Sorum erkeklere ama kızlarda görüşlerini yazabilir. Dar pantolon, göbeği açık ya da sizin tabirinizle g*tü başı açık giyinenler sizin gözünüzde nasıl bir imaj çiziyor? Eğlenilecek kadın gözüylemi bakıyorsunuz yoksa evlenir miydiniz öyle giyinenlerlede? Size göre bir kadın nasıl giyinmeli?
Cevabın nedir?
+1 yılCok guzel bir soru oncelikle tesekkur ederim
Peki soyle diyelim bu kadar abartili giyim mantığına siz kizlardan cevap ne gelir sorsak kendine guvenen ve rahat olduğunu iddaa eden ya da gercekten etkilemek icin giyindigini soyleyen nice kizlarimiz var degil mi peki soyle soyleyelim cogunuza abartili ve sacma gelebilir ALLAH örtun koru ve korun demis ama mantik yanlis anlasilmis illaki carsaflara burunmekmidir kapanmak yoksa sadece helalin namusun olan kisiyemidir vucudunu sergilemek aslında kizlarin bu halde olup birde erkeklerin teşviki cok sacma degil mi ama sorsak biz erkeklerin cogu karimiza kizimiza ya da sevdigimize giydirmeyiz ya da kardesimize aradaki fark ne biri el kizi hak ediyor digeri benim namusum yapmasin mantigimi peki ama asil gercek olan gunah olan seyleri yasamak yaşatmak neden isimize gelen seyler arasinda bazen dinin gerceklerini unutup sadece özenti ve yarisa girermiscesine nedir bu sacma tavirlar erkekler buna hakkini veririm ama benim basima gelmesin zamani geldiginde temiz duzgun birini bulurum evlenirim mantiginda sanmaki boyle olur aslında yaptiysan cekeceksin cezasini basina geldigindede neden diye dert yanma peki ya kizlar ilerde evlenip kocama daha faydali ne yapabilirim neler sunabilirim daha pratik nasil olabilirim ev is ask konularinda demiyorda mantik neremi nasil acarim nasil etkilerim bugunumu nasil yaşarım sonra basina bir is geldimi ALLAHIM neden ben cok buyuk pismanlik aslunda cok uzun ve goreceli kavram fakat farkinda olupta isimize gelmeyen bir cok seyin arasinda bu durum taki yasin yerine gelip olgunlugu ve mantigin birlesimi ile her seyi gercekten yasayip gordukten sonra mantik o zaman her seyin fsrkina variyor fakat kimine gec zarar kimine yarar sagliyor bu durumda olan hic bir kizin ask hayati gercek olamaz unutmayin etek boyu kisaldikca asklar artarmis tabiki gercekten anlayana buda benim dusuncem38 Yorumla- +1 yıl
O zaman kisa ve oz sadece sizden isteğim dusunun
Ben daglari denizleri engelleri asarim belki gunler aylar sonra istwdigim yere ulasirim yorulurum ama pes etmem cunku azimliyim
Ama ben etten duvarlari nasil asarim bir cisim bir engel degil sadece dusunen ve mantigi olan zor bir ugras iste o zaman asil engel nedir o zaman anlarim
Deyim sudur siz istedikten sonra nerde ne sekilde oldugunuz hic onemli degil siz istedikten sonra her turlu sorunlarin ustesinden gelebilirsiniz - +1 yıl
Rica ederim ben tesekkur ederim saygilarimla
- +1 yıl
ADAMSIN
bana laf bırakmamışsın... - +1 yıl
Estağfurullah ne demek sizin karsinizda dusuncelerinizden daha iyi oldugumu asla iddaa etmeden sadece siradan basit dusuncelerimi dile getirdim tesekkur ederim saygilarimla
- +1 yıl
Gerçekten güzel izah etmişsin :)
- +1 yıl
tesekkur ederim guzel olan yureginizin isigi olan guzel goren gozlerinizin eseridir bunlar siradan bir kac cumlenin birlesimi o kadar anlam katan sizlersiniz saygilarimla
En İyi Cevaplar
