Moda & Stil Hangi pijama güzel? Sinirlinutella Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Arada kaldım Güncellemeler+1 yıl Kırmızıyı aldım koyun shaw gibiyim mcncn Hangi pijama güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cube34xx Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 97% +1 yıl İkiside ( no / hayır ) zevk meselesi ikisinden biri diyorsan kırmızı 1 4 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Peki Yorumla Cube34xx +1 yıl 👍🏻 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Bende kırmızı istiyomm Yorumla Cube34xx +1 yıl İkisinin arasında kırmızı iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üstteki daha iyi yaşına biraz olsun gideceğini düşünüyorum 1 2 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Bunlar gençler için zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim kırmızı daha çocuksu o yüzden dedim Yorumla
HappyHalloween Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Bende arada kaldım al ikisini de birinin altıyla diğerinin üstünü giyersin :D 1 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Kırmızı daha tatlı sanki ama ikiside çok tatlış ikisini de al karar veremedim 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl kırmızı yakısır sana 😀sjsjsjsj 1 13 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Adam biliyor xnndnd Yorumla ruletci03 +1 yıl tabiki 😀sjsjajjsj Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Kral xmxmx Yorumla ruletci03 +1 yıl 😀sjsjsjsj biliyoruz bu işi Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Ama alamadım koyunlu pijama xjcjc Yorumla ruletci03 +1 yıl niye 😀sjsjssjj Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Satmışlar onuuuuu 😢😢 Yorumla ruletci03 +1 yıl hımm 🙂geçmiş olsun diyelim baktım biraz nete aynısından yok Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Yok işte ben hep imkansizi istedim jxjc Yorumla ruletci03 +1 yıl 😀sksjsjsjjz bulursam haber ederim denk gelir illa ki Yorumla ruletci03 +1 yıl 😀firmaya sordum üreten kişilere stoklarda tükenmiş sjsjsjsjssjsj Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Aldım aldiim jcjvcc Yorumla ruletci03 +1 yıl buldun mu 😂nerden buldun Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Kırmızı olanı al. Güzel duruyor. 1 2 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Yaa arada kaldım 🤣 Yorumla cann22 +1 yıl Fazla düşünme, kırmızıyı al😂 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl İnekli 2 1 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Bfjfjfg Yorumla
Diosaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ikisi de kötu bence ama alttaki daha az kötü 2 1 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Hiçte bile Yorumla
pillowboy Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl her ikisi de itici. pijama partisine mi katılacaksın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Kırmızı 1 7 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Dimi kankii Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Evet Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Eve gideyim geri alayım knk kartımı unutmisjm jcjfjf Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Öyle yap bari Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Kanka bana küs müsünn Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Yoo Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Tm kanki Yorumla
gidenkız198 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 10 tlmi bunlar agaga :P 1 1 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl 45 TL canım kxkf Yorumla
SessizFlexx Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bu ne böyle babaannem gibi 0 7 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Babaanne inekli pijama mi giyiyor jcjc Yorumla SessizFlexx +1 yıl utanmıyor musunuz bu tiple cevap yazmaya tüh tüh Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Benim ne olduğum belli senin o bile değil 🤣 Yorumla SessizFlexx +1 yıl Valla bu tipe sahip olsam kendimi zincirlerim kendimi eve hapis ederim tipimi kafamı keserim daha iyi bu ne böyle yaratık gibi git burdan gece gece rüyama falan girersin akşam üstü kabus gibi girdin hayatıma tipe bak cin var lan burada cin Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Ncncnf ahahaha yolda görsem yüzüne bakmayacagim tipler bana laf atıyor ahahaha 🤣 Yorumla SessizFlexx +1 yıl Acaba onlar sana bakar mı şeytan gibisin bu tiple hava kasıyor yolda görsem 5 kez tükürürüm meymun Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Kenarda havla kemiğin orda jxjfjf Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl beğenmedim sana yakışmaz 0 5 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Defileye çıkmıyorum Yorumla Yaşam90 +1 yıl Yinede olsun Yorumla Sinirlinutella +1 yıl He TM Yorumla Yaşam90 +1 yıl Senin giydiğin şey daha özel olmalı Yorumla Sinirlinutella +1 yıl tamam Yorumla
