2 ve 3 güzel seçenekler arasından ama bence giydiği türe ve renge göre almalısın. Bir çok çeşit var çünkü belki aldığın modelde rahat edemeyebilir. Giydiği modeli öğrenirsen daha iyi olur.
Normal külot giyiyor işte her kadının giydiği günlük türden, ben onun üzerinde daha seksi baştan çıkarıcı külotlar görmek istiyorum, çünkü bir kadını seksi külot ve sutyenlerle görmek çırılçıplak görmekten daha çok tahrik edici oluyor
Pentiyi dün gece sürekli girdiğim sitelerde reklamı çıktığı için gördüm, daha seksi olanları da vardır muhakkak ama yani normal günlük külot giysin istemiyorum sürekli seksi külot giymesini istiyorum,
Kızlar Ne Diyor
2 ve 3 güzel seçenekler arasından ama bence giydiği türe ve renge göre almalısın. Bir çok çeşit var çünkü belki aldığın modelde rahat edemeyebilir. Giydiği modeli öğrenirsen daha iyi olur.
Aldım burdakilerin hepsini
Bunları ben beğenmedim ama sevgilinin zevkine göre al genelde hangi şekilde giyiyorsa onlara benzer al
Normal külot giyiyor işte her kadının giydiği günlük türden, ben onun üzerinde daha seksi baştan çıkarıcı külotlar görmek istiyorum, çünkü bir kadını seksi külot ve sutyenlerle görmek çırılçıplak görmekten daha çok tahrik edici oluyor
@soyersoyer bunlar mı çekici geliyor sana www.penti.com/siyah-lacy-dream-brazilian-kulot-zidPLDXAJ8C20SK-BK3 www.penti.com/frenk-uzumu-brode-back-brazilian-kulot-zidPLWGWCQF19SK-FRU bence bunlar daha çekici
Pentiyi dün gece sürekli girdiğim sitelerde reklamı çıktığı için gördüm, daha seksi olanları da vardır muhakkak ama yani normal günlük külot giysin istemiyorum sürekli seksi külot giymesini istiyorum,
@soyersoyer günlük devamlı dantelli giyemez ama arada giyer
Neden rahat mı edemez?
Danteller batıyo rahatsız ediyor
Sürekli giyebilecek gibi rahat ve seksi külot nasıl olur? Var mı örnek?
Yani dediğim gibi öyle beyaz penye sıradan günlük külot giysin istemiyorum nerde ne zaman birlikte olacağımız belli olmuyor çünkü
www.penti.com/siyah-fresh-basic-string-kulot-zidPLFJVOCU19IY-SYH bunlar rahat oluyor www.penti.com/bordo-wowlace-brazilian-kulot-zidPLWOLBRZ17SK-SRZ
Teşekkürler 👍
Rica ederim
Hiçbiri tarzım değil. Ama aralarından 2 ve 3 iyi gibi
Tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?
Mesela bu daha benim tarzım
https://www.galiyet.com/bayan-string-doreanse-6121
Vayy müthiş, teşekkürler, varsa 2 tane daha önerirsiniz sevinirim 3 tane falan almayı düşünüyorum
www.oysho.com/.../...ga-c1010072586p102426952.html
www.oysho.com/.../...ga-c1010072586p102460011.html
Teşekkürler 👍
Rica ederim
2 ve 3 güzel ama sevgilinin giydiği tipten al veya siyah kırmızı renklerini al
Tamam 👍
2 ve 3ü al çok şık durur
1 numara
Kaç yaşında
31
O zaman siyahın asilliği diyorum ben
m.trendyol.com/.../kadin-siyah-sutyen-kulot-takim-4489-p-49475511
Seksi olacaksa da bu 😂
m.trendyol.com/.../kadin-lacivert-kapli-bralet-sutyen-string-takim-p-48373381
Biraz daha iç gıcıklayıcı bişeyler almak istiyorum üzerinde görünce içim gıcıklansın diye
Vişne çürüğü seviyorum ama bulamadım
m.trendyol.com/.../7103-kadin-kapli-bralet-sutyen-string-takim-bordo-p-46722655
Seksi olacak tabiki, amaç o zaten, bu arada insan bir traş edermiş 😂
Bu iyi işte 👍
Bide bu takım alt üst
Bir tık daha koyusunu seviyorum bu rengin
Böyle bir şey buldum tam model seçilmiyor ama
m.trendyol.com/.../kadin-visne-curugu-cottonhill-sutyen-takimi-1825-p-46922126
Bu güzel tam istediğim renk tonu, teşekkürler 👍
Rica ederim
2 güzel. tatlış bir tarzı var sanırım