Yerine göre değişir giyim tarzlarına olan tepki. Ben İstanbul'da yaşıyorum mesela burada böyle elit kızların giyimi öyle mesela. Abaza tipler o kadar çok ki ağızlarının suyu akıyor içine düşecekler kızın resmen. Ben de bir erkeğim ve ister istemez gözüm kayar böyle açık giyinenlere ama emin ol ki kötü düşünmem ve Allah yaratmış dönüp bize bakmaz nasılsa deyip yoluma devam ederim :)) Ortamlarla işim zaten olmaz. Sevgilim olursa da nasıl istiyorsa öyle giyinsin yanımda tabii o kadar kısa giymesini istemem :)) Ama yok kapanacaksın şöyle giyineceksin demem. Zaten evlenirsem ileride İstanbul'da yaşamam. Sahil bir yerde yaşarım böyle sakin yerlerde :)
32 Yorumla
+1 yılkarakter belirler o eğlenilicek/evlenilicek kısmını nece kapalılar var bilemezsin içinden neler düşündüğünü
mesela dekolte giymem sıfır mini giymem ama dar pantalon ve sıfır kol gibi şeyler giyerim lakin gayet usturupluyumdur ne giyip giymiceğimi bilirim32 Yorumla- +1 yıl
Jeliboncum çok güzel bir konuya değinmişsin
İnan çok gördüm tanıdım o bahsettiğin kapalılardan da!!!
konuyu dinle bağdaştırmanın burada mantığı nedir?
kızımız basit. bir soru sormuş
Açık açık demişki götübaşı açıkla evlenirmisin eylenirmisin demiş
Kapalı görünüp ne cevizler. kıranlar var ne düşünüyosunuz dememiş neden konuyu saptırıyosun?
başta dediğim gibi sözde başını kapatıp neler neler yapanı gördüm aklın gider anlatsam ama konuyla alakası yok ;)
Gelelim yorumuna
Dar pantalonla usturubu nasıl sağlıyosun?
yani yanlış anlama önceki konuyla alakasız bir soru bu ve yargılama amacıyla falan sormadım bunu
+1 yılPardon ama bir insanin ne giyecegi sadece o kisiyi ilgilendiren biseydir sahsen yorumlari okurken migdem bulandi neyani millet benim hakkimda soyle boyle dusunur diye istedigimi giyemicekmiyiz
28 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya millet kafayı yemiş
- +1 yıl
Giy sana giyme diyen yok
Kız açık ve net sormuş
Götü başı açık demiş özellikle altını çizmiş
Ama yanlış örnekler vermiş dar göbeği açık falan diye sadece
Bizim çok namuslu!!! Kardeşlerimizde döktürmüş :)
Yalnız yorumuna kısmen katılsamda merak ediyorum bu yoruma uygun mu yaşıyorsun?
yani. eleştirdiğinin tersinimi yaparsın günlük hayatta - +1 yıl
Ben sevdigimi giyerim ama onu giyerken icimden hicbirzaman cevremdekiler ne dusunur ya da birisini tahrik edermiyim diye dusunmem ama buraya gelipte tek gecelik kiz yorumunu gorunce migdem bulandi
- +1 yıl
ama insan o yorumlari okuyunca kendini kasar gibi hissedio empati kurun biraz laflarinizi yazmadan once
- +1 yıl
bu piskolojimi kim duzeltcek?
- +1 yıl
Erkekler kaşar gözüyle baksın. senin ne düşündüğün önwmli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
60Cevap
Siz ister kızın ister bozulun ama İslam dininin gereği kapanmaktır. " ümmetinden kadınlar kapandıklarında gösterişe önem verip saçlarını deve hörgücü gibi bağlayanlar olacak, o kadınlar cennetin kokusunu bile alamıycak" bu hadis-i şerif tir. Deve hörgücünden kasıt gösteriş yapmak için kapanmaktır var gerisini sen düşün. Allah biz erkeklere öyle sabır vermiş ki etrafımızda o kadar bir yerlerini göstermek isteyen açık kadınlar varken biz sabırlıyız. Ve gerçekten bizi günaha sevk ediyorlar, zina ya yol açıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Müslüman değilsen bişey diyemem. Ama anadan üryan çıkamadığınıza göre, bu Allah'ın insanlara verdiği ar duygusudur. Mesela bebeğin cinsiyeti anne karnında belli olmaz, doktorlar göstermiyor saklıyor bebek derler, işte kız olduğu için tabiri caizse apuşarasını açmıyor bebek dahi olsa. Allah'ın kadına verdiği bir iffettir bu.
