Evet bayanlar çatık kaşlı erkekler sizce nasıl? Yani onları beğeniyormusunuz?(Tabiki kaşlarının bakımı ve ortası alınmış bir şekilde bir çatık kaşlı erkekte ayrı bir hava gibi duruyor mu?) Cevaplara teşekkürler +1 vericem gibi :)
Cevabın nedir?
ben laylaylom değilde ağır adam severim zaten oyüzden favorim bu erkek tipleri <3
214 Yorumla- +1 yıl
:) yani bu kaş tipi ağır adam gibi mi gösterir diyorsunuz :)
- +1 yıl
İşte bendeki sorunu da buldum gibi :) ağır olamıyorum ben yaw. :). Yani adam gibi adam olarak tanımlarlar cevremdekiler ama hangi ortamda nasıl davranacagımı bile bilmiyorum. O yüzden kucuk duruma düsüyorum galiba. Neyse konudan sapmayalım. Çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Şimdi size soyle diyeyim. Çok denedim ama...
Her seferinde bir kız beni aşağıladı kandırdı v. s. Ben de ne olsun işte. Kırıldım üzüldüm icime kapandım. Bu sefer de ezik gözüken insanı herkes ezer teorisiyle üstüme geldiler. Bu travmayı bir atlatsam aslında ağır olurum. - +1 yıl
Gittim psikologa. Cıkısında bir kız ezik yaaaa dedi. Ondan sonra bunu kafaya taktım. Güzel değildi. Kendini beğenmiş oldugu her halinden belliydi ama. Yine travma yaşadım. Bir insanın yüzündeki sivilceler yüzünden tipinin kötü gözükmesi ve ardından bunların bir doğal sorun oldugunu unutup dalga geçenler yüzünden de düzelemiycem galiba. Psikolog cok iyi davranıyor, cok iyi ilgileniyor ve ailemden biri gibi ilgileniyor ama...
Bazı insanlar da psikolojiyi bozuyor sadece. - +1 yıl
ooo sende amma takmışsın sivilceli insan çirkin anlamına gelmiyor i sorun sende arkadaşım sen senin gibi insanlarla takılmayıp dengesiz tiplerle takılırsan seninde dengeni bozarlar böyle.. arkadaş çevreni değiştirmelisin. ben böyle aşağılayıcı insanlara uyuz olurum.. zaten bunu yapanda ezik olup kendini havalıı gösteripte bir şey olduğuna çevresindekilere inandırmaya çalışırlar.. senin gibide safı bulmuş ezmiş ezmiş durmuş anlaşılan.. hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin nokta.. bu uğruna ölebileceğiniz insan olsa bile.
- +1 yıl
Sınıf ortamında böyle oluyor bazen. Havalı gözükmeye calısıp dandirikten insanlar ama yapabilecegim bir şey yok ki :(. Kendim gibi insanlarla takılmak isterdim fakat o kdar az ki. Kendini beğenmişlik yapmıyorum sakın yanlış anlamayın ama mülayim bir insan bulamıyorum ki. Hem benim semtimde birazcık kendini beğenmiş insnların sayısı fazla. Yani sıkıştım kaldım burda. Sivilceler zaten çirkin anlamına gelmiyor ama. Yaşadığım ortamda sivilceler töbe estafurullah neyden cıkar diyorlar. O yüzden asagılıyorlar. Bir de benim kendime güvenmediğimi pat diye nasıl anlıyor bazı insnlar onu çözemedim gitti.
- +1 yıl
Aynen öyle biryerde oturuyorum diyeyim. Ne yapacağımı bilemiyorum ki.. Bu semtte malesef bütün insanlar böyle birbirine dövücek gibi bakıyorlar. Yani kavga çıkması cok müsait bir semt. Kızlar bile ağır takılıyor o kadar diyeyim. Ayrıca kızları o amaclarla kullanabilmek icin cogu erkek kızların pesinden kosup sımartıyor. Böylece de sımarık olup basıma geliyorlar. Sakin bir yapım oldugu icin kaldıramıyorum galiba. Su kadar diyim daha bu semtte bir tane düzgün davranan bayan göremedim daha. Yaşına göre davranıp, hanımefendi gibi davranan yok. Ne yapacagım hic bilmiyorum.
