Evet, baylar bayanlar. Bir insanın yüzünü güzel gösten, dikkat ettiğiniz şey nedir?
saçları
kaşları
gözleri
burnu
dudakları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben sana sunu soyliyim bir insanın gözleri çok guzel olur eger tipi iğrenç ve kötü değilse otomatıkman kendısıde o gözlerle butunleşip guzel olur oysakı gözleri olmasa okdr guzel dgldır ama bunu kımse fark etmez yanı gözler güzel yapar genellem yaptım ama bazılarının sadece yuzu guzel yapabılır
1 yil sonra mi🤣🤣🤣
Dişleri bence çok çirkin yamuk yumuk dişleri olan bir insanın gülüşüyle inci gibi dişleri olan insanın gülüşü arasında dağlar kadar fark var.
bence gözleri ansanı güzel yapan önemli unsurlardan ama insanın saçları o kişinin tarzını yansıtır saç çok önemliii :))))
makyaj kanka bknz : www.kadinlar.co.uk/.../...i%C5%9Fimi-sayesinde.jpg
oha ciddenmi:D. şaşırdım valla
Fotoğraf nasıl ekleniyo cevaba bende yapmak istiyorum yaaaa
Cevaplayan arkadaş benim sorumuda dikkakete alabilirmisin acaba :)
ahahahaa mk ahahahaha
Cevap
65Cevap
Mevlana ne demiş hıı ne demiş? aklın güzelliği dil ile.. dilin güzelliği söz ile.. kişinin güzelliği yüz ile.. yüzün güzelliği göz ile belli olur demiş.. iyi de demiş.. ^_^
Çok güzel söz.. gerçekten çok çok anlamlı tabi anlayana :))
Bence burnudur. Kötü bir burun varsa ilk göze batan o olcaktır :) yoksa her insanın gözü dudakları güzel olabilir onlar bir şekilde orantılı olur. Ama burun öyle değil. Ya çok uzunsa çok kavisliyse ya da büyükse..
bence kel olupta yakisikli ve guzel olan insan da var o yuzde. ben saci eledim ;) gozler ve burun diyorum ne kadar guzel olursa o kadar guzel olur bir insan ;)
Katılıyorum ;)
bencede yani ;) burunsuz insan olurmu ya ;) ya da goz iyyy kotu :)
Gülüşü, dişleri dudak yapısı güzel olmalı ama gözleride güzel olsun, kaşlarıda, ten rengide yani anlayacağınız hiçbir parça tek başına işe yaramaz bence
İnsanı Güzel Yapan Yüzdür... Yüzü Güzel Yapan Gözdür... İnsani İnsan Yapan Ağzından Çıkan Sözdür!!! Mevlana.
gözler her zaman yüzdeki en önemli yer olmuştur. bir insanın güzel olduğunu da ordan anlayabiliriz. güneş gözlüğü takan kaç insanın güzel olduğunu anlayabiliriz ki mesela ;)
Valla canım bunlardan hiç biri bana kalırsa kalbinin güzelliğidir direk yüze yansıyor cok belli bariz anlaşılıyor. iyi niyeti kötü niyeti herşeyi belli ediyor.
Gözler ve dudaklar ayrıca Tolstoy'a göre ufak sevimli birde kusuru olması gerekir ki güzelliği akılda kalıcı olsun.
Tebessüm insanı gerçekten sempatik yapabiliyor. Ve bir kadına bakacak olursan kaş meselesi çok önemli evet :P
bazen gözler. bazen bir gülüş bazen bir bakış bazen bir mimik. genel olarak bir ahenk varsa yüzünde zaten güzel oluyor :) Allah verdimi veriyor yani :D
Hatun sadece gözüne rimel-kalem çekip ful makyajlı gibi duruyosa o kız güzeldir.
kapın bırakmayın
Ne dudakları, ne saçları, ne kaşları...
Yüreğinden yalansızca karşıya akseden 'bakışları'...
güzellik Allah vergisi yüzü pürüzsüz burnu düzgün biri güzel olmaz mesela ama yüzü pürüzlü burnu kemerli biri güzel olabilir anlıcagın yani Allah vergisi tamamen, geneldede Allah güzelligi fakirlere vermiştir zenginlerin nerdeyse çogu güzel ya da yakısıklı degiller.
Dunyanin adaleti boyle ben guzelim ama o derece param yok bir anlami kalmiyo :))
Simetri ve altın oran diyorlar. Bence içinde bulunduğu ruh hali ve yüz ifadesi çok farkediyor.
Kolay tarif edemezsin ama bakınca anlarsın
her şeyi :D her şeyi kusursuz bir yüz hayal et kocaman dudakları var silikonlu gibi direk berbat hepsi güzel olacak ki güzel diyesin bir tane bile orantısız var güzelliği bozar
Aslında cevap siklardan herhangi biri değil bir insanın yüzünü güzel yapan yüzünün orantısı ve simetrisi dir. İnsanlar sanatsal ve Estetik şeylere bakmayı severler yani cevap yüzünün tüm organlarının birbirleri ile olan orantısı dir.
