Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen uzun boylu değilim ama özel günler haricinde topuklu giymiyorum. Şahsen rahatına düşkün birisi olarak spor tarzı rahat yürüyüş ayakkabılarını tercih ediyorum. Uzun boylu olmadığım için bilemedim şimdi herkesin kendi zevki ya bırak giysin ne var yani 😊
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ortamına göre giymek durumunda kalıyorlar. Şimdi bi düğüne gitseler ne yapacaklar, babet ya da spor ayakkabısı mı giyecekler. He şık babet de oluyor o ayrı ama topuklu ayakkabı kadını daha özenli, girdiği ortama ayak uyduran ve önem vermiş olarak gösterir. Tabi kısa topuk giymeli. 10 cm falan değil. Ama günlük hayatta giymelerine hiç gerek yok tabiki, kötü duruyor.
Neyse ki minyonum da her yerde topuklu giymeye hakkım var 😂🤣20 Yorumla
+1 yılBöyle sorular görünce hayatı, insanları, bu sitede ne aradığımı falan sorguluyorum :))) yavv kardeşim toplum olarak bizden önceki nesillerden şikayet ettiğimiz ne varsa yapıyoruz. Uzun boylu bir kadın topuklu giysin mi giymesin mi 😂😂 tamam site soru sitesi de ama bu kadar da olmaz yahu 😂😂😂
00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Veli kim be fkdkkf yani çok uzun kadınlar için evet sıkıntı bence de ama bu giyemeyeceği anlamına gelmiyorr 🌸 sadece günlük hayatlarında kullandıkları topukluyu biraz daha kosa tercih edebilirler 🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Veli efendi Hipodrom at gibiler anlamında shshs
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
135
Cevap
57Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBuna biz karar veremeyiz seviyorlarsa giyerler. bizim değil kendi zevklerine göre belirlerler :)
10 Yorumla 168 im topuklu girdiğimde hep güzel yorumlar alıyorum boyla alakalı değil bence fizikle alakalı ince yapıları olan insanlara yakışıyor

Misal bu Gibi hdhdhjdhdhd
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle giyilmemeli. Daha önce defalarca dile getirdim.
140 boy ve 31 kilodayım, ama sagliksiz bir sekilde zayif degilim, ideal vücut kitle yağ endeksine sahibim toplumda kendimden uzun kizlari her gordugumde sinirlerim bozuluyor, agiz, burun kirasim geliyor cahil cahil tipler uzunken ben zeki, entelektuel oldugum halde 140 oldugum icin alay konusu oluyorum ve erkekler bakmiyor, suratim çoğunuzdan cok daha guzel, burnum büyük o kadar sizden kulturluyum ama bunlar onemli olmuyor, topukluyla gezince de insanlar ozguvensizmissin gibi bakiyor, mecbur duz taban giyiyorum, ne kadar sacma di mi? 165-170 biri topuklu giyip zaten iyice uzuyor ama esas topuklu giymesi gereken ben giyince ozguvensiz diye milletin diline düşüyorum Hepinizden nefret ediyorum
Elimde guc olsa diktator olurdum bilirdim yapacagimi Neyse bu da boyle bir animdir, sinir atmaca"26 Yorumla- +1 yıl
@XarthoeX Sen tabi ayrıcalıklı sınıfsın. anlamaman normal. Boyun kaç?
- +1 yıl
@kmavdfp2 Pardon?
