Moda & Stil Kumaş boyası ile okul çantası boyanır mı? gokce_nur Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boyayınca yağmurda bir sorun olur mu Güncellemeler+1 yıl Rengi dolayısıyla az kullandığım çok sağlam olan bir çantam var ama siyah olmasını istiyorum o yüzden boyamayı düşündüm işte aklıma takıldı yağmur bir sorun olur mu Kumaş boyası ile okul çantası boyanır mı? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meltemsiii Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Kumas boyasiyla pantolon boyadim. Sakin denemeyin derim. Birkac yikamadan sonra alaca bulaca bisey oluyor. Boyarsanizda boyadiginiz malzemeyi tek yikayin diger camasirlar mahvoluyor. Tecrube ile sabittir. 1 1 Yorumla gokce_nur +1 yıl Bilgi için teşekkürler Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Olmaz kumaştaki boyalar da aynı sonuçta ama yıkayınca boya verir 1 3 Yorumla gokce_nur +1 yıl Yıkamam diye düşünüyorum Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Boya verir ama çıkmaz boyası. Yorumla gokce_nur +1 yıl Tm sağolun Yorumla
Gün_Doğar Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Deri mi? 0 3 Yorumla gokce_nur +1 yıl Hayır Yorumla Gün_Doğar +1 yıl O zaman think again 🤗 Yorumla gokce_nur +1 yıl Peki Yorumla
MinyonSeven89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Evet okulda yapıyorduk. 😅 1 4 Yorumla gokce_nur +1 yıl Yağmur sorun çıkarır mı Yorumla MinyonSeven89 +1 yıl Onu bilmiyorum işte 🙄 İlkokulda yapmıştı yani.. Yorumla gokce_nur +1 yıl Peki işe yaramadın ama sağol Yorumla MinyonSeven89 +1 yıl Hain 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaz 1 6 Yorumla gokce_nur +1 yıl Emin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle ben siyah pantolonlarımı atmak istemediğim için kumaş boyasıyla boyuyorum.Daha önce kırmızı montumu siyaha boyadım hiç sorun yaşamadım Yorumla gokce_nur +1 yıl Yağmura çıkdığından bişe olmadı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mont diyorum sürekli ıslanıyor hiçbir şey olmadı Yorumla gokce_nur +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kolay gelsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kumas boyasiyla pantolon boyadim. Sakin denemeyin derim. Birkac yikamadan sonra alaca bulaca bisey oluyor. Boyarsanizda boyadiginiz malzemeyi tek yikayin diger camasirlar mahvoluyor. Tecrube ile sabittir.
Bilgi için teşekkürler
Olmaz kumaştaki boyalar da aynı sonuçta ama yıkayınca boya verir
Yıkamam diye düşünüyorum
Boya verir ama çıkmaz boyası.
Tm sağolun
Deri mi?
Hayır
O zaman think again 🤗
Peki
Evet okulda yapıyorduk. 😅
Yağmur sorun çıkarır mı
Onu bilmiyorum işte 🙄 İlkokulda yapmıştı yani..
Peki işe yaramadın ama sağol
Hain 🙄
Olmaz
Emin misin
Şöyle ben siyah pantolonlarımı atmak istemediğim için kumaş boyasıyla boyuyorum.
Daha önce kırmızı montumu siyaha boyadım hiç sorun yaşamadım
Yağmura çıkdığından bişe olmadı mı
Mont diyorum sürekli ıslanıyor hiçbir şey olmadı
Peki teşekkürler
Rica ederim kolay gelsin