- +1 yıl
Saçma olan senin hayatın. Bütün dinler ve kitaplar İslam dinini tamamlamak için gönderilmiştir. Ve dünyada tek din islamdır. Diyorsunuz ki; ben dinine bağlı bir katoliğim ya da protestan'ım vesayre vesayre. Soruyorum size. Dinine bağlı olarak ne yapıyorsunuz bir Yahudi ya da hristiyan olarak. Oruç mu tutuyorsunuz, zekat mı veriyorsunuz, hacca mı gidiyorsunuz, namaz mı kılıyorsunuz. En fazla yaşlı kadınlarınız kiliseye gider. Ateist falansan hiç bir lafım yok, çünkü çok yazık size. Allah doğru yolu göstersin inşallah
Bana göre bir kadın öyle g*tünü açmamalıdır kötü bir görüntü oluyor hele benim sevgilimse öyle bişi istemem bütün diğer erkekler benim sevgileme bakıyor negüzel diye bir mantık olamaZ illa giyinmek isterse sadece bana giyinsin ve başbaşa kaldığımız zamanları yani bana göre bir bayan edebli giyinmeli
11 Yorumla
+1 yılillaki genelleme yapmak doğru değil ama çok açık seçik giyinmek bir hafif kadın izlenimi bırakıyor.
bu tabirim için özür dilerim ama zihinlerdeki bu algıyı silmek bizim elimizde değil.
evlenilecek bayanın bunlara özen göstermesini temenni eder bir çok erkek..11 Yorumla
+1 yılGiyinişten yargılayamam kimseyi ama giyinmeninde bir adabı vardır giyim tarzından evlenilcek eğlenilcek diye analiz de yapılmaz bende ama kızlara genel olarak tayt ya da dar pantolon dar şort üstüne bol şeyler çok yakışıyor saçlarıda kumral ve ya sarı olup salıcak sallandırıcak böyle :)
115 Yorumla- +1 yıl
Daha ne istiyorsun işte :) Ben esmerim kara kaş kara göz bakan yok :)
- +1 yıl
insanlığa neden salak diyorsun sen :D
- +1 yıl
istediğini söyle sonuç değişmiyor ne de olsa :)
- +1 yıl
banko izmirde değilsindir sen :D
- +1 yıl
biliyorum işte :D
- +1 yıl
senin gibi düşünen kızların %80inin hayat felsefesi nefes alsın yeter oluyor benden fazla sakalı oluyor :D
- +1 yıl
hayir cevremde senin zevkinde olan kızlara :D
+1 yılBu yazın modası göbeği açmak olmuş, seneye nerelerini açmaları moda olacak merak konusu.
Açık konuşmak gerekirse; Erkeklerin dikkatini çekmeye çalışan, onları kısmen tahrik etmeye çalışan, diğer kızlardan daha fazla açık giyinmeye çalışan, bu amaç için fazlaca açık saçık ve transparan giyen kızların karakterini zayıf bulurum ve fazlasıyla kullanılmış gözüyle bakarım. Sonuç olarak o kızla eğlenmek için takılırım, evlenmeyi asla düşünmem.210 Yorumla- +1 yıl
Antalyaya göre normal, ama İstanbul buna pek hazır değil gibi :D
- +1 yıl
İstanbulun çoğu semtinde yaygınlaşır hale geldi. İzmir Antalya gibi sahil şehirlerinde insanlar birbirlerinin giyimlerini pek umursamazlar, ama istanbulun yoğun abazalığı nedeniyle bizde şaşırır gözle bakar olduk, oysaki normal şeyler bunlar.
