- Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılPembişler pembişler ;) erkekler açık giymezler bu bir, ikincisi erkekler için geçerli olan açık giyinene bakma/bakmama olmalıdır. Yani bir kadın açık giyinmemeli erkekte açık giyinene bakmamalıdır. Kadın açık giyiniyor ve eşi karışmasın istiyorsa o zaman kadında kocası açık giyinenlere bakınca rahatsız olmayacak ;)
bence iğrenç bir ilişki 👍 Karı koca bir birine aitler. Bireysel hareket edemezler bu konuda..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İster benim yanımda, ister bensiz, ister çok güzel olsun ister olmasın eşimin açık giyinmesinden RAHATSIZ OLUYORUM! Kadın güzellik merkezidir her şeyi karşı tarafı etkiler. Saçı, yüzü, gözü, bacağı, sesi, ayağı, eli her şeyi...
https://youtu.be/mgw6y3cH7tA
Bazı arkadaşlar diyor ki; "beni yanımda giyerse sıkıntı olmaz". İyi de sen olduğun vakitte sarkıntılık, tavlama, rahatsız etme gibi konuları engellersin. Seni elini tutarken yabancı erkeklerin bakışlarını nasıl engelleyeceksin? Erkeklerin hayallerini mesela? Birisi "uff onu varsa şöyle yaparım böyle yaparımı" nasıl engelleyeceksin?
Ben sokakta hususi dikkat ediyorum erkekler kadınların gözüne öyle bir bakıyor öyle bir göz hapsine alıyor ki aklınız durur. Nefis aynı nefis, şehvet aynı şehvet, şeytan aynı şeytan bir şey değişmiyor, her yerde aynı. Konu ve cümleme en iyi örnek olacağını düşündüğüm şu videoları paylaşıyorum.
Linkler;(Dikkat edildi ise buradaki kadın açık giyinmemiştir fakat buna rağmen durum ortadadır. Yer; Amerika)
https://youtu.be/Ix73QaVwPfA70 Yorumla
Yerine göre değişir yani giyilmeyen bir ortamda rahatsız eder ama plaj yazlık bölgede zaten herkes giyiyor ama bilerek kendini teşhir eden var ve bu şekilde bakilmasindan hoşlanan kadınlar tanıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBenden once onu rahatsiz eder. Secme sebeplerinden birisi oturup kalkmasini nerede ne giyinecegini bilmesidir zaten. Motor gibi giyinen kadin alip snrada surekli kiyafet baskisi yapan erkekleri anlamiyorum
40 Yorumla Esime gerek yok bende rahatsız oluyorum kisa etek neysede mini etek gerçekten çok rahatsız edici oturup kalkamiyorsun gozler üzerinde oluyor rahat değil yani.
11 Yorumla- +1 yıl
mini etek neden giyiliyo ki. görünceği belli zaten
+1 yılBen erkek olsaydım asla öyle birini yanımda eş diye dolandırmazdım
45 Yorumla- +1 yıl
nasıl birini
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi açık saçık giyen birisini
- +1 yıl
Şurda beni rahatsız etmez diyen erkeklerin erkekliğine tüküreyim
- +1 yıl
yani düşünsene yoldan geçen herkes karına bakıyo. gerçi bazı sapıklar var bundan zevk alan da
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi aynen öyle
aman ne ka acik giyinebilir ki zaten.. en fazla sort dizden :D
45 Yorumla- +1 yıl
@Serssdd kalça yanaklarına kadar acik giyinen varmış eee sonuç?
