Moda & Stil Sizce erkekte gömlek eteği içinde mi olmalı dışında mı? melisbl Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence bir erkeği daha karizmatik gösteren gömleğin eteği içerde olması daha derli toplu bir gösteriyor. Sizce erkekte gömlek eteği içinde mi olmalı dışında mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Her durumda aynı kullanılmaz ki, Klasik giyindiysen İçine sokarsın Spor giyindiysen dışına salarsın... 0 0 Yorumla
Jfjshfsjf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Günlük bir gomlekse dışında güzel olur. Ama resmi ve ciddi bir ortamda isen içinde daha şık olur 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 893 cevap paylaştı. Günlük giyimde gömlek dışarıda, iş görüşmesi, davet, düğün gibi yerlerde gömlek iceride ve kravat. 0 0 Yorumla
Amedli_ismail Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bnce dışında...Takim elbise olursa içerde olur ☺️ 0 0 Yorumla
ginnywsly Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gömleğin ve pantolonun modeline göre değişir. 0 1 Yorumla melisbl +1 yıl Üstteki resim gibi spor oluyor sanırım değil mi Yorumla
queenwomen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Ne giydiği pantolona bağlı bence 0 1 Yorumla melisbl +1 yıl Bende bugün birini gördüm aynı resimdeki gibi giyinmiş birde saat takmış gözlükler falan. Bir erkeğin zirvesi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her durumda aynı kullanılmaz ki, Klasik giyindiysen İçine sokarsın Spor giyindiysen dışına salarsın...
Günlük bir gomlekse dışında güzel olur. Ama resmi ve ciddi bir ortamda isen içinde daha şık olur
Günlük giyimde gömlek dışarıda, iş görüşmesi, davet, düğün gibi yerlerde gömlek iceride ve kravat.
Bnce dışında...
Takim elbise olursa içerde olur ☺️
Gömleğin ve pantolonun modeline göre değişir.
Üstteki resim gibi spor oluyor sanırım değil mi
Ne giydiği pantolona bağlı bence
Bende bugün birini gördüm aynı resimdeki gibi giyinmiş birde saat takmış gözlükler falan. Bir erkeğin zirvesi.
ben dışa salıyorum daha rahat oluyor
Bu modeline ve rengine göre değişir
soruyu takip ediyorum ama bence dışarda
Ben dışarda bırakırım
On da karışmayın awq
Duruma göre değişir.
Bencede icerde