Moda & Stil Siyahın asaleti mi, beyazın zarifliği mi 🖤🤍? BurbieFenomen Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Beyazlar içinde kendimizi adeta bir kuğu gibi hissederiz 🦢 siyahın da güzelleştiremeyeceği kimse yoktur biliriz 🕶 İkisi de harika fakat senin seçimin hangisi? Güncellemeler+1 yıl Sorumu buradan beşiktaşlılara armağan ediyorum 🦅 Siyahın asaleti mi, beyazın zarifliği mi 🖤🤍? Görüş Yaz 26 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% +1 yıl beyazın zarifliği Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Burbie +1 yıl Cjslfklskf yav sen nerden çıktın sucukkk Yorumla Teόmάń +1 yıl aa sucuk pp koyunca tanıyon koymayınca tanımıyonnn sayılmaz bu Yorumla Burbie +1 yıl Kahin güçlerim bu aralar askıda kusuruma bakma. d Yorumla Teόmάń +1 yıl neyse affettim seni sucuk 🥳 Yorumla Burbie +1 yıl Yeeeeeey 🍒 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 99% +1 yıl Ama ben Fenerbahçe liyim bana armağan etmedin 😭 siyah seviyorum ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
jackass Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İkisi de ayrı güzel ama siyahın asaletinden daha çok etkileniyorum 🖤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
oakxdxdsd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl her kıyafet ve makyaja farklı renk yakışır, şahsen ben beyazı tercih ediyorum, siyah biraz daha gece kıyafeti gibi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 848 görüş paylaştı. Siyahin asaleti tabiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lady_Sinem Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 80% +1 yıl İkisinin birbiriyle uyumu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 84% +1 yıl O kadar zor ki seçim yapmakk yapma bunuğğğ ⚫⚪⚫ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 28 , eig 99% +1 yıl Siyahsiz beyaz, beyazsız siyah olmaz anemm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 98% +1 yıl Siyahın asaleti bir başka diyorum.🖤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cooleverybody123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% +1 yıl Ben siyah beyaz sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Olaf_Qastn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 97% +1 yıl Beyaz giyme toz olurSiyah giyme söz olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tuubimio Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 100% +1 yıl Siyah beyaz en büyük Beşiktaş 💖 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl siyahin oldugu yerde gerisinin esamesi okunmaz... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 24 , eig 97% +1 yıl Grinin mükemmelliği Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ᴡiɢᴏʀ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 99% +1 yıl Siyah. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 31% +1 yıl Beyazın zarifliği Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cicek_99 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% +1 yıl Siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
2-4-6-Trinitrotoluen Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% +1 yıl Siyah candır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nеvеrмind Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% +1 yıl beyaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% +1 yıl Siyahın asaleti 🖤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
beyazın zarifliği
Cjslfklskf yav sen nerden çıktın sucukkk
aa sucuk pp koyunca tanıyon koymayınca tanımıyonnn sayılmaz bu
Kahin güçlerim bu aralar askıda kusuruma bakma. d
neyse affettim seni sucuk 🥳
Yeeeeeey 🍒
Ama ben Fenerbahçe liyim bana armağan etmedin 😭 siyah seviyorum ben
İkisi de ayrı güzel ama siyahın asaletinden daha çok etkileniyorum 🖤
her kıyafet ve makyaja farklı renk yakışır, şahsen ben beyazı tercih ediyorum, siyah biraz daha gece kıyafeti gibi.
Siyahin asaleti tabiki
İkisinin birbiriyle uyumu
O kadar zor ki seçim yapmakk yapma bunuğğğ ⚫⚪⚫
Siyahsiz beyaz, beyazsız siyah olmaz anemm
Siyahın asaleti bir başka diyorum.🖤
Ben siyah beyaz sevmem
Beyaz giyme toz olur
Siyah giyme söz olur
Siyah beyaz en büyük Beşiktaş 💖
siyahin oldugu yerde gerisinin esamesi okunmaz...
Grinin mükemmelliği
Siyah.
Beyazın zarifliği
Siyah
Siyah candır
beyaz
Siyahın asaleti 🖤