+1 yılınsansan dişiysen nefes alıyorsan:) ve turkıyede ısen her vücut olcusunun gıderı vardır şakaydı ama bu gerçeğe yakın bır şaka ironik bir durum bu ulke cok hosgorulu nesnelere bıle cınsel obje gözüyle bakılıyor kı Neyse eleştiriden sonra fikrimi söyleyeyim boyunda burada onemlı 170 ın uzerınde ıse olculer ıyı 170 ın altında ıse kalçadan bıraz vermen lazım :)
04 Yorumla- +1 yıl
aslında boyun kısa degıl bıraz 102 den asagı ınsen baya perfect olursun hatta tanışasım bıle gelır yanı :))
- +1 yıl
rica ederim:)))
En İyi Cevaplar
gayet düzgün. boy ne kadar?
04 Yorumla
+1 yılBoyun kaç?
Kalçanı biraz daha eritsen gayet iyi olur 93 iyidir mesela hedef olarak birde goguslerin iyi ama sporla diklestir 90 göğüsün derdi ilerde çıkar şimdiden başla derim toparlamaya :D02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Abi biz nasul hayal edelim bonu bunun boyu var sıkılığa var gevşeği var kim ne derse yalandır çok güveniyorsan koy resmini kes kafanı yoksa böyle ölçülerle yazılana güvenme
03 Yorumla- +1 yıl
Benim buraya bunu yazmamın amacı kendimi ispatlama çabası değil. Öyle anlaşılıyor galiba. Benim tek amacım, vücut olculerımın dısrdan gören bı ınsan ıçin nasıl oldugu. Ben bunu merak ettgım için yazdım ve dikkat ettıyseniz fikir almaya çalışıyorum. Birazcık anlamaya calişiniz, rica ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılsenin beden ölçülerinde olan bayanlardan çok hoşlanırım. abrtılacak kadar kiloların yok. basenlerin geniş olabilir. bel bir bayanda azda olsa kalın olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :))
+1 yılGöğüsler gayet iyi. Bel ve popo da biraz daha incelebilir tabi ama boyunu da bilmem lazım boyun kaç? Ölçü olarak kötü gelmiyo rakamlara ilk baktığında ama orantı var mı boyla ve birbirleriyle o önemli
06 Yorumla- +1 yıl
Spora devam etmeni tavsiye ederim bel biraz daha incelirse poponun o kadar da küçülmesine gerek yok. Taş gibi olursun :D kilon kaç ve bacakların ince mi?
- +1 yıl
Aynen dediğim gibi bel ve popo biraz daha incelsin taş gibi olursun çok peşinden koşan olur gerçi şimdi de düşününce iyi geliyo ama :D
- +1 yıl
Rica ederim :)
Rakamlarin yuksek olmasi degil birbirileri arasinda asiri fark olmasi sikinti. kisa boylu hatunlarda daha cok belirgin olur kilolar.
01 YorumlaVuhuu bakma sen 72 belde iyi biz erkekler pek ölçülerden anlamayız zannederlerki 60 olur çok zor oysaki hesavıda öyle yapıyorlar iyi iyi resim atmalısın aslında
03 Yorumlaaşağıya doğru genişleme var gibi ama sadece cm lerle yorum yapamam bazen görüntü cm le uyuşmuyor. ideal ölçülerim 95-65-92 +/- %5
01 Yorumla
+1 yılsıralama bir garip gibi sanrım
basen bel göğüs mü
yoksa
göğüs bel basen mi04 Yorumla- +1 yıl
90 60 90 hikayesini geçelim kanımca pek ilgi çekici değil
size gelince basen kısmında ve bel kısmında incellmeniz yeterli olur diye düşünüyorum kardiyo ve plates hareketlerini yapar ve diyeti de etkili yaparsanız zor olmaz - +1 yıl
rica ederiz
Yoo bence iyi durumdasın sıkıysann tabi.. Belini biraz daha inceltmelisin kaç kilosun
01 YorumlaSıradışı bir ölçün var çoğu erkeğin rüyasına girecek türden :) Ancak bunları çalışarak yaptıysan helal olsun bedavaya göstermede elletme de :D
023 Yorumla- +1 yıl
Her zaman açık konuşmayı sevmişimdir? Gerçekten sizinle en azından birbirimizi daha iyi anlayıp tanıyana dek burdan devam edelim derim. Kısmet bakarsın çok iyi arkadaş olabiliriz veya aklımıza ne getiriyorsak :) Takip listene alır mısın beni rica etsem bende yeniyim burada esasında pek bildiğimde söylenemez ama birbirimizi kaybetmeyelim kısacası işte :) özel durumlarımızı mesajla konuşabiliriz ad nereli olduğumuz gibi vs. Bir mahsuru yoksa tabi...
Bence Iyi. Ideali 90-60-90 Bildiğin Gibi Ama Bazı Etli butlu Sevenler Var :) (Bu Arada Yanlış Anlama 12 Çok Yğksek bir Oran değil. Fena Değil Bence.)
02 YorumlaSizi Gönülden Tebrik Etmek İstiyorum Hakkaten! ..:D... Popo Bayagı İyimiş :D
00 Yorumla
+1 yılRakamlara göre elbise yapıp, manken üretiyoruz. Süpersiniz genşler.
03 Yorumla- +1 yıl
Anlayacak olsan beni bu soruyu sormazdın zaten.
+1 yılyukarıdan aşağı ise iyi. aşağıdan yukarı ise göğüsler büyük
011 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş. geniş kalça iyidir. selülit fazla değilse tabi.
- +1 yıl
selülitsiz kalça olmaz zaten illaki olacak. ama bazıları eskimiş bulaşık süngeri gibi oluyor sarkık sarkık hoş durmuyor.
- +1 yıl
iyi o zaman takma kafana. bırak çevresini ölçmeyi falan. ben mesela hiç ölçmedim kalçamın çevresini.
- +1 yıl
valla ölçmedim. belki de seninkinden daha geniştir.
- +1 yıl
olabilir. erkeklerin kalçaları dar görünür ama vücut kalın olduğundan sizin bel ince bacaklar ince kalça geniş görünür. benim belim zaten 80-90 gelir ki kalça 102 den fazla olabilir.
3 5er santim daha düssen super olur çünkü sonradan esneme payı oluyor
02 YorumlaModa & Stil konusunda 776 cevap paylaştı. Kalcalar biraz basini almis gitmis ama yemegin salcalisi kadinin kalcalisi hessabi.
01 Yorumla
+1 yılbenim bir arkadaşım var, tencere imalatçısı. lavuk burdan atlıyor taylanda, karıyı üzerine işetiyor, yıkanmadan geri geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamlar mezura ile mi geziyor ne bilsinler bu verdiğin ölçüler neye tekabül eder
10 Yorumlaboyuna göre değişir durum. çok kısaysan muhtemelen kötü bir görüntü olabilir.
00 Yorumlaİdeal bir olcu degill ama bazi bayanlarda cok super yakisiyor olculer etkiliyor
00 Yorumla
+1 yılkalçaların büyük genetikse sorun degilde kilodansa sorun olur gögüslerinde küçük biraz :)
015 Yorumla- +1 yıl
boşver bıktık sıskalarda dolgun hatun candır :)
- +1 yıl
demet akalın bak espride yaptım :)
- +1 yıl
iyi bakalım demet akalın :)
- +1 yıl
idare et artık :)
- +1 yıl
napıyon :)
- +1 yıl
yatıyon bende napim :) isim neydi :)
- +1 yıl
Okan memnun oldum :)
Iyisi 90-60-90. Geriye biraz matematik kalıyor ona göre hesap edersin artık :)
015 Yorumla72 biraz fazla ama 102 kapatıyor o arayı. 102 ile 72 çok da güzel duruyordur diye düşünüyorum
02 Yorumla!02 ? yenı mı cıktı :D 2014 model sanırım resim koysaydın ya kafası olmayan ben anlamıyorum böyle
05 YorumlaKizlarin paylastiklarina baktimda hep kotulemisler kimisi buyuk kuku lu sever neden oyle diyolarki ornegin ben
00 YorumlaModa & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. o ne yav anahtar numarası gibi. - 90-72 anahtar getir - Hemen getiriyorum usta.
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhey maşallah ne töt varmış sende ya :D gayet iyi bence ince belli çay bardağı gibi ohh ohhh ne tatlı olur bilin mi o :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltaş gibi olur o kalça :D Yatakta bence her kocanın isteyeceği kalca en azından senin gibi isterim bir tane :D
+1 yıl102 fazla gibi sanki birazcık 90 bilemeden 95 ideal kalça için.
