Kızlar bir bakar mısınz lütfen? :D?
Kızlar cilt maskesi yapmak günah mıdır? Bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen :)
Kızlar cilt maskesi yapmak günah mıdır? Bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen :)
Bunun günah olacağını düşünmüyorum. Ancak tabii ki en iyisini Allah bilir kardeşim. Günah olup olmadığı ne amaçla yaptığına bağlı birazda. Eğer güzel görünmek için yapıyorsan pek doğru değil. Ama vücudunu sağlıklı yapmak gibi bir amacın varsa tabi ki yapabilirsin. Ayrıca bunun sonucunda vücudun sağlıklı olacaksa neden israf olsun meyveler sebzeler... Eğer yardımcı olduysam ne mutlu 😊
Off birakin böyle seyleri günah falan değil istedigini yap günah degil hic bisey :)
Eminsin? :D
Ah şu zihniyet... Neden yaşıyoruz biliyor musun? Allah, nefsimize kötü olan her şeyi güzel göstermiştir. Çünkü biz sınavdayız kardeşim. Allah bize güzel gelen şeylerden, s irfan o yasakladı diye vazgeçecek miyiz diye bizi sınıyor. Yoksa sen makyaj yapmasan ya da tesettüre bürünsen, Allah'a hiçbir yararı olmaz. Bilakis, Allah istese zaten şu an kapanmıştin. Günah olan yaşamak değildir ayrıca, kötü ve boş yaşamaktır asıl günah olan...
Onlar yaşamıyor. Günah sevap diye kafayı yemişler. 😉
cilt maskesini islamda haram olan bişeyle yapsan günah ama normal bişeyle yapyoan niye günah olsun ki?
tşkler :)
Abdestsiz yaparsan günah kardeşim. Ama İlk abdest alıp sonra yaparsan değil.
Cevap
1Cevap
Niye günah olsun be? hergün yaptığım şey. o zaman ben cehennemliğim.
sen bunu aasenaa diye kullanıcı var onu bul o na sor o daha iyi bilir
www.
kızlarsoruyor. com/
uye/aasenaa/
Deri emdiği için krem bile bozar diyenler var da ben sanmıyorum.
Niye gunah olsun? Saçmalık!
Yiyeceklerle, meyvelerle vs. yapılan maskelerde, kullanılan o ürünler israfa mı giriyor diye düşündüm?
Günah olması için neden mi var
Bitkisel, evde hazırlanarak yapılan maskeler var ya, hani yiyecekleri vs. israfa mı giriyor diye düşündüm?
çok saçma :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar