Moda & Stil Kıllı erkekler şort giymeli mi sizce cogu erkek utanıyor cekınıyor sız ne dusunuyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Azaltması ıcın önerılerınız nedır Kıllı erkekler şort giymeli mi sizce cogu erkek utanıyor cekınıyor sız ne dusunuyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SiriusABab Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Tercih meselesi elbette. Ama o kılları almak senin bakımlı olduğunu gösterir. Bu da kadınlar için artı bir yön. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O zamanda parlak parlak olur Yorumla SiriusABab +1 yıl Yani dediğim gibi tercih meselesi. Sadece görüşümü belirttim :) Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler 😀 Yorumla
Yadigar001 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Giy kardesim elaleme ne senin sortundan malmi ne bu insanlar 2 4 Yorumla SoLiDeR +1 yıl heyt be yazıyı yazan parmaklara kurban herkes özgürdür kadını da erkeği de Yorumla Soran +1 yıl Yorumları okumussundır yorum senın😀 Yorumla Yadigar001 +1 yıl Amaann salla gitsin herkes once bir kendine baksin Yorumla Soran +1 yıl Tabıkıde her ınsanın bı kusuru vardır Yorumla
Cube34xx Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 97% +1 yıl Erkeksin kol normal giy tabiiki çok gereksiz yorum var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkes ayrı kafada Yorumla Cube34xx +1 yıl Herkesi ne yapıcaksın Erkeksin kıl normal Ve şortu giy tabiiki Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah baskan Yorumla Cube34xx +1 yıl Ne demek Erkek adamsın Giy şortunu rahat Rahat bak keyfine Yorumla
_Vein_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Oha bu arkadaş giymesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok mu kıllı Yorumla
Bahar-DE Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl İsteyen giysin. Kime ne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara baksana katlıam 😀😀 Yorumla
Izaden Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Giymemeliler. Kadinlar manyakmilar da tüylerini aliyorlar. Kotu gorundugu icin aliyoruz. Aynisi sizin icin de gecerli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekle kadın aynı mı cok sacma Yorumla Izaden +1 yıl Hayir sacma degil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kusura bakma ama giymesen daha iyi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Genel bir soru 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer çoksa giymese daha iyi olur ama eğer azsa göze kötü gelmiyorsa sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Sizce cok olanlar nasıl azaltmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğraftaki bacaklara göre yorum yaparsam çok fazla duruyor fazla olduğu için ağda falan yapsa bu sefer de kabak gibi ortaya çıkacak parlayacak 😅 erkekte tamamen pürüzsüz hiç yakıştıramıyorum eğer çok rahatsizsan lazere gidebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Lazerdede parlak olmuyor mu😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıllarını alıp da giymeli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O zamanda parlak parlak olcak kız gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ne var? Kız gibi olmak kötü bişey mi? Yorumla Soran +1 yıl İYi birsey mı😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla
DarkHawk07 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl sen yine de giyme bacakların üşümesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kıllarla o bacakalr usurmu be 😀😀 Yorumla
chapper Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bu kılların vergisini veriyor musun hocam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Verıyodur heralde bılmıyorum😀 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 845 cevap paylaştı. Böyleyse giyme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tercih meselesi elbette. Ama o kılları almak senin bakımlı olduğunu gösterir. Bu da kadınlar için artı bir yön.
O zamanda parlak parlak olur
Yani dediğim gibi tercih meselesi. Sadece görüşümü belirttim :)
Tesekkurler 😀
Giy kardesim elaleme ne senin sortundan malmi ne bu insanlar
heyt be yazıyı yazan parmaklara kurban herkes özgürdür kadını da erkeği de
Yorumları okumussundır yorum senın😀
Amaann salla gitsin herkes once bir kendine baksin
Tabıkıde her ınsanın bı kusuru vardır
Erkeksin
kol normal
giy tabiiki
çok gereksiz yorum var
Herkes ayrı kafada
Herkesi ne yapıcaksın
Erkeksin kıl normal
Ve şortu giy tabiiki
Eyvallah baskan
Ne demek
Erkek adamsın
Giy şortunu rahat
Rahat bak keyfine
Oha bu arkadaş giymesin
Cok mu kıllı
İsteyen giysin. Kime ne
Yorumlara baksana katlıam 😀😀
Giymemeliler. Kadinlar manyakmilar da tüylerini aliyorlar. Kotu gorundugu icin aliyoruz. Aynisi sizin icin de gecerli
Erkekle kadın aynı mı cok sacma
Hayir sacma degil
Kusura bakma ama giymesen daha iyi
Genel bir soru 😊
Eğer çoksa giymese daha iyi olur ama eğer azsa göze kötü gelmiyorsa sorun yok
Sizce cok olanlar nasıl azaltmalı
Fotoğraftaki bacaklara göre yorum yaparsam çok fazla duruyor fazla olduğu için ağda falan yapsa bu sefer de kabak gibi ortaya çıkacak parlayacak 😅 erkekte tamamen pürüzsüz hiç yakıştıramıyorum eğer çok rahatsizsan lazere gidebilirsin
Lazerdede parlak olmuyor mu😀
Kıllarını alıp da giymeli
O zamanda parlak parlak olcak kız gibi
Olsun ne var? Kız gibi olmak kötü bişey mi?
İYi birsey mı😀😀
Evet.
sen yine de giyme bacakların üşümesin
O kıllarla o bacakalr usurmu be 😀😀
Bu kılların vergisini veriyor musun hocam
Verıyodur heralde bılmıyorum😀
Böyleyse giyme
Katılıyorum
Giymemeli.
Aynen 😀