- +1 yıl
Büstiyer mi :D Uçmuşsunuz canım siz ya :D
- +1 yıl
Senin nasıl giyindiğini merak ettim :) Sana mesaj bile atılmıyor ki :D
- +1 yıl
Sahil şehirlerin milli giysisi zaten şort :D Açabilirsin o zaman profilini :D
+1 yılya nolur bana böle bir kız bulun mk yeter lan
- siyah saç
- düz saç
- siyah oje
- siyah hırka
- siyah bere
- siyah ruj
- küçük eller
- hırkanın kolları ellere geçirilmiş
- ufacık bir kız işte
böle bir kız fotosu fel nvarmı nette acil :D210 Yorumla- +1 yıl
giyicek bişi arıyosanız alın böle şeyler giyin
aman tanrım didim
images.quebarato.com.mx/.../...exico__6D2628_8.jpg - +1 yıl
Çok zor bulmak :Dd
- +1 yıl
buldummmmmmm buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
37.media.tumblr.com/.../...bzG2lT1sfdkdfo1_400.png - +1 yıl
düz saclı degıl :D bende cok aradım ama bulamadım :D:D
- +1 yıl
5 dakikadır senın ıcın arıyorum :Dd
- +1 yıl
lan kızlar kıskanmayın die atmıcaktım ama kıskanın biraz :D
cdn04.cdn.justjared.com/.../...s-aroma-cafe-08.jpg - +1 yıl
hee :S
+1 yıleğlenilecek kadaın gözüyle bakılır tabi ki. hiç bir erkek eşinin teşhircilik yapmasını başkaları tarafından incelenmesini istemez kanaatindeyim. o şekilde giyinen kızlara yaklaşanlar da gönl eğlendirme derdinde olurlar. hatta güzellik çirkinlik bile farketmez onlar için. evlenmek isteyen erkek ise güzel ve kendisine sadık bir eş ister.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim.
ben evlenirdim o şekilde giyiniyor diye neden hemen eğlenilecek diye etiketleyeyimki. bir kızın evlenilecek mi eğlenilecek mi olduğuna kıyafeti değil karakterine bakarak karar verilmeli bence.. yakışıyorsa ve fiziği uygunsa bu tarz giyime giysin
32 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıyafetin bir ahlaktan ayrım olduğun düşünürüm ahlaklı olan vicdanlı olandır bakış açınla alakalıdır başı açık birisiyle de evleniilir insanın namusu kalbiyle örtünmelidir
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim güzel insan :)
+1 yılya dar pantolon giyse ne olur kapalı giyse ne olur ki? sonuçta et yani? değil mi? git yurt dışına (avrupa amerika) orada da giyiyorlar. ama cinselliklerini sergilemke adına değil kadınlıklarını sergilemek adına giyiyorlar. Yani cinselliklerini kullanmıyorlar. bizde tersi.
10 Yorumlaevlenirim. kadın dedgin her zaman güzel giyinecek bunun için bir mazereti olmucak. yok işte önemli olan marka degil önemli olan insanın kendıne yakısanı giyemesisafagdhs falan gbi saçma salak seyler söyleyenler var e git o zamn naylon torba giy amk.
30 YorumlaAcik giyimini sorun etmem. Hatta kapali giyinirse kizarim. Ama lutfen su kottan yapilan bahcivan tulumlari giymeyin:/ ve asiri bol pantolon yani hic tarz degil ki kiz dedigin dar giyer.
38 Yorumla
+1 yılKadın erkeği için giyinme li bu tarz kıyafetleri yabancı erkekler e kendi vücut hatlarını sergileyip bir cinsel istek artırıcı haplar gibi dolasmamali bence böyle biriyle evlenmek ilerde cinayet isleyebilir anlamı taşıyor bence ya da mide denen organın genişlemesi anlaminada gelir.
10 Yorumla
+1 yılhepsine eğlenilecek demem de basit görünüyor açıkçası. ben de bu havada kot pantolon uzun gömlek giysin demiyorum da herşeyin bir sınırı olmalı. kadın dediğin giyinmesini bilecek aga
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle seksi vucudu olan bir kızın sevgilim, karım olmasını isterdim ama öyle milletin içinde orasını burasını açmasını istemezdim :) sokakta gördüğümdede hep diyorum zatn şöyle vucudu olan bir sevgilim olsa diye :)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Z2Al93.jpg
https://i.hizliresim.com/rYmGOa.jpg
https://i.hizliresim.com/bQgPBm.jpg
Böyle kızlar bana çekici gelir ama sevgilim olduktan sonra böyle giyinmesini istemem açıkcası. başbaşa kalınca istediği gibi giyinsin sorun yok hatta ben alırım ona mini etek falan :))
Cevap sahibi+1 yıliste isin püf noktası orda :) asıl görünmek istenen yere çok yakınsın ama göremiyosun :) buda erkeğe çok çekici geliyo ona sahip olmak istiyo :)
+1 yılEglenilecek ya da evlenilecek kız modeli demek nedir ya ben neleri gördüm evlenilecek denilenlerin eglenilecek denenlerden beter olduklarını bu kavramlar yanlıs. Lütfen )))
22 Yorumla- +1 yıl
O bahsettıgın turde gıyınen kız arkadaslarımıza yakısanı var yakısmayanı var, yakıstıran giyebilir ama yakısmayan asla giymesinnn ))
- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılHemşire kızımız uyanmış :)
Gelelim konumuza bu biraz yaşanılan çevreyle alakalı yani bir yerde bunu kimse önemsemezken bir yerde gören sana Eğlenilecek kadın damgası vurabilir. Herşey Bakış açısı18 Yorumla- +1 yıl
Daha çok eğlenilecek kadın oluyorlar zaten?
- +1 yıl
sen ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
ama dar pantolon'a birşey demem ki bana göre normali o ama göbek açık olursa o da tabiki ortamına bağlı
- +1 yıl
e ozaman sorun yok zaten olay abaza dolu olduğundan yoksa giyen giysin
+1 yılAbi ben öyle görünce nedense şişman ingilizler geliyo aklıma.
111 Yorumla- +1 yıl
Göbeği açık olunca ne bilim öyle aklıma geliyor
- +1 yıl
Pis pis bira göbekli ingilizler
- +1 yıl
Anne Ukraynalı baba Girit göçmeni. Ne ırkı?
- +1 yıl
Tebessüm etmedim diye mi alınganım sandın? Al buyur :)
- +1 yıl
Hafiften Ağzının üstüne vurasım geldi
+1 yılgüzellik sadece bedeninin hatlarını belli ederek dekolte vererek göbek açarak belli edilmez bence.. ayrıca bu yanlış birşey bence böle giyinmek bencilce bir harekettir.. kim ne derse desin erkeklerin % 90 ı eğlenilecek kız gözüyle bakmıyorsa neyim..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların %80 giyinmeyi bilmiyor, görünce boğasım geliyor, ispanyol paça giyiyorlar, paçalar yerlerde geziyor, ezilmiş pis görünümlü, üstünede dar kıyafet giyiyorlar sağı solu şişmiş.. Ayakkabı seçimleri genelde berbat oluyorlar.. Çoğu açık giyinenler biraz daha rahat oluyorlar, eğlenilecek ve gönül eğlendirilecek bir tipte duruyorlar ha hepsi için söyleyemem.. Kadın hatlarını belli etmeyecek ve renk seçimine uygun olmalı, açık giyinmemeli, iç çamaşırı belli olmayacak.
10 Yorumla
+1 yılBazı kızlara son derece cici bile durabiliyor bence arada ama birazda hal ve tavırları bence belirler onun dışında tarzı çokta eğlenilecek konumuna getirmemeli bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yani diyosunki
Saygıda kusur etmesin
Kime nasıl davranacağını bilsin
Ağzından çıkana dikkat etsin
İsterse çıplak gezsin... - +1 yıl
Kastettigim bu değil çıplak gezsin veya p*rno yıldızı gibi ortada dolansın tarzı bisi demedim konuyu yanlış yere çekme
kesinlikle evlenilecek tiplemeler değiller.. ve bu tiplemelerden nefret ederim. onlardan sadece eğlenecek tiplemelerdir. bu tiplemerden geçimde olmaz evlilikte.
