Bebe şampuanı kullanan var mı? Johnson's baby mi? Dalin mi? Komili zeytinyağlı bebe şampuanı mı? Hangisini kullanıp memnun kaldınız? Dalin mi johnson baby mi? Hangisi daha iyi?dalin mi johnson baby mi?
İkisi de çok iyi marka bence. İkisini de hem kızım için hem kendi saçlarım için kullandım. Bebek şampuanı kullananlar kulübündenim yani. :) Bu tarz bebek şampuanlarında tek rahatsız olduğum konu köpürme yapmaması. Temizlenmiş hissi yaratmıyor bende maalesef. Ama duştan çıktıktan sonra fark ediyorum ki gayette temizlenmiş saçlarım ve yumuşacık olmuşlar.
bebek şampuanı kullananlar
Dalin mi Johnson Baby mi
En iyisi mi size her ikisinin de hem iyi hem de kötü yanlarını yazayım. Ona göre karar verirsiniz hangisini tercih edeceğinizi.
Dalin Şampuan Özellikleri
Dalin şampuan içindekiler, paraben içermediği için zararlı bir şampuan değil.
Hassas ciltlere göre üretildiği için en problemli cildi olan insanlar bile kullanabiliyor.
Saçlarda dökülme yapmıyor.
Kepek yaratmıyor.
Saçları matlaştırmıyor. Saçın olan canlılığını koruyor.
Makyaj temizleme ürünü olarakta kullanılabiliyor.
900 ml olan klasik dalin şampaunı 20 TL. İndirimde daha uyguna da bulabiliyorsunuz.
Kolay saç tarama spreyi de var. Saçları çok karışan insanlar için büyük nimet.
bebe şampuan kullananlar
Johnson’s Baby Şampuanı Özellikleri
Ph seviyesi cilt ile uyumlu olduğu için ciltte sorun çıkarmıyor.
Özellikle saç derisi problemi olan ve kepek gibi dökülen deriyi önlüyor. Bu sorunu ortadan kaldırıyor diyebiliriz. Benim bir ara deli gibi saç derim dökülüyordu. Sanırım vitamin eksikliğindendi. Hem vitamin takviyesi hem de Johnson's Baby şampuanı yardımıyla problemim ortadan kalktı.
Kepek oluşumunu önlüyor.
Paraben gibi kimyasal şeyler içermediği için doğal.
Dalin'e göre bir tık daha uygun fiyatlı. 750 ml şampuanı 15 TL.
bebe şampuan yorumları
Komili Bebek Şampuanı
Komili şampuanı hakkında bildiklerimi de yazayım hazır başlamışım görüşe. :) Komili bebe şampuanı kullananlar bu şampuanı en çok tercih etme nedenlerinin başında boya içermemesi ve saf zeytinyağından oluşması. Bebekler için fena bir ürün değil. Özellikle yenidoğan bebeklerin göz hassasiyeti için iyi bir şampuan ama yetişkinler için pek öyle değil. Benim saçlarımı soldurdu ve maalesef kepek sorunu yarattı. Komili bebek şampuanı fiyatı 200 ml olanları 15 TL.
komili bebe şampuanı
Şampuanlar hakkında kullanıcıların detaylı yorumları için buraya tıklayabilirsiniz. :)
Merhaba, Dalin ve Johnson's baby ürünlerini kullandım daha önce. Ama Komili yi kullanmadım. Bu yüzden ikisi ile ilgili bilgi vereyim.
Johnson's baby ürünleri
Johnson's Baby ürünleri uzun zamandır kullandığım ve her daim tavsiye ettiğim ürünlerin başında geliyor.
...
🌻Yüzümü yıkarken ve duş alırken şampuan çeşitlerini kullanıyorum, 🌻Uyumadan önce yüzümü pamuk ve bebek losyonu ile siliyorum, 🌻Losyonu el ve vücut kremi niyetine sürüyorum, 🌻Duştan sonra vücuduma bebek yağı sürüyorum, 🌻Özellikle topuk çatlaklarına çok iyi gelen bebek yağını kullanıyorum, 🌻Saçlarımın karmaşık hallerine son vermek için saçlarımı saç tarama spreyi ile tarıyorum.