I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl İkisi de birbirinden güzel karar veremedim. 0 0 Yorumla
teknolojieditorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl 2 numara güzelmiş :D :D kezban kezban takıl 0 0 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl İkiside güzel. Sen kırmızı olmayanı al 0 4 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Niye Yorumla BlackExplorer +1 yıl Diğeri seni daha iyi gösterir. Kırmızı yaşını fazla gösterir Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Tamm o zaman Yorumla BlackExplorer +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
09_____ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ikisi de çok tatli 2 2 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Ayy aynı benim gibisin 🤗🤣 Yorumla 09_____ +1 yıl 😂☺ Yorumla
IndependentGirl Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl kuzuluyu al :D 1 2 Yorumla saffet4646 +1 yıl Biraz stalklayım seni bencede güzel seçim 😀😀 Yorumla IndependentGirl +1 yıl @saffet4646 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ÜsttekiAlttaki beyaz tenli isen güzel durur 1 3 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine de üstteki daha hoş ya😂 onu giy Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Ayy ama yaaa Yorumla
caglasnm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 1 güzel 1 1 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Saol kuşum 💕 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkisi de kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İkiside ( no / hayır )
zevk meselesi
ikisinden biri diyorsan kırmızı
Peki
👍🏻
Bende kırmızı istiyomm
İkisinin arasında kırmızı iyi
Üstteki daha iyi yaşına biraz olsun gideceğini düşünüyorum
Bunlar gençler için zaten
Ne bilim kırmızı daha çocuksu o yüzden dedim
Bende arada kaldım al ikisini de birinin altıyla diğerinin üstünü giyersin :D
Kırmızı daha tatlı sanki ama ikiside çok tatlış ikisini de al karar veremedim
kırmızı yakısır sana 😀sjsjsjsj
Adam biliyor xnndnd
tabiki 😀sjsjajjsj
Kral xmxmx
😀sjsjsjsj biliyoruz bu işi
Ama alamadım koyunlu pijama xjcjc
niye 😀sjsjssjj
Satmışlar onuuuuu 😢😢
hımm 🙂geçmiş olsun diyelim baktım biraz nete aynısından yok
Yok işte ben hep imkansizi istedim jxjc
😀sksjsjsjjz bulursam haber ederim denk gelir illa ki
😀firmaya sordum üreten kişilere stoklarda tükenmiş sjsjsjsjssjsj
Aldım aldiim jcjvcc
buldun mu 😂nerden buldun
Kırmızı olanı al. Güzel duruyor.
Yaa arada kaldım 🤣
Fazla düşünme, kırmızıyı al😂
İnekli
Bfjfjfg
Ikisi de kötu bence ama alttaki daha az kötü
Hiçte bile
her ikisi de itici. pijama partisine mi katılacaksın
İki daha sevimli. Ama biri daha çok sevdim
Kırmızı
Dimi kankii
Evet
Eve gideyim geri alayım knk kartımı unutmisjm jcjfjf
Öyle yap bari
Kanka bana küs müsünn
Yoo
Tm kanki
10 tlmi bunlar agaga :P
45 TL canım kxkf
Bu ne böyle babaannem gibi
Babaanne inekli pijama mi giyiyor jcjc
utanmıyor musunuz bu tiple cevap yazmaya tüh tüh
Benim ne olduğum belli senin o bile değil 🤣
Valla bu tipe sahip olsam kendimi zincirlerim kendimi eve hapis ederim tipimi kafamı keserim daha iyi bu ne böyle yaratık gibi git burdan gece gece rüyama falan girersin akşam üstü kabus gibi girdin hayatıma tipe bak cin var lan burada cin
Ncncnf ahahaha yolda görsem yüzüne bakmayacagim tipler bana laf atıyor ahahaha 🤣
Acaba onlar sana bakar mı şeytan gibisin bu tiple hava kasıyor yolda görsem 5 kez tükürürüm meymun
Kenarda havla kemiğin orda jxjfjf
beğenmedim sana yakışmaz
Defileye çıkmıyorum
Yinede olsun
He TM
Senin giydiğin şey daha özel olmalı
tamam
heyy alttaki cok sirin 😅
Güle güle giy nutella😂
İkisi de birbirinden güzel karar veremedim.
2 numara güzelmiş :D :D kezban kezban takıl
Şaşmaz da ki fulla mı
Üstteki daha güzel
daha çok paspasa bensiyor😒
İkiside güzel. Sen kırmızı olmayanı al
Niye
Diğeri seni daha iyi gösterir. Kırmızı yaşını fazla gösterir
Tamm o zaman
Rica ederim 😊
Kırmızı
Koyun koyun
Kırmızı