ayrıca nasıl bir imaja gelince açık ve net ortada teşhir ediyorlar10 Yorumla
+1 yılCinsel objeden başka birşey değiller
Tayt buna dahil.11 Yorumladünyanın tarzını amerika belillediği için, orda ne giyerlerse bizim kızlar onları taklit ediyor. dolayısıyla fazla bir yorum yapacak birşey kalmıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
sorunu okumamıştım 3 satırdan fazla soruları okumuyorumi cevap verdin diye bir okudum şimdi :)
bence dar pantolon ve gösterişli olmayacak şekilde açıklığı olan giysiler giyen kadınlara tabiki evlenecek gözüyle bakarım. çünkü bazıları gerçekten hoşuna gittiği için giyiyor ama bazılarıda sadece millet bana baksın benden etkilensin şöyle olsun böyle olsun diye giyin miyor diyecem de giyiniyor :)
Evlenilecek gözle bakmadığım kesin. Kusura bakmasın ama açık giyinen bir kızın benim gözümde anne olabilecek kapasitesi yoktur. Zaman geçirilebilir ama.
20 Yorumlabir tayt bir askılı ile sokağa çıkan insan benim gözümde ucuzdur. Hatta bedavadir. Kız dediğin biraz hanimefendi giyinecek giyim tarzı milletin onun hakkında fikir sahibi olmasında büyük etken
10 Yorumla
+1 yılGiyinişle eğlenilecek veya evlenilecek olması belirlenemez bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Yooo çok basit belirlenebiliyor
Bak soruda ne güzel söylemiş kızımız
Götü başı açık giyinen birine demiş
Et reyonları kasaplara özeldir ve insanları özendirip satışı arttırmak için yapılır bu bir. pazarlama stratejisidir
E kendini bu kadar pazarlamaya hatta insana bu lafları ettirmeye bayılan biriyle neden evleneyim?
herşeyin bir sınırı var
Sana göre bu modernlik aydınlık medeniyet falan olabilir ama
Bana göre medeniyet soymaksa bedeni
Kusura bakma hayvanlar daha da medeni - +1 yıl
Googledan kopyalama sozler falan iyiymis :D
- +1 yıl
İsteyen istediğini giyer kendine yakıştırdığını giyer bu yuzden belirlenmez. Beylerin bazıları boyle googledan kopyalama sozlerle ahkam keserler sadece :)
bazıları çok orjinal güzel gömlekler altına kot etekler mis gibi oluyor ama bazılarıda çok gariban kalıyor :D
10 Yorumlasende bunlardan birisin sanırım :D felaket eğlenirler..
14 YorumlaKişi ne istiyorsa onu giymeli, kimse bir şey diyemez bana göre.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya herkes senin gibi geniş düşünse keşke
- +1 yıl
Sen demiyomusun peki?
- Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven sahibi ve giyinmeyi biliyor diye düşünürüm. Farklı olmak cesarer ister
20 Yorumla Dış görünüşe bakarak bu kanıya varamazsın. Hep bundan kaybediyoruz zaten. Tanıdıktan sonra kisiligine bakarak anlarsın eğlenilcekmi evlenilcekmi kız diye bence. Bu benim görüsüm.
30 YorumlaKimse giyinisiyle yargilanmamali direk lekelemek yerine tanisip nasil biri oldugunu anlamaya calisirim. ve ben kıskanç biriyim kalbini begendiysem bu sekilde giyinmemesini saglarim
30 Yorumla
+1 yılanlattığın profildeki kız bizim sözlüğümüzde tam s*kilmelik kız olarak geçiyo :)
112 Yorumla- +1 yıl
he valla yalan yok
- +1 yıl
sormasaydın bende saklasaydım kızım :) buda ayrı model :D
- +1 yıl
valla gayette adam akıllı cevaptı. Sen sorunun nereye gittiğinin farkında değilsin galiba. eğlenmelik kız demek zaten benim dediğimle aynı kapıya çıkar. eğlenmeden kastın discoda 1 gece dans etmelik kız değilse tabi :)))))))))))))
- +1 yıl
Not found 404...