- +1 yıl
@Nazarrrrww çok doğal normal bir şey diyorum nerenden anlıyorsun şaşıravak bir şey yok diyorum beyin var mı sende
Evet tabi erkek adam dediğin uslubuyla giyinicek. Daracık gömlek, tişört, pantolon erkek adama yakışmaz
20 YorumlaBöyle giyinsin
20 YorumlaModa & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Yanımda giyebilir ama ben yokken biraz daha dikkatli giyinmesini isterim
25 Yorumla
Soran+1 yılYanında sorun yok güzel
Soran+1 yılNe giymesi hoşuna gider
Soran+1 yılNe kadar kısa ki
Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Mininin de boyutları var :)
basit kadın imajı vereceği için kalçalarında elmaların görünmesi hoşuma gitmez.09 Yorumla
Soran+1 yılTam altı mi Uygun
Soran+1 yılArkadaşlar ile yapılan yılbaşı partisinde
Soran+1 yılSizin evde
Soran+1 yılHerkes öyle ama
Soran+1 yılOnu diyorum bende
Hoşuma gider açıkcası. Ama eşim biraz tutucu, çok rahat giyinmez evde bile.. Benmi çok rahat düşünüyorum acaba bilemiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşine sorsana
Soran+1 yılSenin düşüncelerin nedir
+1 yılKendine yakistiriyorsa giysin ben modern bir avradim
35 Yorumla- +1 yıl
wuhhuuu düştümm... :D :D Şort giyebilicek miyim aşkımmmm?
- +1 yıl
@RetroIronik istersen don atlet giy 🙂
- +1 yıl
Yaaaa amaa çok tatlısın Şapşikkk :D :D
- +1 yıl
istersen hic bir sey giyme mk zkdkdkf en fazla polise sikayet ederler😂😂🙂
- +1 yıl
:D :D :D Tamam için rahatladı
+1 yılBeni rahatsız etmez, eşimin de benim giyimime karışmasını istemem.
21 Yorumla
Soran+1 yılBncede tatlım
Tabiii ki de rahatsız olurum ama birçok kişide bakan baksın ya benim zaten kafasında bilmiyorlar ki karıları koynumda
11 YorumlaDomuz eşini kıskanmazmış. Daha fazla söze gerek yok zannımca.
30 Yorumlatabi tabi mini sort yok ama bikiniyle gezsin sokakda
20 Yorumla
+1 yılBurada dikkat edeceğim tek şey; eşim olmadan önceki davranışları ile olduktan sonrakiler aynıysa sorun yok. Her hali ile sevmişim ki evlenmişim.
00 Yorumla
+1 yılO öyle mutluysa rahatsız etmez. Önemli olan beni sevmesi ve aldatmaması.
11 Yorumla
Soran+1 yılAçık görüşlüsns
+1 yılhangi şehirde ve muhitte oturduğu çok önemli bu durumda.. tabi nereye gittiği de:) soru eksik yani..
01 Yorumla
Soran+1 yılSize neresi lazım :)
+1 yılbunlar normal şeyler değil mi en azından burada normal bir şey
07 Yorumla
Soran+1 yılOrası neresi
- +1 yıl
oturduğum semt için bu dediklerin sıradan şeyler herkes öyle herkes özgüvenli kimse kimseye de öyle sapıkça bakmaz bakamaz ağzının payını alır
Soran+1 yılNe güzel elit yer demkki
- +1 yıl
evet öyle
Soran+1 yılEşin şanslı olucsk
- +1 yıl
:) kim şanslı zaman gösterir
Soran+1 yılAynen canım
+1 yılAşırı olmadıkça etmez. Güzel etkileyici giyinmesi hoşuma gider.
04 Yorumla
Soran+1 yılAşırı nedir
- +1 yıl
Ultra mini ya da dekolte dediğimiz şeyler. Yani ufak bir harekette bedeninin özel yerlerinin görüneceği türden şeyler aşırı olanlar.