- +1 yıl
Bakın siz bile devamını getiremiyorsunuz. Sok olup böyle biryer mümkün mü yaaa diyorsunuz. Ama öyle. Bu yaşta ve daha önce cektiğim dertler bini gecti. Hatta sivilcelerimin cok oldugu birgün ve tipimin daha da kötü oldugu bir gün 10 a yakın bizim okuldan kız parkta oturuyordu. Bir anda ıyyyy ayyy tipsiz böhh falan demeye baslamıslardı tahminen 15-16 yaşlarındaydım. Psikolog da dedi. Cok büyük travma gecirdim. İcime kapandım. Kızlara güvenemez ve yaklasamaz oldum. Benmle arkds olmak isteyen kızları bile kendimden kacırdım. Hayat bana cok zor. Belki de ben sadece sınırları zorlayıp zorlastırıyorum.
En İyi Cevaplar
martımı la
020 Yorumla- +1 yıl
nittin kardeşim yuh artık :). O kadar da demedik. Tabi ki öyle birleşik kaşlı insanları da aşağılamıyorum tabiki de. Fakat martı kaş anlamına gelen kaşla çatık kaş biraz farklı kardeşim yani.
- +1 yıl
bana mı laf atıyorsun arkadaşım :))) Yavaş gel yani ne eziyorsun ki :P
- +1 yıl
Valla bende pala remzi versiyonu kadar yok cok sukurler olsun. Takılıyorsun biliyorum da :). Ne yapak la. Bir sorak dedik. .)
- +1 yıl
Yooo yooo zaten espri anlayısın icin tesekkurler :). Renk kattın konuya. Ayrıca kendine bakmayan insalara denir senin dedigin ama onlara da karısılmaz. Ne yapalım yani :).
- +1 yıl
O insanlar cünkü sadece kendilerini begenmislerdir. Baskasının tipiyle dalga geçerler. Yanlarındada kızlar olan bir erkekse tipine bakmadan diger erkeği aşağılar da asagılar. Kızlar da o erkeğin tipine gülünce kendisinin Brad dayıyla bir akrabalığı oldugun sanar :). Öyle insanların zevkine ve rengine bakmıcan patlatıcan rengi suratına :)
- +1 yıl
Bence onları oyle bırakmıcan. Yoksa cosup mutlu olmaya baslıyorlar itlik yapıp. İnsanları kırmamayı ve onlara yaranmayı cok dusundum. Ama artık bazı insanlara acımamak gerektigini basımıza cıkacaklarını anladım. Salla gitsin kardeş. Bazıları siddetten de anlamaz ama:). Onların sımartılma seviyelerini anlayamadım.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim. Kaştan girdik nerelere geldik. Ama sunu anlamadım ki senin tipin eğer cok cok iyiyse bile insanlar senin bir eksik noktanı ararlar. Buldularmı da onun hakkında dedikodu yapıp dalgaya baslarlar. İyiki bütün insanlar boyle degil. Hala iyi insanlar var. Boşver kendini beğenmiş insanları. Belki cocukca gelcek ama gidip tipine laf atan biri olursa en kolayı sen kendini tipine bak benden iyi olsan zaten egonu tatmin icin bana satamazdın ve baskalarını ezik gösterip kendini kral/kralice gibi görmezdin dersin olur biter. Ayrıca Yüce ALLAH'a inanlar icin de su söz vardır:ALLAH her insanı en güzel şekilde yaratmıstır. Dalga geçenler ALLAH'a da hakaret etmis olurlar. Bunun cezası manevi olarak da büyüktür. O yüzden oyle insanları bir sınav olarak goruyorum. O kadar. TAKMIYORUM BİLE. Benim icin sadece vızıltılar artık.