- +1 yıl
anlattığın profildeki kız dedim. profildeki kız demedim :)
- +1 yıl
sikinti yok :)
+1 yılEğlenilecek gibi geliyor bitane arkadaşım vardı öyle giyinen sakaryada tanımadığı kişi yoktu:)
Nasıl evlenicez bununla:) Sokakta gezemezsin... Herkesle samimi
Ama evlenme dûşünülebilir fazla abartmıyorsa..10 YorumlaKızların mini ek giymesini istemiyorum sırtı açık dekolte olmasınada karşıyım diğerlerinede benim için serbest
12 Yorumlabenim yanımda hiç bir kadın oyle gezemez, adamın aklını alırım!
10 Yorumlaaşırı derece açık olmaması şartıyla herkes güzel görünmek ister önemli olan kızın aklındaki düşünce yani dar pantolonla kısa şort o kadar sorun değil
10 YorumlaEvlendikten sonra ya da sevgiliyken giyim tarzini degistirmezse evlenmem zaten.. benim tercihim kapalidan yana kapali olmasi bile mutevazi efendi giyinmeli dar giymemeli
10 YorumlaYemin ediyorum herkes giye giye tayttan midemiz bulandı 😷
10 Yorumla
+1 yılNe giymek istiyorsa onu giyer bence, bu kişiliğini yansıtıyor olmamalı...
21 Yorumla- +1 yıl
Neyini yansıtıyor? Zevkini mi?
Ben öylengiyinenlere kaşar gözüyle bakıyorum :D Kişiye göre değişir gecelik kız var evlenilcrk kız var
20 YorumlaAslında bu giyinme işleri tamamen ortama bağlı bir şey diye düşünüyorum. Ama sokakta o tarz giyinen kızlar basit ve eğlenilecek kız gözüyle görülüyor genel anlamda.
10 Yorumla
+1 yılİsterse iççamaşırıyla dolaşsın, ruh güzelliği önemli, sevmek anlşmak önemli.
20 Yorumla
+1 yılyerine gore giyinmeli ve herzaman sik ve temiz olmali.
21 Yorumla- +1 yıl
Şıklıkla temizlikle götü başı açmanın ne alakası var yahu
Ben gayet şık giyinip ortamın havasını bir anda değiştiren ama öyle sorudaki gibi götünü başını açma ya ihtiyac. duymayan çok bayan tanıyorum /görüyorum..
..
Bence cogu basarili ama su yuksek bel giyen kiz a sesleniyorum cikar o ilginc kumas pacasini guldurmeyin kendinize
10 Yorumlahaklısınız aslında bize göre biraz hafif kaçmakta evlenilecek kız bakımından bakınca çünki hiç bir kimse sevdiğinin orasının burasının açık olmasını istemez
10 YorumlaAçıkçası tabiki kötü gözle bakılacaktır çünkü erkeklerin canı isteyecek şekilde giyinmesi onun problemi. Ama aslında içini bilemeyiz kimsenin o yüzden giyime bağlamamak lazım kişiliği
10 YorumlaSeyimi bile kaldirmam oylesine onunda bir serefi var
10 YorumlaÖyle giyinirse tabiki eğlenilecek kadın gözü ile bakarım
10 YorumlaHep penisimi kaldiriyolar ammk...
15 Yorumlahakkında kötü düşünmem ama evlilik gözüyle bakmam.
12 YorumlaDikkat etmiyorum.. salaş tarzı hoşuma gidiyor
10 Yorumlaeglenilecek ve tek gecelik olarak bakılır..
10 YorumlaAcik dekolteliler çok hoşuma gidiyor..
12 Yorumla
+1 yılgiyime bakarak yargılamayın insanları
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğlenilecek kadın gözüyle bakıyorum
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadın bence incidir inciler denizde nasıl istiridye içinde saklı kapalı ise kadın da öyle olmalı
Cevap sahibi+1 yıltabi önemli
Cevap sahibi+1 yılgörmem lazım :)))
Cevap sahibi+1 yılgörmedim
dkkat çekmek için yapıyorlar
10 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Abartmadıkları sürece iyi ve hos
10 YorumlaTek kelimeyle soyliyim rezillik
20 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026