Soran+1 yılDikkatli olur
- +1 yıl
Dikkatli olsa da açılmaması çok zor olur. Bir de o kadar aşırı giyim hoş olmuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılesini kiz kardesini kiskanmayan erkege peygamberimiz deyyus demistir ve olunce cok buyuk azabi oluca erkeklerin arastirmanizi oneririm
39 Yorumla- +1 yıl
Bize ne senin peygamberinden
- +1 yıl
Tamam ne giyecegine sen degil esin karar versin köle
- +1 yıl
@Iremnediyon0 @Nazarrrrww kusura bakmayın ama ikinizin yaptığı yorumda çok kaba ve saygısızca birincisi ne olursan ol peygamber efendimize öyle konuşamazsın ikincisi sevgiliniz ya da eşiniz size mini etek giymeyi özgür bıraktı diye bu siz özgür ya da medeni olamazsınız ya da bu kadın dinimizin emrettiği şekilde giyindiği için köle ya da gerici olamaz bunu anlayın ve kafaniza kazıyın ve insanları bu şekilde otekileştirmekten de uzak durun
- +1 yıl
@kırlak2828 okudugunu anlamiyorsun galiba kapali giyindigi icin köle yazmadim esinin kiskanmasini ve onu kisitlamasini istedigi icin kole yazdim. Ayrica peygamberin umrumda degil söverim de istersem uzaa
- +1 yıl
@Nazarrrrww islamiyette bir kadın eşinin istediği gibi giyinmesi eşine olan saygıdandır zaten bir kadın islamiyetin emrettiği şekilde giyinirse eşi ona karışmaz peygamber efendimize gelince git nefretini başka yere kus benim olduğum yerde kesinlikle laf soyletmem
- +1 yıl
@kırlak2828 söyledim ama
- +1 yıl
@NAMUSUMOL ok
Cevap sahibi+1 yıl@kırlak2828 anlamazlar anlatamazsin kapleri kararmis ayettede dedigi gibi Rabbimiz "Zira Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinde de perde vardır ve büyük azap onlar içindir."(Bakara, 2/7)
- +1 yıl
Yaw he he
+1 yılKizlar etek giymez ama çok kısa şort giyer neden ama tam tersi bu açıklık diyip şort?
05 Yorumla
Soran+1 yılNey :)
- +1 yıl
Anlamadın
Soran+1 yılNe giysin senin kadının
- +1 yıl
Ne isterse
Soran+1 yılKıskançlık yok yani
Eşinle tanıştığında açık giyiniyorsa bırak karışma öyle beğenmişsin öyle kabul et ama tanıştıktan sonra açık giyinmeye başladıysa rahatsız olabilirsin tatlı dille konuştuğunda her kadın anlayışla karşılar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum tatlı dilleri
+1 yılBana göre karışılmamalı ama çizgiyi de aşmamak gerek
11 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum işte... Kadın kebdi bilmeli ölçütü
+1 yılDışarda giymesini istemem ama evde istediğini giyebilir sıkınti yok
10 YorumlaEvde giysin hoşuma gider her dakika hazır oksun sekse
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin ortamına göre giyinmesini bilmeli bu açık veya kapalı hiç sorun değil önemli olan kendine yakışanı giymeli
00 YorumlaKendisine sormalı, o rahatsız hissediyor mu... Ben de rahatsız olurum.
00 Yorumlaevli degilim ama evli bile olsam karisamam kizkardesim hep acik giyinir
224 Yorumla- +1 yıl
Millete baksın o zaman nasıl rahatsız etmez ya?
Soran+1 yılBncede karışma. Kız kardeşinede eşine de
Soran+1 yılKız kardeşin ne giyiyor ki yaşı küçük mü
- +1 yıl
Nasıl karışma onun bildiği olamaz. Eşimi millete gösterecek değilim
Soran+1 yılGaliba öyle
- +1 yıl
Domuz değilim ben karımı soyup milletin fantazi düşünmesine izin verecek değilim.
- +1 yıl
@arteriathoracica tamam sen ne yapiyorsan yap adamin yorumundan sanane
- +1 yıl
@Nazarrrrww ilk yorumları oku rahatsız etmez mi diye sordum o da bana hakaret etti buraya gelip "Medeniyeti" savunma zira sizin medeniyetten anladığınız açıp soyulmak.
- +1 yıl
@arteriathoracica medeniyet diye bir sey yazdim mi ben ezbere konuşma mk
- +1 yıl
Senin gibilerinin zihniyetini biliyorum. Eşini kıskanana bile yobaz diyen diyorsunuz. Hem seni tanıyorum eskiden de buralardaydın benzer nickin vardı
- +1 yıl
@arteriathoracica esinin giyime karisan yobazdir dogru
- +1 yıl
Hahaha ne dediğiniz umrumda değil, sırf size yobaz olmadığımı kanıtlamak için eşimi soyacak halim yok. Ben domuz değilim eşime birinin bakması beni rahatsız eder. Anladın mı?
- +1 yıl
@arteriathoracica tm
- +1 yıl
İşinize gelmeyince cahil diyip kestirip atamazsınız. Cevap veremeyecekseniz s.. g
- +1 yıl
@arteriathoracica cevap verse anlayacan sanki mk
- +1 yıl
Anlamayan sizsiniz ki tamam, cahilsin gibi cevaplara başvuruyorsunuz.
