey için... duşş. ucuz.
Tabi ki büyük bir plaj çantası, hafif olsun diye havlu yerine peştemal, güneş gözlüğü, sahilde rahat dolaşabilmek için kimono:) Oysho gibi markalara bakabilirsin eksiğin varsa veya bu marka da var
Ben olmalıyım o çantada çok güzel masaj yaparım :P
Prezervatif (yaşım fake, dayı deme)
Güneş gözlüğü, kulaklık, güneş kremi, kitap vs
Güneş gözlüğü kılaklık kanks
Bende girerim o çantaya
Ne cantaymıs bu yahuu
yedek bikini güneş kremi havlu şampuan
tarak :D
don kilot
Tampon olmali.
En İyi Cevaplar