+1 yılBoyum 1.70 üzeri ve topuklu ayakkabıyı severim. Günlük hayatımda spor ayakkabı tercihimdir ama yerine göre topuklu ayakkabıların yeri de özel benim için. Ben kendime yakıştırıyorum. Gerisi çokta önemli değil 😊 Keyifli akşamlar.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi akşamlar
+1 yılBen 170 im topuklu giydigimde bir tik rahatsiz oluyorum benden uzun olanlar nasil giyiyor hayret ediyorum.. guzel duruyor evet ama diger insanlarin cok kisa kalmasi tuhafima gidiyor egilesim geliyor falanq😀
12 Yorumla- +1 yıl
Esteticdegil
- +1 yıl
Aynen resimdeki gibi olunca hos olmuyor
+1 yılİsterlerse giyerler tabi ama biz kisalara daha çok yakıştırıyorum diyeyim😄
21 Yorumla- +1 yıl
Yok ya estetik durmuyor
+1 yılBiz erkeklerin dapdaracik pantalon giymelerine laf ediyormuyuz. Boyum 170 istedigim topukluyu giyerim 190 olsamda giyerim. Siz kisasiniz diye bakinca abes kacmasi normaldir
33 Yorumla- +1 yıl
Çok kisayim napim :/
- +1 yıl
Üzulme ortalik 155 minnaklarla dolu
- +1 yıl
3 cm da olsa 190 olcam :/
+1 yılİşte uzun boylu olmanın bir dezavantajı. Topuklu giyse de yakışmaz, babet giyse de. tsk tsk:/
313 Yorumla- +1 yıl
sende uzunsun o zaman boyunu söylermisin
- +1 yıl
Sen niye dert ettin shshs
- +1 yıl
@LOSTbigman yok be minnak bişeyim ben 😄😄
- +1 yıl
@tuhyasansimakuseyim kusura bakma sorma amacım farklıydı aslında mahallede bir kız var konuşmasınıda duymadım yabancı olabilir birkaç defa gördüm 2 metre 5 santim rahat var boyu birde topuklu giymiş o kadar uzun ki dev gibi yüzüde güzel kızın.1.80'lik kadın iş arkadaşım var genelde topuklu giyiyor o da 1.90 oluyor çok uzun
- +1 yıl
@petitepapatya bu linkin benim yorumumla alakası ne yav 😄
- +1 yıl
Olay yakışıp yakışmaması degil cunkü
- +1 yıl
@petitepapatya ya alınmış soru açmış bi de, kıyamam 😄
- +1 yıl
pardon? kıyamam falan derken? bu ne üstenci tavır?
- +1 yıl
@petitepapatya taam kız sakin ya alala benim görüşümde bana posta koymaya kalkma shjs
- +1 yıl
sana cevap verdim kaybolmus. dedim ki bu ne bicim uslup? kıyamam falan? biraz dikkat mi etsek usluba ha?
- +1 yıl
posta falan koydugum yok! sen kabasın
- +1 yıl
toplumu bilinlendireyim dedim pişman oldum bir kişi aynı fikirde degil
- +1 yıl
@petitepapatya sıktın ama ya 😕 yorumu beğenmedin mi? alalım bi dislike ama sal artık bea
Moda & Stil konusunda 415 cevap paylaştı. 1.70 üstü kız kulesi gibi duruyor giyince çok iri görünüyorlar ama gerektigi yerde giymeliler. Neyseki 1.66yim 😁😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bence 170 üstu giymesin
- Moda & Stil konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılCanı ne istiyorsa onu giysin. Erkekler kısa diye o niye kendini kısıtlıyor? :D Tom Cruıse gibi topuklu ayakkabılar giyin erkeklerrr qwe
18 Yorumla- +1 yıl
Size diyor Tom Cruise boylu erkağlar shsh 1.70 üstü kızlar giymesin. . s s
- +1 yıl
giyicez bize ne .s
- +1 yıl
Burda 170 üstü kız kokusu aldım 😎 vuhuuuu shsh valla estetik duruyorsa yürüyebiliyorsan olur. Çünkü kimisi böyle
https://youtu.be/H2V63GxIPjs - +1 yıl
jfjrgjg yo aska böyle yürümüyorum. 70 ama benim boy
- +1 yıl
Sen de abez durmaz o zaman kabul edildi shsh
- +1 yıl
Pardon da bu başlık bilinçli olarak mı açıldı? KürkMantoluHayriyi görünce işkillendim
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri milleti niye işkillendiriyorsun. . s. s
- +1 yıl
Merhaba nasıl 2xperli soru sorabilirim? Bu konuyla ilgili insanları aydınlatmam gerekiyor. Hatta soruma yönlendirebilir misiniz bu soruya gelenleri? Çok cahil var hangisine laf anlatsam bilemedim. Teşekkürler
İsterse giyerler neden bu kadar çok takılıyorsunuz ki bırakın
21 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılisteyen istediğini giyer karışamazsın bikerem taam mı. ss. ss skdmdns
21 Yorumla- +1 yıl
Harikasın adfgh
+1 yılNiye giymesin pardon siz erkekler kendi güvensizliğinizden uzun kadınlara laf atmayı bırakın bir
412 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Alicim şuna 1.87 olduğunu söylesene
- +1 yıl
@elifguccix gerek var mı elifcim
- +1 yıl
1.87 adam çok etrafta ya elifcim herhangi bir artı değil bu
- +1 yıl
@elifguccix bir şey dicem hemcins olarak hani kadın tarafından baksana biraz
- +1 yıl
Ya da boşver bakma
- +1 yıl
Keşke ozguvenim olsa laf atmazdim Uzunlara :/
- +1 yıl
Mmmmm üslup tarzın kaba geldi biraz bu yüzden tepki gösterdim çok azıcık. Olabilir begenmeyebilirsin uzun kadın buna değil lafım ayrıca gayette özgüvenli olduğun buram buram anlaşılıyor
- +1 yıl
Üslupta bir yergi yargı yok bu 1. 2. si size sordum giymeli mi diye. 3. Ben fikrimi " bence hiç estetik zarif değil" diye güzel üslupla söyledim 😄
- +1 yıl
Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdım ksks 😅
- +1 yıl
Veli bey? Neyse pas ve pes benden ben yanlış anlamışım (!) Demek ki
- +1 yıl
@elifguccix ok.