İki yüzlü olmaması lazım. Saçı, burnu kaşı birbirine uyum sağlarsa güzelleşir. Bakımlı olması lazım.
tebessümünde alınan huzur onu bence fazlasıyla güzel yapar...
parca parca guzellik imkansız bak ben yesık gozluyum ama bok gıbıyım mesela hepsının uyum ıcınde olması gerek
Simetri, orantı. Biz farketmesek de otomatikman daha güzel geliyor beyin öyle algılıyor. İnsan doğası mükemmeli arıyor :/
Saçlari kaşlari gözleri burnu dudakları
a b c d e
Alnından cenene kadar ölç sonra 2 elmacı kemiğinin arasını ölç böl birbirine 1.6 ya ne kadar yakınsa o kadar güzelsin :)
Ilginç:)
Dene bakiyim kaç cıkıcak merak ettim ben de :)
Hayır onu hizalayıp ölçecekdin düm düz yani
18 Ve 10. Böldüm 1.8 çıktı ne olacak şimdi sonuç ne iyi mi kötü mü?
Fena değil giderin var işte :p
Selind noldu oran 3.5 falan çıktı galiba :p
Hepsi birbiriyle uyumlu olmalı. Hepsinin güzelliği etkisi farklıdır.
işte hepsi dahilinde o yüzün "gülümsemesi". insanı güzelleştirir:)
yüzü temiz ol sivilce çil vs şeyler olmasın dudak göz kaş ve saç etki etmez pek burnu biraz etki eder ve yüz hatları ön önemlisi o yanitipi
her uzuv tek başına mükemmel olabilir ama yüzde olmazanlatabildimmi. böyle çok insan var. bu yüzden tek tek degilde genel olarak bakmak gerekir kanaatindeyim
Aslinda baktiginda bütünü ilk gözler sonra burun sonra dudaklar (bence) :D
Gozleri kaşları guzel olan zaten guzel/yakışıklıdır
Evet mesela ben erkekte ilk bunlara bakarım
Bence gülğmsemesi ve dünyadaki bütün kızlar güzeldir
cıldı guzel olmayan bırı de kaşı gozu guzel olsada cırkın duruyo
Türk kadını hariç kadını güzel yapan gülümsemesidir. Türk kadını ise ne yaparsa yapsın, çirkinlikte dünya birincidir.
kesinlikle saçları ve gülümsemesi saçlarımı 3 numara yapmadan önce 10 üzerinden 8 falandım şimdi 3 numara hiç saç yok 10 üzerinden 3 'e düştüm :D ve gülümseme etki etmedi o yüzden saç :D
anana veriyom
Kalbidir, değer yargılarıdır mesela..
*Yüreği güzel olanın yüzüne de yansıyor..
İnsanların doğasında var en mükemmelini arıyorlar. Ama en güzeli bence dili, sözü, saygısı ve ahlakıdır..:)
işte bu saydıklarının toplamının bakımlı olması yüzü güzel kılar :D
Gülüşü, gözleri en çokta saçlar değiştiriyor bence ☺
Gözleri olduğunu düşünüyorum panpiş ama göz yapısı güzel olupta şaşı olanda var :D
gülüşü... görece tüm çirkinlikleri kapatır içten sıcak bir gülüş
Yüz orantısı. Mesela karşıdan düzgün görünen biri olarak okeyim ama yandam kürek gibi bir burun ve güldüğümde kocaman olması sinirlerimi bozuyor.. ameliyat olma vaktim gelmiş
Gözleri , ten rengi.
Aslında birinin orantısız olması hepsini kaydırabilir :)
hepsi bir bütündür ama bence burun çok dikkat çekiyor
allah guzel yaratmadıktan sonra hıc bısı guzel gostermez kanks
diğerleride yüzü güzel yapar. ancak biri var ki o en önemlisi bence göz çok önemli :)
şıklardan hiç biri
bir kız güzel gülüyosa aşık olabiliyorum
kaşı gözü burnu önemsiz kalıyor
güzel gülsün
gülüşü diyorum ekstra şık olarak
en önemlisi orantıdır. ne dudak ne burun istersen hepsi büyük olsun ama düzgün bir orantı olmadığı sürece hoş gözükmez...
bazı insanların içinin güzelliği yüzüne vuruyor
oda beni benden alıyor
gözleri , kaşları, gülüşü, gamzesi varsa gamzesi. ahh aklıma geldi şimdi :F
Bence her kesin gözleri güzel zaten yani kötü göz nasıl oluyo ki?
Doğrusu kimi olduğuna bağlı yani benim için gerçekten değeliyse değişir. :D
arkadaşlar burada göz e oy vermiş ama yalan. İnceeeeeeeeee.
Gözlerindeki anlam ve derinlik
bence burnu güzelse çirkin olma ihtimali yok
Kesinlikle gülüşü ve bakışı
Kesinlikle gozleridir :)
bence gülüşü ama seçeneklerde yok o halde gözleri
hepsinin ayrı güzelliği var aslında
bence gözler kalbin aynasıdır
Şıklara göre gözler ama asıl cevabım bakışlar.
Orada ki şıkların hepsinin uyum içinde olması.
Aynen ;)
Yüz hattı, gülmesi ve gözleri :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar