bilmem çevremde çok kapalı var açık kızlara/kadınlara göre daha pasifler mesela ünide kulüp etkinlileri, girişkenlikleri, sosyal hayatları daha pasifize
niye bu kadar içerledin ki çevremde tanıdığım veya gördüğüm 50 tane kapalı kadın varsa 40 ı bahsettiğim şekilde davranıyor ve yaşıyor saçmalama kelimesini olduğu gibi sana iade ediyorum
hakaretlerinizi kendizine saklayın beni hedef göstermeye çalışmayın ben kimseyi yargılamadım çevremden örnek vererek fikrimi belirttim mantıklı bi argümanın varsa buyur yoksa boş yapms
Senin çevren çevrenin istatiğidir. Binlerce kapalı bayan var ve sen 50 kişiden sonuç çıkarıyorsun demek ki siz pasifsiniz ki çevrenizde de de öyle insanlar var. İstatik yapmayı öğrenin bence. Boşa sallamayın
ne istatik yapması ne saçmalıyorsun ya ben kurum muyum tek tek ülke genelinde bütün kapalılarla araştırma yapayım kendi çevremden örnek verdim ve bunun genelde de aynı olduğunu düşünüyorum fikirlere saygı duymayı öğren saygısız kadın
Aslında vakkonun ürettiği eşarplar yaka ve çanta aksesuarı tesettür amaçlı üretmediklerini çoook önceden duymuştum ama şu cemaatçi takılan tayfa süleymancılar hep vakko takıyor aşağısı kurtarmıyor hasbaları
En İyi Cevaplar