Çorapsız daha rahat ederim ama iş görüşmesinde nasıl olur bilemedim.

Bence tam bir iş profil örneği çorap olmalı tavsiyelerde bulunabilirim
Etek boyu en en dizin birkaç parmak üzeri olsun. Çok Kısa etek hoş karşılanmaz. Yaz dönemi çorap giymek çok gerekli değil.
Yani çorap olsa daha iyi olur tabiki ama ben olsam çorapsız giyerdim çorap çok terletir bence
Eğer giyeceksen böyle bir şey önerebilirim ama giymemenden taraftarım ben çorapsız daha rahat olur
Katılıyorum fakat boy kilo hakkında bilgimiz yok ama resimdeki gbiyse o model 5den yumusak dokusuyla giyilmesini tavsiye ederim
@Pantyhostocking bende öyle
@Pantyhostocking konuşabilir miyiz sizle tanışmak istiyorum sanırım
Belki
@mOLi_ ten rengi belli olmaz olsa bile estetik gösterir iş görüşmesine file çorap giderek gidemezsin
Giyerek*
Çok haklisin durusunlami mi yoksa bacak tesiriylemi işi alacak file sacmaliktan başka 1 şey değil sadece tül Micro file her daim tercih edilir
@Pantyhostocking teşekkürler
Cevap
23Cevap
Mecbur değil ama giymek daha iyi bir izlenim oluştabilir
Ahh siyah ince çorap ve topuklu ayakkabı çok çekici olursun ama yaa
Mevsim yaz olduu için gerek yok ama istersen yaz inceliği 5 ve 7 denye 'ten rengi olabilir
Eteğin altına siyah veya ten rengi çorap çok hoş durur ve işyerinde daha ciddi durur. Bence çorap giymelisin
Bu tarz etek kombinleri uzun boylu kızlarda daha şık duruyor. Bacak boyun uzunsa etek harika durur. Bu arada boy ve kilon kaç? :)
Çorapsız daha rahat edersin bu mevsimde. Hem bacaklarına güven
Etek kısa olmasın çok, çorap olsun.
Kendine yakıştırdığın gibi giyin
Böyle daha iyi sanki.
Çorapsız daha çok rahat edersin
Siyah veya ten rengi Yaz İnceliği Külotlu Çorap tercih edebilirsin. Çok daha şık durur.
İnce ten rengi ya da ince siyah guzel olur.
Evet bence siyah ince hoş olur
Gayet ağır ve şık durur
Ten rengi ince çorap giy bence
Pantalon giy... İskoçlar gibi gezme..
Böyle giyinsen off offf
Gerekmez
Böyle gidersen patron seni işe alır zaten
Ne iş için baş vurucana bagli
Çok hoş olur..
Bu sicakta ne çorabı
Gereksiz
Çorapsız da iyi olur