+1 yılTopuklu ayakkabıyı kısa kadınlar boy uzatmak için giyiyor olabilir ama amacı boy uzatmak değildi hiçbir zaman zaten ayakkabının. 170 boyum var ve istediğimi giyerim kime ne?
41 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlıktan kudurmuş yorumları okuyordum da 😂😂
+1 yılveli efendinin kapıları sonuna kadar açılmış diyeceklerse giymeyelim 😑
16 Yorumla- +1 yıl
Giyme. . s. s
- +1 yıl
kötü hissedin diye giyerim hajahswjah
- +1 yıl
Üzdün sdfgh
- +1 yıl
olay işte tam olarak da bu. Bizi kötü hissettirmeniz. İstediğiniz de bu. Bizi kötü hissettirmek. Bu yüzden yasaklansın diyorum
- +1 yıl
@petitepapatya yavrucum ben erkekleri kast ettim ama şaka yoluyla. Hem hepimiz istediğimi giymekte özgürüz. Ne gerek var ki komplekslere?
- +1 yıl
Ozgür değiliz işte. Hepimizin ozgurlüklerinin bittiği yerde diğerinin özgürlüğü başlar. senin beni rahatsız etmeye hakkın yok! Bu konuyla ilgili soru sorup detaylı açıklama yapacağım. Oradan okursun. O kadar çok cahil var ki bu soru alltında
+1 yılben giymiyorum topukluyla yürüyebilenleri takdir ediyorum
61 Yorumla- +1 yıl
Harbiden topuklu ile nasil yuruyorlar oyle dik dik cok garip🤔
+1 yılGiymesinler allah aşkına giymesinler yav. Elektrik direği gibi dolanıyorlar ortada. Yeter be..
13 Yorumla- +1 yıl
Ddfghh
- +1 yıl
Haklisinn
Bence giymesinler fazla duruyor, hoş durmuyor. Hem ihtiyaçları da yok zaten.
14 Yorumla- +1 yıl
Ah anlatabilsem. Direk duyar kasiyorlar. S. s
- +1 yıl
Baksana görüşe 😐 sdfgh
Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Tercih etmeseler daha iyi, kadınlara çok uzunluk yakışmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kral
Yani ekstra uzun benim nazarımda hoş değil ama kişinin kendi tercihi tabii ki bir şey diyemem.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılabilir miiyim shsh
+1 yılYerden bitmelerden daha çok yakıştığı kesin be aliş
52 Yorumla- +1 yıl
yerden bitme derken? Pardoonn?
- +1 yıl
@petitepapatya yorumumun altını bi sal artık
Her sorumda bencemde dedim gibi kadınsı giyim tarzını sadece minyon kadın taşır. Uzun kadınlara itici duruyor
22 Yorumla- +1 yıl
Helal minnak
+1 yılBence kısa kadınların uzun topuklu giymeleri kötü duruyor tahta bacak gibi geliuor bana bacak boyu uzun olan kadınlarda daha zarif duruyor topuklu
30 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer. Kimsr sizin şahsi zevkinize göre kendini ayarlamak zorunda değil.
40 Yorumla
+1 yılbencede olmuyor. Çok kötü görünüyor. Bide yanındaki erkeği de geçerse daha kötü.
