Burun deliklerimin boyutlarının farklılığı?

Arkadaşlar merhaba bu biraz uzun olabilir lütfen bana yardımcı olun. Bu yaşıma kadar burnumu beğeniyordum aynaya baktığım zaman burun deliklerim gayet hoş düzgün ve eşit gözüküyordu. Efektli olan programlarda burnum aynı aynadaki gibi düzgün gözüküyordu ama ben fazla efekt kullanmıyorum powercam whiteningi kullanıyorum efekt olarak. Her neyse işte ben bir gün denedim normal kameradan bir baktım burnumun bir deliği diğer deliğine fark atıyo acayip iğrenç gözüküyor. Bugüne kadar burnumla ilgili hiç kötü eleştiri almadım nasıl oluyor da kameralarda öyle çıkıyor anlayamadım. İnternetten araştırdım kendimizi aynada farklı görüyormuşuz işte dışarıdaki insanların bizi nasıl gördüğünü anlamamız için 2 tane aynayı dik açıyla tutup aradaki yansımamızı aldığımızda gerçek yüzümüzü görüyormuşuz. İnternetten gördüğüm gibi denedim bir de ne olsun o yansımam da da bir deliğim diğerine fark atıyor. Ben anlayamadım hemen birkaç kişiye sordum onlar da senin burnunda bir şey yok ki olsa da ben fark etmedim tarzında şeyler söylediler ve ikilemde kaldım. Sizce hangisi gerçek burnum? Biliyorum çok uzun oldu ama benim için çok önemli bu yaşıma kadar burnumu güzel bilirdim hayal kırıklığına uğradım. Bana yardımcı olursanız sevinirim gerçek görüntümün nasıl olduğuna dair.
Burun deliklerimin boyutlarının farklılığı?