Evet fiks haftaiçi hergün bu şekil... Kimi günler, kravat ya da papyon da kullanıyorum, toplantı organizasyon gibi durumlarda, yalnız gönlekte manşetli düğme hep tercihim, biraz uğraştırıyor ütü falan ancak alıştım bir hayli.
Bunda pek şaşırılcak bir durum görmüyorum... Aksine bundan pek keyif alıyorum, kendime ve işime saygı olarak... Mafya diyenler olmuş, mafya falan değilim, Mimarım okadar..
Açıkcası bu stili de biz başlattık, proje ekibinde çok rahat arkadaşlar vardı... Hepimiz 30-40 yaş arası insanlarız... Mutlaka elbiseden çok içindekine önce değer veriyorum. Yalnız elbisenizde sizin bir yansımanız netice olarak, doktor önlük takar operasyonu öyle yapar, bizde de proje prezentasyonları olduğundan ve farklı iş insanları davetli olabildiğinden zaruri olabiliyor. Papyonlu bir mafya nasıl olabilirse pek gülümsettiler benide...:) ..
Ben genelde hep böyle giyinirim.. Çevremdeki insanlardan hep olumsuz görüşler alıyorum... Neymiş yaşın 20 böyle 40 oluyorsun giyme diyorlar.. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor...
Bol ehsofman uzun bir tsört günlük kambinim budur bana hep patolon hiy pijamalarla gezme diyorlar ama patolon giyemiyorum 1 tane patolnum var sadece oda ozel gunler için zorla giydiğim bir pantolon
klasik giyinirimde buda keko tarzı ya böyle değil. mesela krem rengi bir pantolon , üstünede zarif ve şık parlak bir kazak giyerim ya da güzel desenli bir gömlek avrupai tarzı yani