AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ablamda kiloluydu terziye geli kim diktir elbise gibi
Her kız gelinlik giymek ister ama senin kararın tabi
Düğün gününe hadar su orucu tut en azından vücudundaki fazla su ve ödem atılır biraz zayıflarsın.
gayette yakışır bir arkadaşım diktirdi o bedenlerde
Sonra içinde kalacaksa niye giymedim diyeceksen elbise giyme.. gelinlik her beden vardır araştır bence...
Kilo vermeyi denemek daha mantıklı olabilirdi birkaç ay öncesinden başlayarak
Bence gelinlik giy anı yaşa bidaha gelmez boyle birgun eminim yakisir sen kuruntu ediyorsun.
Mutluluklar.♥️
Giy tabiki kilo hicbirseye engel değil kilolusun diye hevesin kursağında mı kalsın ayrıca cokta yakışır her genc kiza yakışıyor
off insanlar neden kiloya bu kadar takıyor kii kesinlikle çok saçma bir konu zaten 2 günlük dünya ne gerek var yemek yemeden diyet yapmaya.
Giy gelinlik sana çok yakışacak eğer ısrarla hayır dersen İnternete büyük beden satan sayfalar var beyaz elbise al
Bence hiç nasrafa girme birkaç saat icin mütevazı bir elbise de köşeyle eminim seni cok iyi gosterecektir
Sana her şey yakışır güzel insan sen kimseye aldırış etme çok çok mutlu olun emi güzelim eminim beyazlar içinde çok güzel olacaksın
İstesen de yapamazsın düğün zaten. İçişleri bakanlığı yasakladı çünkü düğünleri.
bırak düğünü müğünü adres at bişeyler yaşayalım aşkım
anaaa
Elbette bulursun. Doğru heşinliği bulduğunda inan kilon asla göze batmaz
olegcassini diye gelinlik sitesi var büyük beden de var tavsiye ederimm
Hiç giymesende olur çıplak gez ahahaha şaka şaka 😄😆😁
Benim bir akrabam da kilolu ama gelinlik çok yakıştı
46 beden gelinlik zor ama bulunur çok gezen gerekiyor gelinlikçileri
sadece nikahsa beyaz elbise giysen daha iyi olur bence
Ne olursa. olsn. kafana takma. sonucda bir kere giyiliyor. kabarik olanlardan sec
Gelinlik her kiza yakışır
Kanka çuval giy gel istersen
Ne ergensin olum nezaket yok saygı yok..
Ben burda alay etmedim dalga geçmedim çuval giyip gelsin nasıl mutlu oluyorsa kendini nasıl rahat hissediyorsa onu yapsın dedim ( :
O kadar yemeyecektin 😂
Gelinlik her kadına yakışır bu şekilde düşünme 😊
Evet olur bence şık sade giy
Gelinlik herkese yakışır
Madem gelin olacan ne diye yemeğe gömülüyorsun
Diktirip kiralayabilirsin canım
Aman ve olsun ne olacakk
Hyr tâbi ki gelinliğini giy
kilosuz da olsan düz elbise gelinliğe bin basar.
Aynenn en mantıklısı sade olsun..
Gelinliği gerek yok düz beyaz elbise en güzeli
Acilen zayıflamalısın düğüne kadar
Nikâhı haftayaymis 1 haftada taş catlasın 5 kilo verebilir o da belli olmuyor yuksek kilolarda. Ben 98.9 kilodan 90 kiloya düştüm 3 4 ayda ama hiç kilo vermiş gibi görünmüyorum cunku kilom yüksek
Gelinlik giyme, gelinliğe yazık.
eşin sorun etmezse giy
Niye? bir kadının ne giyinip giymeyeceğine hele de düğünde eşi mi karar veriyor?
