Birçok kremi kullandım ve saçlarımın buklelerini en belirgin yapan Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Saç Bakım Krem'i oldu. Saçlarımda kalan kokusu ve belirgin bukleleri sayesinde zor şekil alan saçlarımın bile kolayca şekil almasını sağladı. Üstelik saçlarımın buklesi daha canlı ve 24 saat etkisi devam ediyor! Özellikle saçların kabarmasını, elektriklenmesini çok fazla sorun ediyoruz, çünkü gerçekten kötü bir görüntü oluşturuyor. Elidor sayesinde bunun da üstesinden geldim.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler!
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler
En zor söz dinlemeyen saçları bile belirgin ve canlı buklelere kavuşturan Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Krem, saçlarınızın uzun süre canlı ve bozulmayan bukleleri ile mükemmel kokusu sayesinde saçlarınızın mükemmel görünüme kavuşmasını sağlayacak. Yenilenen içeriği ile içerisinde bulunan Elastin ve Badem sütü sayesinde saçlarınız artık daha canlı ve daha yumuşak!
Elidor elektriklenen ve kırılan saçları da düşündü!
Elidor 💚💗🧡
Elidor'un 3 kremiyle artık kırılan, elektriklenen ve şekil almayan saçlara son! Artık yenilenen formülü ile Elidor'un her an yanımızda olduğunu daha derinden hissedeceğiz. Teşekkürler #Elidor 💚💗🧡
Bir çok marka kullandım. Pantene de kullandım Elidor'da. Buna millete sorarak karar veremezsin saçının yapısı önemli bu konuda. Ama kalın, gür ve normal ise saçın Pembe Elidor Parlak ve Güçlü Saçlar serisi en iyisi. Hemde 2 gün boyunca çok güzel kokuyor. Pantene kullandığımda saçımın yarısı döküldü :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
saçlarım kıvırcık kalın ve kabarık. bir türlü kullanmayı beceremiyorum saçımı. en son olarak da şu kremlere felan bakıyım dedim elidor un belirgin bukleler kremiyle pantene arasında kaldım :)
arkadaşım eğer saçın kıvırcıksa ya da hafif dalgalıysa benim hafif dalgalı elidorun belirgin bukleler muhteşem oluyor yalnız aslında durulanmayan bakım ama ben öyle yapmıyorum banyoda saçımı yıkadıktan sonra baya elidorun kremini alıp saçıma sürüp yıkıyorum sonra elimle şekil veriyorum ve çok güzel oluyor tavsiye ederim benim 1 kutum bitti 2 kutuya başlıyacağım :))))
şu an elidor kullaniyorum iyi gibi ama pantene herzaman mukemmel hem kokusu hem kendisi benim saclarim cok kotu olmasina ragmen cok guzel yapti dogal sentez guclendrici serumu da tavsiye ederim :)
En İyi Cevaplar