Moda & Stil Ruhun mu rengarenk giysilerin mi? Burbie Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yoksa içi beni dışı seni yakar be burbi mi diyorsunuz bakalım hııııı 🍒 Ruhun mu rengarenk giysilerin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne diyor bu diyecektim, virgül kullanın şu sorularda. İkiside pörsümüş rengi atmış 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl Böyle sormak daha çok hoşuma gidiyor Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Giysilerim jdjd siyah seviyorum ama dolabın çoğu renklilerden oluşuyor djdj 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl İçin dışa yansıyorr işte 🤪🥰🍒 Yorumla Asipizzaolalım +1 yıl 😻yetişemem sanaa 💛💜🧡💙💚♥️ Yorumla Burbie +1 yıl Öf öf öf 🍒💋 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Ruhum rengarenk ama kimisine karanlık.. artık görebilene güzeliz göremeyene kötü 0 2 Yorumla Burbie +1 yıl Senin ruhunnn kesinkess 🍭 Yorumla Sonjin +1 yıl 🌈🌈 Yorumla
jackass Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Ruhum da rengarenk, giysilerim de. Her türlü kötülüğe ve acıya rağmen pozitiflik saçmaya devam ettim. Yok be Burbie, ben kimseyi yakamam. 0 0 Yorumla
audincess7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bazı renkleri sen seçemezsin, o seni seçer. Siyah gibi. 0 0 Yorumla
Dangark Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl giysilerim rengarenk cunku lgbt :p 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl 🌈🌈🌈 Yorumla
mumaleviilekedi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Ruhum değil o kesin. Giysilerim daha renkli. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Ruhumdur giyside siyah beyaz tercihim sadece. 0 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ruhumda giysilerimde siyah. Siyahı severim 0 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ruhum cıvıl cıvıl 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl Pırıl pırılll ✨ Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkiside siyah beyaz 1 1 Yorumla Sonjin +1 yıl Lan Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hiçbiri. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ne diyor bu diyecektim, virgül kullanın şu sorularda. İkiside pörsümüş rengi atmış
Böyle sormak daha çok hoşuma gidiyor
Giysilerim jdjd siyah seviyorum ama dolabın çoğu renklilerden oluşuyor djdj
İçin dışa yansıyorr işte 🤪🥰🍒
😻yetişemem sanaa 💛💜🧡💙💚♥️
Öf öf öf 🍒💋
Ruhum rengarenk ama kimisine karanlık.. artık görebilene güzeliz göremeyene kötü
Senin ruhunnn kesinkess 🍭
🌈🌈
Ruhum da rengarenk, giysilerim de. Her türlü kötülüğe ve acıya rağmen pozitiflik saçmaya devam ettim. Yok be Burbie, ben kimseyi yakamam.
Bazı renkleri sen seçemezsin, o seni seçer. Siyah gibi.
giysilerim rengarenk cunku lgbt :p
🌈🌈🌈
Ruhum rengarenk giysilerime inat.
Ruhum değil o kesin. Giysilerim daha renkli.
Ruhumdur giyside siyah beyaz tercihim sadece.
Ruhumda siyah kıyafetlerimde
Ruhumda giysilerimde siyah. Siyahı severim
herseyim siyah ve huzur icinde...
Ruhum cıvıl cıvıl
Pırıl pırılll ✨
İkiside siyah beyaz
Lan
Ruhum gibi
Ruhhhhhhh
ruhum
Ruhum daha renkli
Ruhumm🥳