@Asil_kadinnn ortak karar alınması en güzeli kötü bişry demedim ki ben 😀
Sonuçta kocası her ne olursa olsun telli duvaklı görmek isteyebilir
@Asil_kadinnn doğru dedin 👏
Tokadı yiyeceksiniz sandım, bilakis kötü bir şey de demediniz :D Toplum olarak agresifiz.
@YourName333 araya girip de gaz verip ortalığı karıştırmayın lütfen. Ben medeni bir şekilde @fangoria beye bir soru sordum kendisi de gayet medeni bir şekilde cevap verdi ve konu kapandı. Tokat atacak kadar hadsiz bir durum da yok ortalığa karıştırmaya hacet de..
@Asil_kadinnn Siz, görüş sahibi beyin yorumunu görüyor, soru sahibi olmamanız ve üzerinize hiç vazife olmamasına rağmen kalkıp hesap sorar gibi yorum yapıyorsunuz ve benim gelip, size değil de görüş sahibine etiket atıp yorum yapmam yanlış oluyor öyle mi?
Lütfen etiket atmayın bana, ben görüş sahibini bildiğim için samimi bir şekilde ona yorum yaptım.
@YourName333 samimi iseniz özelden yorum yaparsınız bayım. Açıktan yorum yapınca bana da bildirim geliyor. Ben sadece bir soru sordum sizin gibi elimde körükle olmayan yangına uflemedim.
Samimi olduğunuz beye özelden yazmaya devam ederseniz sevinirim. Zira bildirimleriniz rahatsızlık veriyor..
@Asil_kadinnn Siz nasıl gelip de bu beyefendiye yorum yapıyorsanız, ben de o şekilde yorum yapıyorum. İkinizin mesaj bölümüne müdahale etmişim gibi komik bir tavırda bulunmayınız.
Yazmayın dedim size zaten, kendi fikirlerinizde rica ediyorum sizde kalsın artık, ikimiz de söyledik fikirlerimizi.
Hayırlı günler.
@YourName333 benim yaptığım yorumun bildirimi size gelmiyor ancak sizinki bana geliyor beyefendi
Hayırlı akşamlar
İlk yaptığım soruyu sorduğum yorum demek istediğim karışıklık olmasın..
@YourName333 polemiğe gerek yok arkadaşlar
Herkesin fikri farklı olabilir
Sorun yok brbim açımdan 😀
Bu nasıl bir mantık ya hele de düğünde diyo bide şaka gibi. o düğün kimin düğünü
Adamın fikri hiç önemli değilse niye evleniyosun ki
Evlilik beraber bir yaşam kurmak demek
Sen kabul edermisin deseki çok kilo aldım damatlık değil gömlek pantolon giycem
Her erkek eşini gelinlikle görmek ister en doğal hakkı
@Kgjhj sırf eşi istiyor diye en özel gününde kendini rahatsız ve ozguvensiz hissettiği bir kıyafetin içinde hangi insan durmak ister?
Gereksiz fedakarlıklara gerek yok. Eşimin hayallerini süsleyeceğim diye düğün günümü rahatsız ve ozguvensiz bir şekilde geçiremem.
@Asil_kadinnn yuh ya
"Sırf" dediği kişi de eşi
Fedakarlık değil ortak alınan 1 karar
@Kgjhj Tebrikler 👏
@Kgjhj size bir tavsiyem olacak hanımefendi...
Eşiniz dahi olsa mutlu olmayacağınız fedakarlıklarda bulunmayın inanın kimse için değmiyor. Böyle bir durumda kendi mutluluğunu ve rahatını düşünmeli insan. en özel gününde eşinin hayalleri süslenecek diye istemediği kıyafetin içinde ter döküp günü kendine zehir edecek ve eşi de onun bu rahatsızlığına rağmen hayalleri tatmin oluyor diye mutlu olacaksa zaten o kişiden hayır gelmez. Sen kendi hayallerin için başkasina eziyet eder misin?
@YourName333 dostum senin kendi fikirlerin yok mu bir ona şak şak yapıyorsun bir ona şak şak yapıyorsun?
@Asil_kadinnn Aslında "eziyet" nüansında çok haklısınız ama öte yandan fedakarlık ve sevgiyle yaklaşmak farklı durumlar. Tavırlarda tatlı dilli olup naif davranan hep kazanır. Kilo problemi olan bir hanım esinin fikrini naif bir şekilde sorsa, eşine bir adım giderse yani, anlayışlı bir eş ona 10 adım gelir. Eğer karakterliyse. Ama siz, "kimseyi çekemem valla" diyorsanız evliliğe tamamen karşısınızdır zaten. Aradaki ince nüansı anlatabildim mi? Eminim o nüanstaki farka yorum yaptı yukarıdaki hanım da.
@YourName333 beyefendi ben evliliğe zaten tamamen karşıyım ancak bunun karşı olmakla ilgisi yok. Eşlerden biri kendini mutsuz edecekse onun mutsuzluğundan rahatsiz olmalı. Hayali tatmin oluyor diye bencillik yapmamalı..
Kadın da erkek de farktmez kimse böyle bir bencilliğe boyun egmemeli
@Asil_kadinnn Zaten o hususta hemfikiriz, sorun yok. Fikirlerinizin evlilikten nefret eden taraf olduğu da aşikâr ama bu fikrinizin görüş alış verişinde bulunmamıza engel olmaması gerekiyor. Benim söylediğim küçük detay çok mühim. Birisi kilo alabilir, karşısındaki her haliyle sevdi değil mi? Ama bir değişiklik olacaksa daha konforlu geçirmek için bu önemli günü, karşılıklı fikir alışverişinde bulunsa çiftler, zaten o andan itibaren hayatı paylaşmaya başlamış olacaklardır. Fevrî tavırlar, sert görüşler ve esnek olamayan anlayışlar hayatta bizi ancak yalnız kılar.
@YourName333 yapmacık esnekliktense yalnızlık çok daha evladır..
@Asil_kadinnn Her insan yalnızdır, bakî olan o. Ve bunca yaş kimseyle olamamış biri olarak ben de yalnızlığı tercih ederim. Ama, Allah bizleri izdivaç fıtratı ile yaratmış. Bugün değilse de muhabbet edip, hayatı paylaşabileceğimiz insanlara er ya da geç ihtiyaç duyarız. Mesele, hakiki tevekkül ile, değecek gönüllerin merhametine emanet edebilmektir kalplerimizi.
@YourName333 teşekkür ederim güzel söylediniz..
@Asil_kadinnn gelinlik giymek ne zamandan beri eziyet? Her kadın gelinlik giyer. Bu fedakarlık değil tam tersine senin düşüncen tamamen bencilce. Sadece kendini düşünüyorsun. Yalnızca ve yalnızca kendi perspektifinden baktığın için aslında son derece normal olan birşeyi fedakarlık olarak algılıyorsun. Sırtında taş taşımayacak giyeceği bir gelinlik. Acilen düşünceni değiştir değer verirsen değer görürsün. Sularsan çiçek açar sulamazsan kurur. Sen güzellik yapacaksın ki meyvelerini alasın.
Ayrıca sorumu hala cevaplamadın eşin sana gömlek pantolon gelcem dese kabul eder misin bunu
@Kgjhj sen sorudan kopmussun belli. Soru sahibinin derdi gelinlik giymek istememek!
Ve ben eşimi istemediği birşeye zorlamazdim sırf kendi hayallerim için
Elbise, güzel olabilir.
dedine ne oldu da o kadar yedin
Ohooo hiç spora gitmedin mi
Gelinlik giymelisin mutlaka kilonu problem yapma
Boşver millet ne derse desin bir kez evleniyorsun
70 ten fazlaysan giyme
Asıl ben yapcam çok zayıfım gelinlik nerden bulcam
E kilo ver yani
Zayıfla
Olur bencede mantıklı
Bence yakışır hem içinde kalır giymezsen