O havada kot pantolon giyerim ama bot ceket garip hava sıcak nede ola tisort giy terlik giy cık
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beş gün önce kısa kollu çıkıp terlemistim iki gün önce yine çıktım yarım kol olduğum halde donuyordum hava aniden soğumaya başladı bir de sokaktakilerin %75 inde mont ceket uzun kollu falan vardı hatta bot giyen kadınlar da gördüm ama kendimde emin olamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bugün botlarımı çıkardım artık giyecem sende giyebilirsin
Valla kilolarımı saklamak için 35 derecede sweatshirt giyen ben her şeyi giyerim.
O havada kot pantolon giyerim ama bot ceket garip hava sıcak nede ola tisort giy terlik giy cık
Beş gün önce kısa kollu çıkıp terlemistim iki gün önce yine çıktım yarım kol olduğum halde donuyordum hava aniden soğumaya başladı bir de sokaktakilerin %75 inde mont ceket uzun kollu falan vardı hatta bot giyen kadınlar da gördüm ama kendimde emin olamıyorum
Bence spor ayakkabısı giy uzerinde ince Bi atkı gibi bsşey üşersen alrrsın üzerine
Giyerim de neden gizledin ki kendini südyen bedeni sormuyorsun sonuçta çekinmeyin herşeyden
Birine artık kullanmıyorum burayı dedim görmesin kendi hesabını kapatana kadar 😂
Giyilebikir
Sıcak olur be
Bot için sıcak be
Biraz daha erken sanki
Giyilir gördüm giyen
Giymem