Kızların alternatifi çok bu konuda ama erkekler bulabilir mi giyilecek parça bilmiyorum altan😄

Bazen erkek reyonundan alışveriş yapıyorum. Örneğin çok güzel sweatshirtler, tişörtler, kot ceketler buluyorum erkek reyonunda. Oversize duruşlarına bayılıyorum. Her markada kadın ürünlerinin oversize bedenleri tam istediğim bollukta olmuyor. Bu sebeple her alışverişe çıktığımda erkek reyonuna şöyle bir göz atarım.
Lisedeki erkek arkadaşlarım güneş gözlüklerime ve saatlerime el koyardı. Bir de bana salaş olan bir kot ceketim vardı onu baya alırlardı.
Ben zaten her alışverişimde neden benim istediğim her şeyi erkeklere yapıyorlar, neden şunun 3 beden daha küçüğünü yapmıyorlar diye şikayet ede ede kadın reyonundan çok erkek reyonu geziyorum😂😅
Ben tişörtlerimi ve sweetlerimi hep erkek reyonundan alırım. Bol giyinmeyi sevdiğim için hoşuma gidiyor.
(Dipnot: Buradan gelecekteki eşime duyurulur. Dolabını paylaşmaya hazır ol.)
Erkek reyonundan çok tişörtüm var 😃 Kadınların seçenekleri daha az bence. Bir de mesela dar değil daha bol ve oversize şeyleri sevdiğim için erkek tişörtleri iyi olabiliyor.
Oversize bende severim miss
Cevap
26Cevap
Allah kadınlara benzemeye çalışan erkeklere ve erkeklere benzemeye çalışan kadınlara lanet etdi.
Çıplak kalmayı tercih ederim o ne öyle mini eteğin altında kıllı kıllı iri yarı iki bacak
Giyerim, çünkü kız kıyafetlerinden daha güzel olanları var. Oldukça sade ve cool tasarımlı olan erkek t-shirtlere hayır diyemem.

böyle olabilir giyerim
Bazen erkek reyonuna bakıyorum ve harika şeyler buluyorum bide amcamın dolabı napim abim yok 🤷🏻♀️😂🤭
Boyfriend ceketleri çok seviyorum ve giyiyorum keza erkek tişörtlerini de şortlarla kombinlemeyi seviyorum
Giyerim, giyiyorum. Bazı güzel tişörtler, parfümler, bileklikler, kot gömlek, güzelse çorap benimdiir hepsi :D
Pantolon ve ayakkabı hariç erkekler giysin diye üretilen her şeyi kullanıyorum sanırım. Ayakkabı da numaradan kaybediyor ahsha.
Bazen erkek reyonundaki tşhirtler baya güzel oluyor. Kışında sweatshirt kapıyor olabilirim. 🤓
Kızım bizim tshirtleri salın da yaw sizin yüzünden biz bulamıyoruz 😃
Ama güzel ne yapalım yani 😠🙄
fistanlı etek giymiştim
ne yapayım pantolonum ıslanmıştı, dışarda çalışmam gerek
Yok ya pek sevmem erkek gibi giyinmeyi. Kadın kıyafetleri tukenmedi 😅
Evet hoşuma giderse giyerim tişörtleri yaz için güzel oluyor salaş 😄
Yapmayın şöyle şeyler emin olun erkekleri o kılıkta görmekten sizde zevk almazsınız:D
Kızlara yakışıyor tabii de, erkeklerde abes duruyor. Kendileri bilir yav 😆
Giyerim, almama da gerek kalmıyor kuzenler abiler falan geçiniyorum onlardan ajdhs
Eveeet giyerim abiminkini giyiyorum çok güzel oluyorlar bol bol :D
erkek kardeşimin tişortlerini giyiyorum bol ve rahat oluyor
tisortleri çok rahat bol, salaş tam istediğim gibi ve ceketleri...
evet t/shirt en çok ;
hem bol hem de ki rahat oluyor :))
Evet giyerim bazen çok güzel tişörtler gömlekler ceketler görüyorum salaş durması çok hoşuma gidiyor
Tek kıyafetleri de değil parfümlerini kullanıyorum. Ayakkabılarını giyiyorum özellikle spor. Şampuanlarını kullanıyorum, tişörtlerini giyiyorum. Çünkü erkekler için üretilen her şey daha güzel yaa.
Kızlar erkek reyonlarını boşaltıyor ama erkekler bizimkileri giymeyi denese soytarıya döner fotideki misal. Evet enbi sevdiğim şey abimdem çalmaktır.
yav ben giymem ama bu kadınlarda erkek tişort reyonunu bir salsınlar yahu valla kendime tişört bakamıyorum.
Tabi ki giyiyorum bu arada daha önce addaxtan kıyafet alan erkek arkadaşım var düz sweatleri falan alabilirsiniz beyler çok iyi oluyor kadın kıyafeti olduğu falanda belli olmuyor
Ya şimdi erkek olarak karşı cinsin neyini giyebilirsin soruyorum 😂😂😂
Ben esofman hirka sweat giyerim ama erkekler kadin kiyafeleri giymesi kadar itici degil bacım kadinlar gibi duruyo net
Erkeklerde nadır olsada kızların %90 ı erkek kıyafeti giymeyi sevdiğini düşünüyorum (ben de dahil 🙃)
Can ne diyorsun tabiki hayır😂
Düşünsene açık yeşil Tayt, kırmızı badi 😂😂
Ahahah😂
Ay resim iğrenç
Evet t-shirt ve gömlekleri çok hoşuma gidiyor
Tabiki giyerim. Özellikle erkek t-shirtlerine bayılırım
Aman abi yanarız kızların kıyafetini giyersek ülkenin yarısı abaza zaten 😃🔫
Erkek reyonundan alışveriş yapıyorum özellikle gömlek ve sweatshirt
Allah var erkek kapüşonlu hırkalar kadınlarınkinden güzel
Eveet çok raht oluyor :D
Güzelse neden olmasın
Giyerim. Tişört sweat falan
Erkekler mümkünse giymesin. 🤮🤮🤮
Gitmem, hiçbir kuvvet giydiremez.
Evet giyerim. Erkek tşörtlerine bayılıyorum :)
Bazen, tişörtlere dayanamıyor ve alıyorum.
Evet bazen abimin tişörtlerini kaçırıyorum 🤭😂
Sevgilimin tişörtüne falan el koyuyorum
Eşimin her aldigı tişörtü mutlaka ben denerim
evet giyerim
giyiyorum da kdshfklsd
Sürekli giyip alışveriş yapıyorum
Tişörtleri hep erkek reyonundan alıyorum
Erkek reyonu kadar elverişli bir reyon yok
erkek tshirtleri daha güzel mesela 😀
Evet sweatler, hırkalar 😍
Dışarıda giymem ama mecbur kalırsam evde giyerdim
Abiler kuzenler ne için var fgfff
Evet gıyerım rahat oluyorlar ve buyuk😃
Giyerim bir sıkıntı olmaz 😄
Çok seviyorum sevgilimin cicilerini giymeyi
Evet
Tişörtleri elbise gibi giydiğim oluyor
Bizim öyle bir seçeneğimiz yok
Kıyafetlerin cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum.
Bol ve rahat oluyor giyerim.
evet, giydiğim oluyor.
Arada giyerim sweatlerini 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?