Ya çok merak ediyorum. Geçen kızın birisi yüzü o kdr güzel değil di ama dolmuşa yanıma oturdu. Otobüse bindiğinde herkesin dikkatini çekti çünkü göğsü büyük ve sütyenini öyle bir ayarlamış ki (sütyeni kenarlarda) resimdeki gibiydi bakmamak elde değil ama ben 2 kere maks baktım çok bakmadım. Yanıma oturup beni kesti ama oralı olmadım. Otobüs sallandı ve bana dayadı memelerini o an bir bakıştık güldü ama bana çok itici geldi sonra indim zaten bende. Siz olsanız ne yapardınız? Ciddi bir olay gülmeyin. Kız isterse çıplak olsun umrumda olmaz önce insanı tanımam ve hoşlanmam lazım etkilenmek için...
Kızlar sütyenli neden sexy görünmek için çabalarsınız?
Size ne isterse sırf sutyenle gezer her giyimi kuşamına göre yok dikkat çekmek için filan diyosunuz. Canı ister her haltı yapar bakmayın sizde. Maks iki kere bakmışsın ama baya dikkatini çekiyo siz de kendinizi sorgulayın o vakit. Kadınlar erkeklere karışıyor mu yaa şunu giymiş dikkat çekmeye çalışıyor diye? 😊
Yhaw olum sen olsan sende bakardın boş yapma a*k olayı anlamaya calıs dikkat çekme çabasında yerimde kim olsa en az 1 kere de olsa bakardı anlıyor musun bunu? Bana bakmam ben deme yeme beni
Olm olay bakıp bakmaman değil. Olay bu durumu buraya yazman. Aklında kalmis kız. Ilgini çekmiş. Geçip giden bir şey. Kendine güvenmeyen vücuduna güvenir. Boşver
Lan olm kızın yaninda çanta vs. yoksa büyük ihtimal oralarda yaşıyordur. Denk gelirsen sor "göğüslerini neden bu kadar gösteriyorsun" alacağın cevap şu olacak. SANANE BEEE
En İyi Cevaplar