Moda & Stil Abiye elbise modelleri ile nasıl topuklu ayakkabı modeli tercih edersiniz? Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Abiye elbiselerin hangi özelliğine göre topuklu ayakkabı modeline önem verirsiniz? Abiye elbise modelleri ile nasıl topuklu ayakkabı modeli tercih edersiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Denizran Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Sade, ince stiletto, tek bant, şefaf ayakkabı vs abartısız ama zarif ve şık ☺️ 1 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Çok zevkisinizAbartısız sade şık bir stiletto her zaman uyumlu ve zarif gösterirInce topuklu bantlı modellerde yazın uzun abiyelerle çok zarif gosrrrir
manipülatif Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatımda hiç giymedim şöyle tarz ayakkabı acaba nasıl bir duygu 1 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Umarım bir gün giyersinizElbisenizle birlikte zarif bir model sizi çok daha zarif ve güzel gostrrir Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Burnu kapalı olmayanların dışındakilerden herhangi birisi olabilir bence 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Modacı mısın 1 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Hoşuma gittiği için bazen sorular hazirliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sade, ince stiletto, tek bant, şefaf ayakkabı vs abartısız ama zarif ve şık ☺️
Çok zevkisiniz
Abartısız sade şık bir stiletto her zaman uyumlu ve zarif gösterir
Ince topuklu bantlı modellerde yazın uzun abiyelerle çok zarif gosrrrir
Hayatımda hiç giymedim şöyle tarz ayakkabı acaba nasıl bir duygu
Umarım bir gün giyersiniz
Elbisenizle birlikte zarif bir model sizi çok daha zarif ve güzel gostrrir
Burnu kapalı olmayanların dışındakilerden herhangi birisi olabilir bence
Modacı mısın