- +1 yıl
her kelimen doğru kardeşim ciddiyim var var chopper motor binerim bilirsin chopper kullnıcılarını uzun saçlı derı ceket harley bot vs arkamdan dalga geçerler ama öyle heves ederler ki hiç sorma benım yerımde olmak ıcın herkesın dalga geçilecek bı noktası var ama ben etmedım bu zamana kadar kırmakta ıstemedım ama ben kırmak istemedıçe kırıldım o yüzden fazla muhattap almadım bıraktım kendı değerlerınde illaa bı dalga geçeçcek noktanı ararlar..
- +1 yıl
Kardeşim o motorlar falan ve o saçlar v. s Avrupa toplumunda Amerika toplumunda v. s cogu insan tarafından karizmatik olarak goruluyor. Hatta artık ülkemizde de onlara özenenler cok. Yani ben Kıvanc reisle dalga geçenini bile gordum o kadar sarısın mı olur lan yok işte neresi yakısıklı lan diyen v. s :). Daha neler neler. Takmamak en dogrusu. Bir insan ne zaman birinde alay edecek bir yön aramaya basladıysa insanlıgını kaybetmiş ve zavallı olmustur. Herkes bir gün ölecek zaten. Acaba bu dalga geçip de zamanını mal mal biryerlere gidip ya da oturup milletle dalga geçmeye calısanlar ve bu yuzden okumayıp aylak aylak gezenler ve hayatın tek zevkini bu gibi görenler hayatlarının sonbaharında ne yapacaklar :). O yüzden onlar sadece zavallı. Ama günümüzde sayıları fazla olmaya basladıgı icin biz zavallı gibi gösteriliyoruz. Takma boşver :). Vallaha sana su kadar diyim motor v. s tutkum yoktur ama bazen de özenirim o trafikten kolayca kacmaları dengesinde hız yapıp zevki yasamalarını :).
- +1 yıl
:) aman salla. Hayatı sadece sevismeden ve sdece biryerlere gidip saatlerce oturmadan ibaret sananlar var. Onlar da millete laf ataralr kendileri yapamadıkları icin. Mesela benim tipimden onlara ne. Kötü bir şey varsa zaten ailem der suran soyle v. s. Ailem cok acık sozlu. Yani milleti geriyor mu bilemiyorum.
- +1 yıl
İşte kardşim. Mesela sivilcelerim var yolda yürürken 5 insandan 1 i kesinlikle ya tipime güler ya tipe bak der ya da ayyy vahh vahh der. Ulan yoluna yürüsene. Sinir hastası mı etmeye calısıyorlar. Baslıcam bir gün birilerine :). Ama sohbetin iyiymiş kardeşim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Gülümsemesi daha sempatik geliyor bana.
117 Yorumla- +1 yıl
Ya ben öyle bayanlarla karşılamadım galiba hiç. Hepsi tip de tip. Tabiki orta bir tip lazım genc yaslarda. Kıvılcımlı zamanlar. Ama nedense gülümseyen de yok etrafta. Siz de haklısınız.
- +1 yıl
Evet, pek gülümseyen yok!. Ya şimdikinin gençleri yakışıklı olsun popi olsun bütün dert bu! Gerç ibende şimdikinin gençlerindenim ama benim için popilik vb. hiç önemli değildir. Gülümseyince tatlı oluyorlar o yüzden öyleleri hoşuma gidiyor. O da senin şansına. Sabret illaki çıkar karşına biri.
- +1 yıl
Şimdiki gencliktenim ben de. Fakat ne bileyim birazcık tipte sivilce v. s var. Bu da tipi baya bir kötü gösteriyor. Ki 1 sivilce bile ne biçim tipi bozuyor az cok bilirsiniz belki. Yine ki bende de yüzümün %25'i sivilcelerle kaplı. Biraz da ezik davranınca gelen gecen dalga geçiyor tipine bakmadan. Şimdinin gençliğinde saygı, sevgi ve insana değer hiç kalmamış. Dediğiniz gibi gülümseyince bazı kızlar o kadar güzel oluyor kiiiii...