- +1 yıl
Şehmus sen karını aç sonra millet bakıp laf edince de millete ş... siz dersiniz
- +1 yıl
Ha bu arada kapali kadinlara tahrik olan cok erkek var bakmalarini ve hayal kurmalarini engelleyemezsin hayvana cocuga tahrik oluyorlar karina mi olmayacaklae kasma yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsız eder dünya zevki için ahiretini yakmasına gönlüm el vermez. Ben gördüklerim karşında başımı önüme eğerim geçerim
00 Yorumla
+1 yılgiyemez..
çünkü sevgili olmadan bile bunları konuşuyoum..00 YorumlaEtmez
Bu onun tercihi
Annem ve ablamda açık ve dar giyinir325 Yorumla
Soran+1 yılGelin de öyle olur sanırım
- +1 yıl
@oldlover genislikle ne alaka isteyen istedigini giyer mk kimse karisamaz
- +1 yıl
Eşini kızkanmayana ben adam demem
- +1 yıl
@Nazarrrrww ikinizinde bahsettiği şey geniş düşüncedir tekrar söylüyorum ikinizinde bahsettiği şey geniş düşüncedir
- +1 yıl
@oldlover he tamam genisiz biz sen esin ne isterse onu giy köle
- +1 yıl
@Mertay3434 nolur bize adam ne sen demezsen ne yapariz ahhahahahah
- +1 yıl
@Nazarrrrww kölelikle alakası yok da. ama kadınlar istediği gibi giyinir
- +1 yıl
Gayette kolelikle alakasi var esinin istedigi gibi giyinen esinin kendisini kiskanmasini isteyen kisitlanmaktan hoslanan kadin eziktir ve koledir kendi istegiyle kapaliysa ona bir sey demiyorum.
- +1 yıl
@Nazarrrrww “genisiz biz sen esin ne isterse onu giy köle“ mi? eşinin dediğine göre giyinen biri olduğumu nerenden uydurdun. sadece soruyorum.
- +1 yıl
Adam ablama anneme karismiyorum demis sen buna yorum yapmissin mk ve genis yazmışsın
- +1 yıl
@Nazarrrrww ee?
- +1 yıl
@oldlover üff cok boşsun zihniyetin orta da işte hala ne anlatiyorsun
- +1 yıl
@Nazarrrrww cevap verememek? neyse kendin bana köle dedin işine gelince kadın haklarından yakındığınada şüphem yok.
- +1 yıl
@oldlover evet kadin haklari var ve kadinlar istedigi gibi giyinir siz boyle insanlara genis diyorsunuz benim gözümde berbat bir kadinsiniz ben testturlu kadinlarin da acik giyinen kadinlarin da haklarini savurum keske siz de oyle olsanız
- +1 yıl
@Nazarrrrww olayları nasıl bu şekilde anlayıp çarptırıyorsun ben bunu anlamıyorum. geniş düşünceli oluyor izmirliler genel olarak. bunu nasıl art niyetli anladın aşko bunu idrak etmye çalışıyorum sadece. ve beni köle etmen falan..
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız olan, öyle biriyle olmasın.
Ben açık seçik biriyle olamam mesela.10 Yorumla
+1 yılbende skiny şort giyerim 3 ayaklı çıkar meydana herkes eşit olur yani inik hali bile ben buradayım der hahahha:P
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir çift olursunuz öyle
- +1 yıl
nasıl oluruz tahrik edici :PPP
Soran+1 yılAhah niye ya :)
Soran+1 yılHaftasonu gelirim
- +1 yıl
haha gece 12 den sonra hafta sonu oluyor uyandırım ben ozman:)
Soran+1 yılYarın akşam yani :) TKP atıyorum
+1 yılEvli değilim ama evli olsaydım rahatsız etmezdi, hatta hoşuma giderdi
116 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek düşüncen mi
- +1 yıl
Evet gerçekten böyle düşünüyorum
Soran+1 yılEvli olunca değişir kesin
- +1 yıl
Sevgilim olduğunda değişmedi, bence evlendiğimde de değişmez gibi geliyor
Soran+1 yılNerede ne giymesi hoşuna giderdi
- +1 yıl
Arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıktığımızda ya da bir evde toplandığımızda. İşe giderken... bir çok seçenek var nerede olacağıyla ilgili. Vücut hatlarına göre çekici görünen ve sevdiği her giysi olabilir.