40 Yorumla
+1 yılİnsan kendisini nasıl daha mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli
30 YorumlaBence giymemeli zaten uzun hic hos degil ne o oyle direk gibi
36 Yorumla- +1 yıl
hayır bence daha güzel
- +1 yıl
1.68-1.72 giyebilir mi sence
- +1 yıl
yorum eksileyip de keşke nedenini yazsalar bu ülkede çok korkak var acıyorum
- +1 yıl
sana zaten demiyorum. senin yorumunda 3 tane beğenmeme var onu söylüyorum
ya giymesine ihtiyaç yok, ama eğer şık ve estetik görünmek istiyorsa giyebilir bence. zaten topuklu ayakkabı kısa boylu da uzun boylu kadının da sürekli giymemesi gereken bir ayakkabı sağlık açısından. ama estetik açıdan herkes giyebilir.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yıluzun boylu ve kivrımları hatlari belli olan hatunlara ne giyseler yakisiyor ve evet topukluda gayet estetik duruyor
10 Yorumla
+1 yılŞey peki... Uzun boylu kadınlar senin görüşünü önemsiyor mu sence
41 Yorumla- +1 yıl
Tamam
Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Uzun boylular da topuklu ayakkabı hıç estetik durmuyor gerçekten..
20 Yorumla
+1 yılBence giydiklerinde çook uzun oluyorlar ama giymeyi seviyorlar bu nedenle giyebilirler😅
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben 1.60im spor ayakkabı ya da babet giyerim gerisine karışmam 😎😎😎
20 Yorumla
+1 yıl1.68 im uzun boylu olduğum için çok nadir giyiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Platform mu yoksa stiletto mu
+1 yılÇok uzun sayilmam 174üm ama giyinmeyi çok seviyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Ne demek uzun sayılmam?
- +1 yıl
Uzun mu cok
- +1 yıl
Sen dalga mı geçiyorsun? Uzun tabi. Topuklu ayakkabı giymemen gerek! Ben 1.40'ım. 174 zürafa olmuşsun hala uzun değilim diyor
+1 yılBencede estetik durmuyo ama canları istiyosa giysinler bir kere geliyoz bu dünyaya kime ne?😉
10 YorumlaGiymemeli çok dikkat çekiyor, ama aksine uzun boylu kadınlar topuklu giymeye bayılır genelde
10 Yorumla😂😂😂😂ulan ya haklısın giyilmemeli boyun varsa o eziyeti neden çekesin ki
10 YorumlaKadınlar kendilerini öyle iyi hissediyorlar saygım sonsuz
10 Yorumla
+1 yılvalla benim boyum 170 ben giymiyorum şahsen giyincede bana bir değişik geliyo
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha fazla uzun topuklu giyerler ise merdivene çıkıp bakmak zorunda kalacağız 😂
10 Yorumla
+1 yılresimdeki uzun boylu degil deve tabani gibi uzun 😀sandalye koyardim opmek icin kesin
10 Yorumla
+1 yılSanane kardeş isteyen istediğini giyer bıkmadınız millete karışmaktan
30 YorumlaModa & Stil konusunda 537 cevap paylaştı. Yani çok iri yarı oluyorlar ama giyilecek yerler de var şimdi belli zamanlar da zarif ince yüksek topuklar tercih etmeleri gerekir tabii ki.
10 YorumlaGiymeli tabikide. Topuk boy uzatmak için değil şık durduğu için giyilmeli
20 YorumlaModa & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Türk erkeklerin boy ortalaması 1,75 civarı olduğundan 1,75 üzeri kadınlar topuklu giyince
tuhaf oluyor. duruma göre değişir.00 Yorumla
+1 yılTravesti gibi oluyolar 175 üstü giyerse benim görüşüm
10 Yorumlakim nasıl rahat hissediyorsa onu giymeli oldukça yakışanlarda var
10 YorumlaDeve gibi görünüyorlar , çok kötü görüntü çıkıyor 🙈
10 Yorumla
+1 yılBoy kilo olmaksizib o an canin ne istiyorsa o giyilmeli
10 Yorumla
+1 yılİngiliz atı gibi olmasının manası yok,
uzun olan makul ayakkabı giysin.10 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. bencede giymesinler gulyabani gibi oluyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Linç is Loading shsh
+1 yılDik duramıyorsa giysin. Topuklu duruşu düzeltiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Konuştuğum kişiler genelde 23 yaşındalar bu saatten sonra da ne giyeceklerine ben karışmayım.
00 Yorumla
+1 yılYav birader kimün ne giyeceğinden sanene hep send eböyle sorulae göeüyom bak kavga ederiz haa 😂😂😂
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Evet çok uzunsa tuhaf duruyor çoğunda.
00 Yorumla
+1 yılZaten uzunlar birde topuklu ayakkabı ile arşa mı erken istiyorlar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok hoş, seksi, alımlı, özgüven fazla olarak gözüküyor. Bence giymeli çok hoş oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBiz kısalar için onlar sizin neyinize topuklu ayakkabı
00 Yorumla
+1 yılboyları bir üstünlük olarak algılamaktan artık vazgeçilmeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem