Moda & Stil Kot ceketin kolunu nasıl kullanmam daha tarz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce böyle yukari mı çekiştirmeyilimYoksa bu şekilde katlamak mı doğru Kot ceketin kolunu nasıl kullanmam daha tarz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Beyazatabinenhataylı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben katlayarak kullanıyorum ve bence öyle daha güzel.🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düğmesini vuruyor musun katlarken peki? Ve kaç kat katlıyorsun Yorumla
Mesya Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ben katlıyorum ama bir iki tane, bu kadar düzenli durmasını sevmiyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Peki katlarken düğmesini vurmadan mı katlamam gerekiyor Yorumla Mesya +1 yıl Evet düğmelemeden katlıyorum, daha dağınık duruyor Yorumla
elifguccix Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben 2 tık katlıyorum güzel duruyor bence ✩ 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Üstteki gibi ama daha kısa olanları 0 0 Yorumla
hislerikuvvetlibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tam dirsekte kalana kadar katlayip kullaniyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düğmesini vuruyor musun peki yoksa açık mı kalıyor o Yorumla hislerikuvvetlibiri +1 yıl Dügmeleyip kiviriyorum Yorumla
virgoandsad Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Katlamak güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kat katlıyorsun acaba Yorumla virgoandsad +1 yıl 2 ya da 3 Yorumla
limonlumidyee Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ben katlıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kat katlıyorsun Yorumla limonlumidyee +1 yıl 2 kez bilekten biraz yukarıda kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Peki katlarken düğmesini vurmadan mı katlamam gerekiyor Yorumla limonlumidyee +1 yıl düğmeyi açmadan katlayamıyorum ben açıp katlarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben katlayarak kullanıyorum ve bence öyle daha güzel.🙂
Düğmesini vuruyor musun katlarken peki? Ve kaç kat katlıyorsun
Ben katlıyorum ama bir iki tane, bu kadar düzenli durmasını sevmiyorum.
Teşekkürler. Peki katlarken düğmesini vurmadan mı katlamam gerekiyor
Evet düğmelemeden katlıyorum, daha dağınık duruyor
Ben 2 tık katlıyorum güzel duruyor bence ✩
Ikinci resimde olduğu gibi
ikiside ayrı şık duruyor bence siz bilirsiniz
Üstteki gibi ama daha kısa olanları
Tam dirsekte kalana kadar katlayip kullaniyorum
Düğmesini vuruyor musun peki yoksa açık mı kalıyor o
Dügmeleyip kiviriyorum
Katlamak güzel
Kaç kat katlıyorsun acaba
2 ya da 3