01 YorumlaKadınsı bir vucuda sahipsin bence bahsettiğin ölçülere altın oran diyoruz bebeğim :D
04 YorumlaHarikaaa ozellikle kalcaya bayildim bide gorebilme sanaim olsa
00 YorumlaO nasil bir vucut olcusu ya mutfak dolabi gibi en ideali 90 65 95
00 Yorumla
+1 yılBakin hanfendi bizim musterimiz vardi bedeni 80 175 mi neydi yaptigimiz spor kadin cok güzel oldu
012 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapmiyorum verdigimiz programla yapti
- +1 yıl
Spor egrezsiz
- +1 yıl
Egzersiz
- +1 yıl
Isterseniz ben hocadan alirim programi boyunuz ve kilonuz kac
- +1 yıl
Tamam ben hocaya sorarım
- +1 yıl
Onemli degil ben size saat 1 de veririm
+1 yılkalça büyük ama dert etme erkeklerin çoğu büyük kalçaya bayılır zaten...
01 Yorumla
+1 yıl102 mı offff harıka ama konunun dışacına cıkmamak gerekıyordu ama tutamadım kendımı:)
01 YorumlaKesinlikle iyi ama şu popoda biraz sıkıntı var gibi bence boyuna göre az incelt
00 YorumlaDur, şurada bir yerde mezuro vardı..
01 Yorumla
+1 yıl93-64-95 çok iyi bence en ideali
00 Yorumlakafan görünmeden aynada resim çekin at.
00 Yorumla
+1 yılBoy kaç ona göre eğer 180 gibiysen 10 numarasın ;)
07 Yorumla- +1 yıl
lan :((((
- +1 yıl
zayıfla ve üzülme :(((((
- +1 yıl
Sevindim ^_^
biraz fazla ya ideal 85 65 95 olmalı en fazla bide
00 Yorumla102 nedır ya? balına etı gıbı popo :D
10 Yorumla
+1 yılKalça almış başını gidiyor. Çok acayip ölçülerin.
00 Yorumla
+1 yıl72-12=60
102-12=90
... mhp nin 45. yılı :D01 Yorumlakalöa ve bel kalın bel yine iyide kalça olmamış.
00 Yorumla
+1 yıliç güveysinden hallice :D
00 Yorumla
+1 yılbir mike tyson olmasada olur
018 Yorumla- +1 yıl
:D pisliğin tekiyim kusura bakma azimle devam taş gibi hatunsun kim tutar seni:)
- +1 yıl
Rica ederim alınma gaz verdim zaten:D
- +1 yıl
rica ederim ipragazdan sonra gaz bizim işimiz efenim>:))
- +1 yıl
biz kartımızıda verelim yenge abi evde filan olmadığında ararsınız getiririz:D
- +1 yıl
biz yinede kartımızı verelim bir abi edinmeyi düşünürseniz geliriz :D
- +1 yıl
NirvanaGAZ ltd. şti. aş
Her türlü gaz verilir, alınır
İletişim : Nirvanaaaa takipçisi ol
Gazmandan sonraki tek gaz bizim gazımız!
İddialıyız gaz çıkışımıza güvenyoruz! - +1 yıl
yazar burada beni takip et diyor :D
- +1 yıl
nasipse maşşallah
Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. boyda 150 yse süpersin:D
05 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi 72 cok fazla durust olmak lazim
01 Yorumla aşşalarda sıkıntı var ablacım
01 Yorumla
+1 yıldüzenli devam edersen kıvama geliceksin ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekilin buldozer geliyor
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. yardırmışsın sen ya :)
01 Yorumlayukarıdan aşşağımı aşağıdan yukarımı
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarmut deniyor o olculere ;)
00 YorumlaKalçaların maşallahı var
00 Yorumlaideal türk kadını severim ben böylesini :D
00 YorumlaO ne öyle armut gibi?
00 Yorumladöt almış başını gitmiş bence
00 Yorumlakilolu bir vücut ölçüsü bence
00 YorumlaBasenleri biraz kucult derim
02 Yorumlakalcayı erıt bıraz hatun
00 YorumlaGüzelsin işte şımarma :)
016 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?