Moda & Stil Siyah mı renkli mi :D? Sagofa Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Genellikle siyah renk giysi mi giyersiniz yoksa renkli mi kaaaseciler :D? Siyah mı renkli mi :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Etipuffkarışık Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Renklerle aram hiç iyi değil.Siyah ve beyazcıyım araya renk katacaksam da gri 😂 0 0 Yorumla
hikâyekitabi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben kırmızı severim ama çok iddalı olduğu için sık kullanamam. 0 0 Yorumla
Sercan3407 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bu adamı görünce aklıma direk Başın mı aaağğrıyoo kreminii sürr diyesim geliyor 😂😂Siyah favorimdir 😄Renklilerde tercihim Kırmızı ve Lacivert 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siyah.https://www.youtube.com/watch?v=VOPjs_9YMiU 0 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 770 cevap paylaştı. İçeriye siyah 🤭🙈 dışa değişir ama çok renkli alengirli değil😅 0 0 Yorumla
0Ladyyy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sence canim.Benim heryannim renkli :d napcam siyahi 0 1 Yorumla Sagofa +1 yıl haah evet sen renkli bir kisiliksinn :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu adamın proglramında bir dj var, of aman Allah'ım.Siyah giyerim ben. 0 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Siyah renkli Renkli siyah Renk_siyam😀 0 3 Yorumla Sagofa +1 yıl kafam outtt :D beynim de onla beraberrr :D Yorumla _ViViR- +1 yıl 😀 siyah ruj bi de)) Yorumla Sagofa +1 yıl 😨 hadi canimm 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mavi ve Lacivert. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Renklerle aram hiç iyi değil.
Siyah ve beyazcıyım araya renk katacaksam da gri 😂
Ben kırmızı severim ama çok iddalı olduğu için sık kullanamam.
Bu adamı görünce aklıma direk Başın mı aaağğrıyoo kreminii sürr diyesim geliyor 😂😂
Siyah favorimdir 😄
Renklilerde tercihim Kırmızı ve Lacivert
Siyah.
https://www.youtube.com/watch?v=VOPjs_9YMiUİçeriye siyah 🤭🙈 dışa değişir ama çok renkli alengirli değil😅
Sence canim.
Benim heryannim renkli :d napcam siyahi
haah evet sen renkli bir kisiliksinn :D
Bu adamın proglramında bir dj var, of aman Allah'ım.
Siyah giyerim ben.
Siyah renkli
Renkli siyah
Renk_siyam😀
kafam outtt :D beynim de onla beraberrr :D
😀 siyah ruj bi de))
😨 hadi canimm 😂
Çoğu zaman renkli giyerim.
Rengarenk cıvıl cıvıl
Degisir elbette
Sade siyah
Siyah ya da mavi