Ben tesadüfen keşfettim Sibil' i ve aşırı sengin bir kız. Sürekli pahalı markaların kıyafetlerini giyiniyor. Yani bir baktığı kıyafetin fiyatları 2000 tl ve üzeri. Hergün farklı ve şık kıyafetler giyinip kalabalık arkadaş ortamı ile resimler atıyor. Hergün nerdeyse. Ayrıca ermeni asıllıymış. Ve oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi. Ben yakıştırıyorum onları.
Influencer Sibil Çetinkaya sizce güzel mi? Kendisi çok zengin ve oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi?
Burak tan 1 yaş büyük kendisi 26 yaşında Burak 25. Ama baya zengin biri aşırı lüks yaşıyor tüm arkadaşları ünlü çevresinden. Duygu özaslan vs. Ve hep marka giyiniyor o gün vlog da gösterdi kıyafetleri 2000 tl ve daha fazla. 3 dil biliyor. Bir ara da tv8 de çalışmış. Zenginliğe bakar mısın
biliyorum ama ben yakıştırıyordum açıkcası. sibil tip olarak fazla güzel değil ama fiziği iyi kalçası falan. ve boyu da 172 güzel. hergün sürekli süslenip farklı yerlere gidip resim video atması bir süreden sonra sıktı beni ama enerjisi falan güzel bence
yani bende aşırı güzel bulmuyorum ama aşırı lüks yaşıyor yukarda da belirttim ya hep lüks yabancı markaların kıyafetleri ayakkabılarını giyiyor. Hergün farklı mekanlarda.3 dil biliyormuş türkçe, ermenice, ingilizce. ayrıca burakla da yakışıyor