Soran+1 yılİşe giderken yap bakalım bir kombin
- +1 yıl
Hm mesela göğüs dekolteli dar mini bir elbise güzel olabilir, biraz yırtmacı da olabilir elbisenin
Soran+1 yılÇok çekici olmaz mi
- +1 yıl
Evet çok çekici olabilir.. bu hoş bir şey bence
Soran+1 yılArkadaşlarla evde yılbaşı kutlamasıni merak ettim
- +1 yıl
Biraz daha çekici ve açık giyinmesi beni heyecanlandırırdı açıkçası o sırada. Hem biraz kıskanırdım hem de çok hoşuma giderdi.
Soran+1 yılÇok fenasin he.. ne giyecek örnek kombin fotosu at
- +1 yıl
Mesaj at istersen, oradan yollayayım :) dedikodu yapar gibi konuşuruz
- +1 yıl
Fotoğraf eklemeye puanım yetmiyor :)
Soran+1 yılTakip attım
+1 yılEtmez zevk alırım daha işte bu benim eşim derim içimden
05 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapma
- +1 yıl
Şaka değil
Soran+1 yılNasıl olsun pekiyi
- +1 yıl
Özelden yazar mısın bişey sorsam
Soran+1 yıltamam
Yanimda istedigini giyebilir kimsede birsey diyemez
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Soran+1 yılÇoğu kıskanır ondan ya sizde kim nasıl giyiniyt
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyemez bacaklarını ayırıp eline vereceğimi bilir 😀
10 YorumlaEveettt doğasında varr erkeginn bunu kabul edinnn daha olculu giyinin dısarıdaa
00 Yorumla
+1 yılŞort giyen adam mi olur ( adam olmaz Madam olur ) istemem
00 Yorumla
+1 yılÖnce ikaz ederim pnu. Eğer sözümü dinlemezse ayrılırım. Net
00 Yorumla
+1 yılBasit olmadığı sürece sıkıntı edeceğini sanmam,,,
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu açık olmak basitlik
- +1 yıl
Hayır bak yine yanlış anlasiliyorm 🤦♀️evlisn dışarı maganda dolu ,, senin benim suçumuz değil bu,,,, onların dünya görmemiş zihniyetleri ile sana akıtacaklari sapıkça salyaları bakışları eşini rahatsız eder ,,,, adam sana guvenmedgi için falan kızmaz onların ne mal olduğunu bildiği için izin vermez... yoksa kendine yakıştirdigini giy ,, dışarda öyle okizlerinesana o gözle bakacaklarını bilir bundan dolayı rahatsız olur.. inşallah anlatabildim ,
Soran+1 yılEvet canım anladım evde kız kıza ancak
+1 yılTabi ki giyinebilir, yeter ki ben olayım yanında
123 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmalı
- +1 yıl
Nasıl kendini rahat hissediyor ise öyle olmalı, zamanında karışırdım ve çok gereksiz olduğunu görürdüm şimdi ise yeter ki taşıyabilsin ne isterse onu giysin durumundayım. 😊😊
Soran+1 yılOww eşin ne diyor bu duruma
- +1 yıl
Boşanmış bir kız çocuğu babasıyım. Ne kızıma, ne de gelecekte ki eşime ve çocuklarıma asla karışma gibi bir düşüncem yok, insanız biz önce kendimiz nasıl mutlu isek öyle yaşamalıyız elalem hep var, hep var olacak.
Soran+1 yılSeni ayakta alkışlıyorum o halde. Kızın müthiş bir babaya sahip
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Keşke özgür sadece ülkemiz de isim olmasaydı da kadınlarımız istediği gibi giyebilen rahatla mutlu yaşasalardı
Soran+1 yılKızın daha küçük mü
- +1 yıl
8 yaşında 😊😊
Soran+1 yılMaşallah ya sana çeker umarım
- +1 yıl
Hayat diyebiliyorum sadece yeter ki sağ salim büyüsün de, mallesef insan onca yıl çıkıyorsun evleniyorsun çok iyi tanıdığını düşünüyorsun. Ve bam oysa ki geri kafalılığın kitabını yazan biriyle olduğunu görünce ayrıldığına bir kat daha seviniyorsun.