Hele bir de makyajsız, doğal olarak bir tatlılıkları varsa ve gülümserlerse dayanamam... :) - +1 yıl
Sivilcelerinin geçmesi için bitkisel çözümler var ya da doktora git. Bak ne olursa olsun ezik davranmıcaksın. Kimse kendinden daha değerli değil. Senin sivilceler yine azmış. Sivilceler geçer o geçici sıkıntı. Ezik davranma, özgüvenli ol. Evet, şimdikiler bilmiyor dediğiniz gibi sevgiyi vb. Şimdinin kızları makyajsız gezmiyor söylim. Ancak benim gibi ipleri annesinin elinde makyaj vb. izin verilmeyen bir-iki kız varsa bilemem de. Ben o gülümsemeyi erkekler için demiştim! :D Ama senin dediğinde doğru kimisi makyajsız bir gülümseme ile güzel gerçekten.
- +1 yıl
Ya gittim doktora. Yüzüm yandı 1 gün sonra. Şık oldum. Şükürler olsun iyileşti. Fakat korkuyorum yine yanlış ilaç olursa diye. Ayrıca karakterime bakıp beni ben oldugum icin sevecek bir kızı bulamamaktan korkuyorum. Cok yaralar aldım gecilen dalgalardan. Bir gün elim kolum patlıcak birine katır kutur giricem ama ne zaman. Tutuyorum 2 yıldır kendimi. İyileşmeyi bekliyorum. Moralim 2 yıldır 0.2 yıldır gülmeyi sadece komedi filmlerinde öğreniyorum :). O derece mutsuzum. Bazı insanlar garip garip bakıyor bana. Sanki sivilceli insan onların yanından gecince nükleer bomba patlıyor. Ne bileyim yaw. İçimi döksem tahminen 4-5 saat susmadan dert cıkar. Onu da dinleyecek kimse yok :)
- +1 yıl
İlaçtan mı yandı yüzün? Şık oldum derken!! İyileşmesi güzel haber. Bak düzgün bir karakterin olduğu konuşmalarından belli. Zamanında bende çok ezildim, dışlandım ve dalga geçildim. Hep kaçıyordum o ortamlardan. Okuldan nefret ediyordum. Okula gitmek istemiyordum. İnsanlardan nefret ediyordum. Bu durum bana çok hata yaptırdı. Ailemin güvenini sarstım. Hayatım mafoldu. Ve kendi hayatıdman bir sürü zaman kaybettim. Ve hep yalnızdım. Komedi filmlerine gülmen güzel. Ben onlara bile gülemiyordum!. Bak karakterin neyse bırak herkes seni öyle kabul etsin. Milletin istediği gibi biri olmaya çalışırsan kişiliğini kaybedersin. Karakterini, kişiliğini ortaya koy. İnsanlar sivilcelerden bakmaz. Herkes herkese bakıyor yanından geçerken. Ya da sana öyle geliyor da olabilir. Dinleyecek var aslında en başta ailen var. İçine kapanma bugünler geçicek.
- +1 yıl
Heh işte aynı kişilikteymişiz. Yani eskiden aynen ben de böyleydim. Komedi filmlerinde bile bazen ağlardım. Psikolojim o derece bozulmuş. İlaçtan yandı yüzüm. Şık oldum yerine şok oldum yazıcaktım :). Sağolun ayrıca karakterim icin sözlerinizden dolayı. Fakat hırpalanıp hala gülebilen bir insanım. İlerde de güzel günler göreceğime inanıyorum. Sonucta bu dünyada ne kadar ezilen ve hor görülen insan varsa ya kurtulusa ermiştir ya da büyük işler başarmışlardır. İnşallah ben de bir gün o zafere ulasırım. Artık pek alınmıyorum zaten. Hayır bir de birilerine fısıldayarak diyip gizliden gülmeye calısıyorlar ya. İşte o yüzden gıcıgıma gidiyor. Bir sorunları varsa yüzüme diyecekler ki hem ben ne oldugunu anlayıcam hem de ne mal olduklarını. Ama yok. İnsanlar sivilceli birini görünce ilk lafları cümleleri su olur:
- +1 yıl
Sapığa bak, salağa bak nasıl bir insan bu. İnsandan sayılamaz.
