Beyler Sibel Can'ı beğeniyor musunuz? Beğeniyorsanız nasıl beğeniyorsunuz, ben hiç güzel bulmuyorum, sizce nasıl bu Sibel Can?
Çok beğeniyorum
Hiç beğenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eskıden cok ıgrencdı sarkıcılıga gecınce estetıkle falan oldu bıraz... ama ben kesınlıkle fızıgıne tıpıne bakılarak karar verılmemesı gerektıgıne ınanıyorum, kadın kendısıne turk muzıgınde bır yer edındı, ıster begenırsınız ıster begenmezsınız, o ''kanasın''derken gercekten kanattı...
Bir insan nasıl beğenilir ki. Sağdan iyide soldan kötü mü denir. Erkeklere öküz dersiniz ama şu an sana desem hayvana hakaret olur :D
Sibel Can sevilmez mi yaa candır o cannn <3 En sevdiğim şarkısı da padişah ve çakmak çakmak :)))
Hic begenmiyorum ama nedense annem cok begenir anlamadim gitti nesini begeniyorsa
Cevap
17Cevap
sibel can nenem yaşında bir kadın ya :) babamın askerlik hatıra defterinin kapağında sibel canın çıplak fotoğrafı vardı hatırlıyorum. defterin sayfalarıda hep birbirine yapışmıştı :D
Şişman besili bir domuzcuğu beğenen varsa onu da beğenen vardır mutlaka... karı bir kere kro yaa mide bulantısı.
En sevmediğim tip kadınlardan. Gençliğini de sevmezdim zaten.
Güzel değil.. Fiziği de kötü pek bir çekiciliği yok
40 yıl karısız kalsam ne Sibel'e ne de hülya'ya dönüp bakmam.
kaç yaşında kadın benden büyük çocukları var onun neyini beğenicem ben
yakıdan güzel değil ama tvde falan photoshoplu fotoları güzel
iki öküz genişliğinde göğüs dekoltesini görünce insanın midesi bulanıyor
babam yıllardır sibelcanı cok beğenir :)...
Sibel Can mı kaldı ya modası geçti onun
Güzel ama yapmacik bu onu cirkin yapiyor (:
hiçbir zaman beğenmedim.
Tek yaptığı göğüs dekoltesi vermek.
güzeldir güzel o vücut hatları kimde var başka
bildiğin patlıcan işte nesini begenicem yahu
Beğenmiyorum.
Beğenmiyorum
balık etli hoş hatun
Beğenirim valla
bana hitap etmiyo.
yar'''k gibi