Soran+1 yılŞimdi nasıl biri olsaydı iyi olurdu
- +1 yıl
Şu, bu diye yazmam yanlış olur. Sadece kapalı biriyle olamam bu kesin ve sigara içmeyecek 😅😅
Soran+1 yılNe kadar açık olabilir :)
- +1 yıl
Açıklıktan ve açık sözlülükte yana sıkıntı yok 😎😎
Soran+1 yılHaha fenasın sanki sen
- +1 yıl
Yok ya o kadar değilim de ne çekiyorsam dilimden çok çekiyorum 😕😕
Soran+1 yılNiye ki ne yapıyor dilin
- +1 yıl
Çok fazla açık sözlüyüm, iyi birşey diyeceğime bazen bam başka yerlere kayabiliyor 😕😕
Soran+1 yılEşinle ondan mı ayrıldın yoksa
- +1 yıl
Yok o zamanlar bu kadar değildim.
Soran+1 yılKaç sene evli Kaldin
- +1 yıl
Yahu soruları düşünüp geliyor musun 😂😂 3 buçuk 4 evet sıradaki soruyu alayım da buradan yerine mesaj atsan 🙄🤔
- +1 yıl
Neden?
+1 yılHayır istediği gibi giyinebilir
15 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin tarzı nedir
- +1 yıl
Elbise ve feminen giyim çok hoşuma gidiyor kadinlards
- +1 yıl
Peki sen en iddialı ne giyinmek isterdin
Soran+1 yılMini elbise modelleri güzel
- +1 yıl
Ne kadar mini mesela görmek istiyorum
Neden rahatsız etsin ki
17 Yorumla
Soran+1 yılBakışlardan
Soran+1 yılNasıl giyinmesi hoşuna gider peki
Soran+1 yılBurda yazamiyon nasıl giydircen
Soran+1 yıltamam madem
Benim eşim tesettürlu olmalı Nokta
20 Yorumla
+1 yılGiymesin canım eşim, bu kızlara güven olmaz
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKocam istediğini giyebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim ablamla yaşıyorum o evde giyer ama dışarda rahatsız olurdum
08 Yorumla
Soran+1 yılAblani mi kıskanıyorsn
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılEvde senin için mi giyiyor ki
Cevap sahibi+1 yılYoo kendi rahatlığı için
Soran+1 yılSeninde hoşuna gidiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılYani evde rahat olması tabiki de kardeş değil arkadaş gibiyiz ailemiz destek çıkmadı akraba ile evlendi onda da sıkıntılar oldu ailem boşanmanın kabul etmedi bende ayrı ildeyim zaten tek yaşıyorum yanıma aldım
Soran+1 yılİyi yapmışsın sahip çık ona. Çokta karışma ama
Cevap sahibi+1 yılYok karışmıyoruz birbirimize utanmasın rahat olsun diye ben bile arada hediye alıyorum ona askılı olsun falan
+1 yılhayır şort giyebilir😂
10 Yorumla
+1 yılOrtalık sapık kaynadığı için rahatsız eder
10 Yorumla
+1 yılEvde istediği gibi giyinebilir tabiki
10 Yorumla
+1 yılBulunduğumuz yere bağlı
10 Yorumla
+1 yılEşim kamu malı değil bana özel giyemez ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılEğer guveniyorsam sorun yok
00 YorumlaÇok fazla olunca eder sencede bu normal mi?
00 Yorumlaİstediği gibi giyinebilir, rahatsız etmez.
00 Yorumlaevet eder, ama manita istedigi gibi giyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbinden eminsem sorn yok
30 YorumlaEşimse zaten neyi nasıl ne kadar giyeceğini bilir
11 Yorumla
+1 yılHayir brlli bir olde ise.
08 Yorumla- +1 yıl
Belli hir ölçüde ise.
Soran+1 yılNeymiş ölçü
- +1 yıl
Ic taraflari gornebilecek sekilde olmicak mesela 😂😊
Soran+1 yılO ne demek ya :)