Moda & Stil Bu pantolonu göbeği açık mı giysem daha iyi olur yoksa normal tişörtle mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Karnımı gösteren kıyafetleri seviyorum. Sizce hangisi daha iyi durur? Bu pantolonu göbeği açık mı giysem daha iyi olur yoksa normal tişörtle mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ben gobegi acik kombinleri daha cok seviorm. Az once disari ciktim buna benzer bir kombim yaptim. Pantolon. Kisa tisort ve ceket. 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Holwer Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Crop bı giysiyle giyersen daha zayıf durursun belin ince 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Yorumla
afr0dit Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Soldaki güzel olmuş işte sağdaki ne mana onu anlamadım ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bel ve karın bölgemi göstermek için, işte ne giysem yakışır diye Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Yanlış anlamayın ama eğer fizik sizinse göbeği açık çok hoş durmuş ama resim sizin değil bir hafif göbek varsa uzak durun normal tişört derim 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Göbeği açık giy 1 0 Yorumla
slammed Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl kız arkadaşımda göbek açık giyiyor düz sert karnı bu tür pantolon yakışıyor en son Loft marka kot aldık boynerden harika oturuyor vücuda 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 436 cevap paylaştı. Göbek güzel tabi amma göbeği açık giyinen kızlardan uzak durmuşumdur hep elimden bir kaza çıkmasın kıskançlıktan diye :D 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi yaşa hayatı ikisinide dene en sevdiğinde karar kıl 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı. Önemli olan kimin ne dediği değil senin kendini hangisi ile daha iyi hissteğindir. 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Kendine nasıl yakıştırıyorsan öyle giy fakat sağdaki modeli örnek alacaksan dikkat et o sütyen giymemiş sen giy 😎 1 0 Yorumla
MaKaRiMeSt0 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Giy zaten cansız manken gibisin ne giysen olur sana. 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Usutcen sonra ishal oldum koronamiyim dicen yapma abla 0 0 Yorumla
Bayram71 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl göbeğin açık giymen seni daha çok seksi ve arzulanan kadın haline getirir 2 0 Yorumla
Burakkk3 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Fizigin ikisinide kaldırıyor dikkat çekmek istiyorum diyorsan 2. Resim derim 0 0 Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Her şeyle giyebilirsin 1 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Crop top larla da hoş olur dantelli tul detaylı büstiyer 'le de hoş olurDantelli ve tül body lerle , zıbın gömlekle de hoş olur Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Güzel arzuların bilir derim ben. 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göbeği açık giyde millet sıfır beden görsün az 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Göbek dekolteli tercih edersen daha şık olacaktır. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Kafan rahat şekilde takıl 1 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Pantolonu bilmemde kız çok seksi 1 0 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Moda & Stil konusunda 838 cevap paylaştı. Belin ve göbeğin güzel. Açık olanı tercih et. 1 0 Yorumla
Swingerist Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Acık giy kış gelmeden az daha göbek şov yapmış olursun 0 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İkisinde de göbeği açıkki 1 1 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Soldaki daha şık bence Yorumla
__asse__tato__ Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giy 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. soldaki kombin daha hoş duruyor 0 0 Yorumla
Fringe_TR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl iki türlüde kaldırırsın ama tamamen açık daha fena 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. gorseldekı harıka gorunuyor 1 0 Yorumla
Bobobongg Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl bence seviyorsan bustiyerle giyebilirsin yakışır 1 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burası Ortadoğu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben gobegi acik kombinleri daha cok seviorm. Az once disari ciktim buna benzer bir kombim yaptim. Pantolon. Kisa tisort ve ceket.
Aynen
Crop bı giysiyle giyersen daha zayıf durursun belin ince
Ben de öyle düşünüyorum
Soldaki güzel olmuş işte sağdaki ne mana onu anlamadım ama
Bel ve karın bölgemi göstermek için, işte ne giysem yakışır diye
Yanlış anlamayın ama eğer fizik sizinse göbeği açık çok hoş durmuş ama resim sizin değil bir hafif göbek varsa uzak durun normal tişört derim
Göbeği açık giy
kız arkadaşımda göbek açık giyiyor düz sert karnı bu tür pantolon yakışıyor en son Loft marka kot aldık boynerden harika oturuyor vücuda
Göbek güzel tabi amma göbeği açık giyinen kızlardan uzak durmuşumdur hep elimden bir kaza çıkmasın kıskançlıktan diye :D
İçinden geldiği gibi yaşa hayatı ikisinide dene en sevdiğinde karar kıl
Önemli olan kimin ne dediği değil senin kendini hangisi ile daha iyi hissteğindir.
Kendine nasıl yakıştırıyorsan öyle giy fakat sağdaki modeli örnek alacaksan dikkat et o sütyen giymemiş sen giy 😎
Giy zaten cansız manken gibisin ne giysen olur sana.
Usutcen sonra ishal oldum koronamiyim dicen yapma abla
göbeğin açık giymen seni daha çok seksi ve arzulanan kadın haline getirir
Göbek deliğinden etkilenirim. Riskli kıyafetler bunalr.
Fizigin ikisinide kaldırıyor dikkat çekmek istiyorum diyorsan 2. Resim derim
Soldaki daha iyi durmuş
Her şeyle giyebilirsin
Crop top larla da hoş olur dantelli tul detaylı büstiyer 'le de hoş olur
Dantelli ve tül body lerle , zıbın gömlekle de hoş olur
Güzel arzuların bilir derim ben.
yalnız o pantolona o üst olmamış
Göbeği açık giyde millet sıfır beden görsün az
Soldaki daha iyi olmuş gibi 😇
bir crop top tamam işte
Göbek dekolteli tercih edersen daha şık olacaktır.
Kafan rahat şekilde takıl
Pantolonu bilmemde kız çok seksi
Belin ve göbeğin güzel. Açık olanı tercih et.
Acık giy kış gelmeden az daha göbek şov yapmış olursun
normal tişörtle giy bence
İkisinde de göbeği açıkki
Soldaki daha şık bence
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giy
soldaki kombin daha hoş duruyor
göbeği açarsan ısırırım..
Aynı sağdaki gibi giy 😂
iki türlüde kaldırırsın ama tamamen açık daha fena
Bize kalırsa çıplak gez
Göbek dekoltesi iyidir
Normal giy bence