...
Neden Johnson's baby ürünleri; 🎗 Alkol , paraben, sles, boya gibi kimyasallar içermiyor. 🎗 Ayağımdaki sert deriden kurtuluyorum. 🎗Vücudumdaki kararmalardan kurtuluyorum. 🎗Nemi cildime hapsediyorum. 🎗 Saçım, cildim ve yüzüm zarar görmüyor.
...
🎗Saçlarım hem yumuşacık oluyor hem de yipranmiyor. 🎗Yüzüm, cildim yumuşacık oluyor.
Dalin ürünleri
Dalin ürünlerini de uzun zaman önce kullanmıştım. Yorumum şu şekilde:
...
🐣 Yüz temizleme konusunda Dalin şampuan muazzam. 🐣 Nemlendirici losyon ve kremlerini duştan sonra kullanıyorum. 🐣 Bebek yağı ile ayaklarıma ve bacaklarıma masaj yapıyorum. 🐣 Kolay tarama spreyi ile saçlarımı açıyorum. Neden Dalin ürünleri;
...
🐣 Kimyasal maddeler içermediği için güvenilir. 🐣 Yüzümü ve cildimi tahriş etmeden ve alerjik reaksiyon göstermeden yıkıyorum. 🐣 Losyon ve kremleri sayesinde cildim, yüzüm ve ayaklarıma bakım yapıyorum. 🐣Bebek yağı sayesinde cildimdeki dökülme ve kurumlardan kurtuluyor ve topuk çatlaklarına elveda diyorum. 🐣Tarama spreyi ile saçlarımı en az yıpranma ile tarıyor ve kabarmalara elveda diyorum.
..
Benim her iki ürün ile ilgili deneyimlerim sonucu bildiklerim bunlar. Diğer ürünü hiç kullanmadım ama zeytinyağı içerdiği için onunda aynı etkilere sahip olduğu görüşündeyim.
dalin kullandım saclarım kazık gibi oldu memnun kalmadım en ıyısı johsons baby yaa :D bebe sampuanlarının ıcınde nemlendırı ozellıgı yok bızım sacımızında neme ıhtıyacı var sanırım bu yuzden sertlestirdi.
bebe şampuanında favorim dalindir, banyomda bulunur hep ve canım istedikce kullanırım kokusuna biterim yıllardır hem arada yüzümüde yıkarım ve makyaj fırçalarımıd a yıkarım dalinle :)
johnson's baby kullandım ben temız ve parlak gosterdı ılk sert yapdı ama sonra yumusadı gorenlerde dolgunluk olmus sacında demıslerdi :)) dalın denıcem bu aksamda :D
bioblasa döndüm daha yeni revigen kullanıyodum çok kepek yaptı dökülme sorunuda çıktı bu yıl elime geliyodu hep kınayı önerdiler dün gece yaktım. aklıma girdin şimdi dalin alıyım bir yarın deniyim bende :)
dalin kullandım saclarım kazık gibi oldu memnun kalmadım en ıyısı johsons baby yaa :D bebe sampuanlarının ıcınde nemlendırı ozellıgı yok bızım sacımızında neme ıhtıyacı var sanırım bu yuzden sertlestirdi.
dalin şampuan carrefourlarda yasaklandı, migrosda uzun süre yoktu.. yıllardır tv de civciv reklamı çocuklara algı operasyonu, şişlerin içinede basmışlar aşırı parfüm konsantre. % 98 doğal diye ambalajda yazıyor şaka gibi...
ben hepsini denedim ama memnun kalmadım göz yakan oldu saçı yağlı bırakan oldu durulanması zor olan oldu ama minorisle tanışınca banyolar daha keyifli oldu hem göz yakmayan hem de kimyasal içermeyen muhteşem bir ürün
erkeklerde sorun olcagını sanmıyorum benım abımde kısa saclı kullanıyor sacı temız gür duruyor ama kokusundan dolayı bebe sampuanı mı kullanıyosun la sen bebe dıye dalga gecenler oluyor tabı :D