Moda & Stil Bu geceliknasıl sizce ve kilolu kadınlar giyebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl ve giyebilir miyim? L beden Güncellemeler+1 yıl 70 kg civarıyım Bu geceliknasıl sizce ve kilolu kadınlar giyebilir mi? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Fotodaki ise süper olur hayal ediyorumda kalçalar ve göğüslerde dolgundur senin. Kocan olmak isterdim 😊 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kilolu tombul kadınlara geçelik çok seksi oluyor ve yakışıyor 1 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl Kısa bacak üstünde olanlar harika oluyor özel geceler yaşamak istiyorsan Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Giyebilirsin neden olmasın 70 kilo ideal boyuna fiziğine göre farklı modellerde harika olurFotoğrafta ki siyah gecelik çok zarif olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok zarif ve şık buluyorum ben de Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Tenine yakışacak farklı renklerde giyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Pembe, nâr çiçeği, krem rengi, şu yeşili, bebe mavisi, beyaz , kırmızı, turuncu gibi renklerde çok güzel gosterir Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Beğendiğinize sevindim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Giyer neden giymesin biz mi yardım edelim giydirmek için 😂 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. 70 kilolu demek değil. giyebilirsin ama biraz kısa değil mi. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Gecelik sonuçta, rahat etmek için sorun olmaz bence Yorumla VeryWell +1 yıl amaçlardan biri rahatlık zaten. kimin için giyeceksin peki. Yorumla Soran +1 yıl Kendim için tamamen Yorumla Soran +1 yıl İlişkim yok Yorumla VeryWell +1 yıl senin gibi naif zevkleri olan bir kadının ilişkisi olmaması enteresan. sen mi yüz vermiyorsun Yorumla Soran +1 yıl O aşamaya gelemedim daha hiç kimseyle Yorumla VeryWell +1 yıl seçici olmak güzel tabi. kriterlerini karşılamayanlarla vakit kaybetmemen büyük olgunluk. Yorumla Soran +1 yıl Yani, olmuyorsa zorlamamak lazım Yorumla VeryWell +1 yıl iri erkek severmisin. Yorumla Soran +1 yıl İri seviyorum evet, yanıma yakışsın Yorumla VeryWell +1 yıl 70 kilolu değil ama. kendini kilolu zannentme. bende kilolu değilim 1.89 boyum. o bakımdan iri severmisin dedim. Yorumla Soran +1 yıl Daha erkeksi 🦌 Yorumla VeryWell +1 yıl öyle bulmana sevindim. ama erkeksi olmak bu duyguyu yaşatacak kadın yoksa bir işe yaramıyor. ying yang gibi. kadınlar beyaz erkekler kara :) :) Yorumla Soran +1 yıl Yang'ımı aradım hep bu zamana kadar, bulana kadar da devam edeceğim (: insan tek başına ne kadar yeterli olabilse de, tamamlanma ihtiyacı ve isteği duyuyor. Yorumla VeryWell +1 yıl Ben tamamlamayi cok seviyorumm. Umarim guzel bir kontak kirabiliriz seninle Yorumla
Bayram71 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl giyer ama üstünde görmek lazım yakışıp yakışmadığını 0 0 Yorumla
kvcasistanı Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Bence zayıf kadınlara yakışır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu olan ne giycek? İç donu mu 🙄 Yorumla kvcasistanı +1 yıl Kilolu kadın önce zayıflayacak Yorumla Soran +1 yıl Sorum, kilo vermek ile ilgili değil, düşüncelerinizi kendinize saklayın Yorumla kvcasistanı +1 yıl Çok geç artık düşüncelerimi öğrendin Yorumla
Komikyazarx Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Kilo derken neye göre kime göre? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana göre de herkese göre de öyledir Yorumla Komikyazarx +1 yıl Jdjfjskgk Boy kilo endeksine göre. Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilolu derken 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Göbek falan işte Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Bunu kilolar değil ancak külotlular giyebilir. O da bir yere kadar yani. Yorumla Soran +1 yıl Biz ne giyelim? 🙄 Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Daha çok vücudu toplu gösterecek şeyler. Mesela tümden giyilebilen fantezi gecelikler çoraplar var Yorumla Soran +1 yıl Bu tamamen kendim için giymeyi düşündüğüm bir gecelik, partnerim için daha özel şeyler düşünürüm tabi Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl G*tün açıkta kalır üşütürsün demem mi lazım giyme diyorum işte anla 😃 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 peki peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fotodaki ise süper olur
hayal ediyorumda kalçalar ve göğüslerde dolgundur senin. Kocan olmak isterdim 😊
Kilolu tombul kadınlara geçelik çok seksi oluyor ve yakışıyor
Kısa bacak üstünde olanlar harika oluyor özel geceler yaşamak istiyorsan
Giyebilirsin neden olmasın
70 kilo ideal boyuna fiziğine göre farklı modellerde harika olur
Fotoğrafta ki siyah gecelik çok zarif olur
Evet çok zarif ve şık buluyorum ben de
Tenine yakışacak farklı renklerde giyebilirsin
Beyaz tenliyim
Pembe, nâr çiçeği, krem rengi, şu yeşili, bebe mavisi, beyaz , kırmızı, turuncu gibi renklerde çok güzel gosterir
Evet haklısın
Beğendiğinize sevindim
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Giyer neden giymesin biz mi yardım edelim giydirmek için 😂
70 kilolu demek değil. giyebilirsin ama biraz kısa değil mi.
Gecelik sonuçta, rahat etmek için sorun olmaz bence
amaçlardan biri rahatlık zaten. kimin için giyeceksin peki.
Kendim için tamamen
İlişkim yok
senin gibi naif zevkleri olan bir kadının ilişkisi olmaması enteresan. sen mi yüz vermiyorsun
O aşamaya gelemedim daha hiç kimseyle
seçici olmak güzel tabi. kriterlerini karşılamayanlarla vakit kaybetmemen büyük olgunluk.
Yani, olmuyorsa zorlamamak lazım
iri erkek severmisin.
İri seviyorum evet, yanıma yakışsın
70 kilolu değil ama. kendini kilolu zannentme. bende kilolu değilim 1.89 boyum. o bakımdan iri severmisin dedim.
Daha erkeksi 🦌
öyle bulmana sevindim. ama erkeksi olmak bu duyguyu yaşatacak kadın yoksa bir işe yaramıyor. ying yang gibi. kadınlar beyaz erkekler kara :) :)
Yang'ımı aradım hep bu zamana kadar, bulana kadar da devam edeceğim (: insan tek başına ne kadar yeterli olabilse de, tamamlanma ihtiyacı ve isteği duyuyor.
Ben tamamlamayi cok seviyorumm. Umarim guzel bir kontak kirabiliriz seninle
Göbeğin lop lop masallh giyersin :) ama hayal edemedim şu anda
giyer ama üstünde görmek lazım yakışıp yakışmadığını
Bence zayıf kadınlara yakışır
Kilolu olan ne giycek? İç donu mu 🙄
Kilolu kadın önce zayıflayacak
Sorum, kilo vermek ile ilgili değil, düşüncelerinizi kendinize saklayın
Çok geç artık düşüncelerimi öğrendin
Kilo derken neye göre kime göre?
Bana göre de herkese göre de öyledir
Jdjfjskgk Boy kilo endeksine göre.
Güzel görünüyor
Çok hoş giysene
Gecelik sonuçta istediğini giyersin
bence yakışır
Sana yardımcı olayım mi
hayır giyemez.
Kilolu derken
Göbek falan işte
Bunu kilolar değil ancak külotlular giyebilir. O da bir yere kadar yani.
Biz ne giyelim? 🙄
Daha çok vücudu toplu gösterecek şeyler. Mesela tümden giyilebilen fantezi gecelikler çoraplar var
Bu tamamen kendim için giymeyi düşündüğüm bir gecelik, partnerim için daha özel şeyler düşünürüm tabi
G*tün açıkta kalır üşütürsün demem mi lazım giyme diyorum işte anla 😃
🙄🙄 peki peki
giyer bencee
Kaç kilosun ki
iyi iyi giy gitsin
sismanlar giymesin
Fizik ölçülerin kaç
kiloya bağlı
Giy, yakışır