Tabi bütün insalar böyle değildir, cok mert insanlar da var ama. Karsıma cıkmıyorlar. Ayrıca o dalga gecenlerin ne tür olduklarını anlmdm - +1 yıl
İlk once alttaki yorumu okursanız sacmalamadıgımı anlarsınız :)
- +1 yıl
Ya aslında su beynimdeki her kız aynıdır olgusunu kafamdan bir atabilsem. Sizin gibi iyi yürekli baynlar da cok var tabiki de. Ama bana rastlamadılar. Kendi sorununuz gibi ugrastınız. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Açık oluyorum bu sefer de biraz ileri gidiyorum yaw. Nasıl diyim adam diyor bu ne manyak bir kişilik doz kacıyor yani. Ama benim takıldıgım 2-3 insan da oyle. Biz uzakta yasamasak varya. Beraber dolasınca bir laf atan olsa bile onu orda yerin dibine gömüyoruz. Benim kisiligim cok sukurler olsun ki bazıları gibi kirli degil. Ama bana bulasana da cok sukurler olsun haddini bildirebilecek kadar da var birşeyler.
- +1 yıl
Yani bakın şimdi bir adam durup dururken neden laf atsın derseniz işte orda tipinde bir sorun var ki o yüzden o da dayanamıyor lafı gömüyor şeklinde anlıyorum. Ya da ben artık cok ters anlıyorum herşeyi. Bilemiyorum artık.
- +1 yıl
Sadece sivilce var. Sivilcelerimden dolayı da alamadıgım biraz catık kasımla sakallarım var. Saclarım da birazcık arkaları dik. Garip gibi. Ama catacak yer arayıp kavga cıkarmaya calıstıgı da var bazılarının. Cosacam bir gün birilerine. Kendilerine bakmadan bana nasıl satasırlar. Ben daha isin orasındayım.
+1 yılÇok karizmatik bencee
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bazı yakışıklı denen ünlülerde de çatık kaş ve iyi bir bakımla yapılmış kaş var. Ve ben de merak ettim sordum +1 :)
+1 yılbazıları çok karizmatik oluyo :D
16 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü gözükenleri de mi var?
Yoksa sadece o kaşlarına çatık olup da bakmayanlar mı karizmatik olmuyor yoksa bir tiple de desteklemeli mi onu? - +1 yıl
çok kötü gözükenleri değilde bazıları soğuk ve havalı gözüküyo itici oluyo
- +1 yıl
he evet evet. Kendine fazla güvenmiş, tipine bakmadan burnu havalarda oluyor. Ama onlar da fazla şımartılmadan oluyor. Bazı erkekler de soğuk oluyor çünkü bazı kızlardan kazık yiyor. Doğal olarak da yaklaşamıyor kızlara. Doğruya doğru soğuk ve havalı insan iticidir ama bu devirde cogu insan oyle olmaya yüz tuttu. Cok sagolun cevabınız icin :)
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
Ya bir de bir bayansınız bilirsiniz. Bazı kızlar neden cogu erkekle dalga geçip, kızların arkasından konusup, herkesi ezik görüp aşağılıyorlar. Bu tür kızların amacı ne? Nelerine güveniyorlar. Siz belki bir bayan kalbinden anlarsınız. Dediğim gibi bayanların hepsi değil ama bazıları böyle.
- +1 yıl
ya o kızları çok şımartmışlardır ya da kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyolardır bilemiycem :D
korkuyoruz ağabeyy..
11 Yorumla- +1 yıl
:) :) birazcık acın sunu yav. tamam esprili yaklasmıssınız mukemmel bir cevap olmuş ama :)
guler yuzlu insanlar her zaman bir adim ondedir.
02 Yorumla- +1 yıl
Güler yüzü bulursan bana da haber ver lütfen :). Bu devirde cok zor bulunuyor ama. Ben de güleryüzlü, kibirsiz ve tatlı bir kız arıyorum ama ben de bulamıyorum. Kendini beğenip erkekleri aşağılayan cok etrafta. Ya da şımarıklar hep bana denk geliyor. Cevabınız icin sagolun :).
- +1 yıl
Yanlıskla - ye bastım :) bir en iyi cevap seceyim bari :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem