İstanbul'da Ucuz Kıyafet Alınabilecek Yerler Nereler?
İstanbul'da ucuz kıyafet alacağınız birkaç önemli merkezi yer var aslında. Tek tek hepsini söyleyeyim. Belki içinden işine yarayan bir yer çıkar.
1- Merter
Merter ucuz giyim adresidir öncelikle. Metro ya da metrobüs ile Merter durağında inip, sağdan çarşı caddesine yürürsen, hem Merter giyim perakende hem de toptancıları görürsün.
2- Bakırköy
İstanbul'da ucuz giyim mağazaları, daha çok sosyete pazarlarına toplanmış durumda. Bakırköy'de var. Bakırköy'deki, hemen İncirli'de, cumartesi günleri kuruluyor. Geneli kıyafet ve ev tekstili. Birçok yerden daha kaliteli ve ucuza ürün bulabilirsin. İstanbulda ucuz kiyafet satan yerler arasında ilk tercih edilen yerlerdendir.
3- Olivium & Zeytinburnu
Avm olarak, Zeytinburnu'nda outlet avm var hemen tramvaydan inince. Ayakkabı alacaksan özellikle spor ayakkabı, orada bulabilirsin. Olivium avm adı.
4- Beyoğlu İş Merkezi
İstiklal Caddesi'nde bulunan Beyoğlu İş Merkezi hem kıyafet hem takı hem de ayakkabı yönünden çok uygun fiyatları olan bir merkezdir. Trende ayak uyduran kıyafetler getiriyorlar genelde. Ayrıca şimdiye dek aldığım hiçbir ürünü kötü değildi. Yıllardır alışveriş yapıyorum çok da memnunum.
5- Terkos Pazarı
Terkos pazarı da İstiklal Caddesi'nde bulunuyor. Yani Beyoğlu ilçesinde. Beyoğlu İş Merkezi'nin biraz ötesinde. Gerçekten fiyatları çok uygun oluyor. Kot pantolonlarımı buradan alıyorum. Hem çok uygun hem çeşit çeşit pantolon var hem de çok kaliteli. Bir yerde 200 TL olan pantolon burada 60 TL. İstanbul imitasyon giyim konusunda başı çeker.
6- Sinanpaşa İş Merkezi
Beşiktaş ilçesinin çarşısında bulunuyor bu iş merkezi. İçeride ne ararsan var. Çeşit çeşit mağaza var ve muhakkak zevkine göre bir ürün bulabiliyorsun. Ayrıca terzi de mevcut. Hemen orada işlem yaptırabiliyorsun. Ben abiyelerimi Sinanpaşa İş Merkezi'nden alıyorum gayette memnunum şahsen.
7- Çilek Sokağı
Kadıköy merkezde bulunuyor. Bu sokak ve çevresindeki sokak Anadolu Yakası'nın en uygun ve en bilindik uygun kıyafet satan yeridir. Çok güzel tişörtler vs bulabiliyorum. Özellikle öğrencilik dönemimde buradan çok alışveriş yaptım. çünkü fiyatları hiç cep yakmıyordu. İstanbul ucuz kıyafet satan yerler arasında en çok tercih edilenlerdendir.
8- Shooping Fest
Belli dönemlerde shopping fest oluyor ama her zaman yok o. - İnternet sitelerinin indirim dönemleri oluyor. Onları da kaçırmamak gerek.
Mahmutpaşa ,Merter ,zeytinburnu ucuz yerler çünkü hep imalatçılar oralardan alışveriş yapabilirsiniz. Ekstradan önerebileceğim güzel iş merkezlerini aşağıda belirttim.
Merterden body alıyorum bazen her kalitede urun var buralarda özellikle merter daha kalite ve orjinal ile ayırt edemeyeceğin kadar kaliteli taklitler de var :)
Bakırköy meydandan aşağıya doğru devam edin sağda Bakırköy postanesine giden bir sokak var oraya sapın postaneyi geçtikten 150m sonra sağda bir pasaj var küçük bir dükkan ama gördükleriniz sizi şaşırtacak emin olun Sevda Hanım'a Av. Mustafa Bey'in selamı var o tavsiye etti diyin yakinen ilgilenecektir. Çok kadirşinas biridir kendisi. Fiyatlarda piyasanın 1/4 oranında tavsiye ederim. Not: vaktinizin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Üsküdar Uncular caddesinde Markacadde isimli bir mağaza var, spor markalarının tshirt eşofman gibi ürünlerini çok ciddi uygun fiyatlara satıyorlar, hafta sonları sırayla alıyorlar dükkana müşterileri :)
Galatasaray lisesinin karsi tarafinda bir cikmaz sokak gibi bir yer var. (Gumus ve hediyelik esya satan bir dukkanin yani) Orada cok ucuz ama cogunluk defolu. Iyice arayip taramak, zaman harcamak lazim.
bit pazar var bir orjinal mallar 2 tlye ayakkabı var ama çalıntı mallar o da var ..çoğu çalıntı ama çok ucuz yakala kullanılmamış ürünler falan bile var hepsi 2. el değil.
Cumartesi ve pazar günleri kadıköy de kurulan salı pazarı ve Topkapı pazarı istanbulun en büyük bit pazarlarıdır. ben gitmedim ama bana oradan çok şey aldılar :D topkapıya gidiyorlar sürekli.
Bedava değil ama Zeytinburnu'nda bir alışveriş merkezi var Olivyum orası gayet uygun.Yeni Bosna'daki outlet mağazalara bakabilirsin.Saat ve gözlük alıcaksan da Sirkeci'deki hanlara bakmanı öneririm.
Sen daha deminki de factocusun sanırım. Öyle bir şey varsa bizde bilelim :D Ama kalitesizse bir yıkamada pert oluyorsa bir anlamı yok
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ora güneşlide ama neresinde bilmiyorum.ürünler kalitesiz falanda değilmiş.fabrika satış mağazası işte.ben levis fabrikasından 250 liralık 501 model kot pantolonu 10 liraya almıştım.aynı kalitede.buradakide aynı hesap ama bulmaya çalışyorum mekanı.