Gizli Üye(30-35)+1 yılKapanıp dudak buzusturen ya da acik gotu basi gorunen yuzunde on ton makyajla gezen ve basina basortu alip kapandigini sanan insanların gercekten amaclarinin kapalilik degil gosteris budalaligi oldugu zaten belli. Kapanmak basina sadece basortu almakla olmuyo vucut hatlarinin belli olmamasi, dikkat cekmemek kapaliginin farzı ama bugun goruyoruzki aciklardan daha cok suslenen sozde kapalilar icin bir sey soylemem lazim :seytan kapalı kadınları asla sevmez ama bu kızlari eminim cok seviyodur. Basortusune yuklendin sen nasil musluman sin diyenlere cevabim
not:bende basortuluyum57 Yorumla- +1 yıl
Beni tek anlayan sensin . cahiller arasındaki alim olmanın nedemk olduğunu anladım bu sorumda..
Cevap sahibi+1 yılSozde kapallar işte gercektem kotu bir durum
- +1 yıl
helal olsun açıklamış soru bitmiş
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap secmisin farketmedim bu arada tesekkurler
- +1 yıl
ama öyle gerçek bu. senin imame bile yapardım yetkim olsa.
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
ama bir kadın kendi kocası için süslenebilir. Tabiki aşırıya kaçmadan. Ama afeedersiniz ama bazı kadınların cıplak gezmesi abartı bile değil ama kapanıp makyaj yapması niye goze batsın o kişinin yerğnde olmadan cevapda net verilmez
En İyi Cevaplar
soruyu okuyunca derin bir yahu çektim, elalem uzaya çıkıyo, biz hala burdayız. Arkadaşım bu başörtülünün makyajındaki amaçlar başörtülüsüzünkiyle aynıdır. Çeşitli sebepleri vardır. Kimi bakım yapar kimi etkilemek ister kimi aynaya baktığında kendinden etkilenmek ister, kimi önemsendiğini düşünür belki kendini güzel bulmaz, kimi özgüvenli hissetmek için yapar. Bizene canım abicim bizenee
Dipnot:makyaj yapmam, başörtülü ya da muhafazakar ya da ''entel'' biri değilim, kabı güzel ama içi boş insanlara inat sıradanım, yıllardır tarafsızım310 Yorumla- +1 yıl
o yüzden bu haldesin. çörek
- +1 yıl
anana sor. burada insanlar var :P
- +1 yıl
bence kazık cümlesiydi sen de o nu bedeninden çıkar :SS
- +1 yıl
Kardeşim nedir sendeki bu hayvan merakı böyle her cümlende hayvan var. ben bu soruyu insanra sorudum ama sen hep hayvanlardan arkdaşlarından bahsediyorsun olmuyor öyle. baytara bir git :P
- +1 yıl
ben senden başka hayvanlardan sözeden görmedim burada demekki sorun sende. bir baktır kendineç
+1 yılhepsinden nefret ediyorum ya baş örtüsünü de bir moda haline getirdiler artık dar pantolon giyiyor üstüne baş örtüsü takıyor birde makyaj yapıyor ulan başın kapalı ama tüm hatların ortada burada amaç ne? insanın başı değil ruhu türbanlı olacak üstadım yoksa ne başı açıklar tanıyorum başı kapalılardan daha namuslu
03 Yorumla- +1 yıl
ön yargıyla bir alakası yok göz var nizam var kapanıyorsan hakkını vereceksin ya da kapanmayacaksın
elbet tuhaf bir durum ama değişen birşey yok sonuçta bizde müslümanız deyip tam olarak yaşayamıyoruz elimize yüzümüze bulaştırıyoruz insan bazen yapmak istediğini tam olarak yapamıyor hepsi bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılçok haklısın kardeşim. yolda görünce hayrete düşüyoruz bu kapalı mı şimdi diyoruz. yüzünde bir kilo makyajla gezince kapalı olduklarını sanıyorlar. tamam kimse alınmasın herkes istediğini yapabilir karışamam ama benim gözümde öyle. suratında bir kilo makyajla gezip de daracık kıyafetler giyip, kapalıyım ben demesin kimse bana. kapanacaksan adam gibi kapancaksın yok ben yapamam kapanamam diyosan açık kalcaksın kapanmıcaksın. laf olsun diye kapanmak kapanmak değildir çünkü... kızlar başını saçlarını güzel oldukları için dikkat çektiği için kapatırlar dinde. e sen sür suratına bir kilo makyajı , sonra ben kapalıyım... ne anladım ben bu işten. sözde kapalı, sözde müslüman dinlerine bağlı toplumumuz işte...
08 Yorumla- +1 yıl
ah be dakikalarla kaçırdın en iyi cevabı kusura bakma. ama 2 . kişisin beni anlayan
- +1 yıl
önemli değil ben buraya en iyi cevap olması için değil herkesin olanları anlaması için yazdım. gerçi hiçbiri anlamıyorlar ki...
- +1 yıl
evet anlamıyorlar hatta kötü ben oldum. sen akıllı kızsın harbiden.
- +1 yıl
onlar götlerini başlarını açıyor sürüyor bir kilo makyajı sonra da kapalıyım diyor... bunu yargılayınca kötü biz oluyoruz. yazıklar olsun türkiyeme... bunları beklemezdim
- +1 yıl
senin yaş kaç yahu.
- +1 yıl
bilmem çok bilmişsin sen birazz.
- +1 yıl
çok bilmişlik değil bu doğruyu bilmek bence... gördüm ki birçok büyüğüm benden daha bilgisizmiş... acıyorum hallerine ne diyim.
- +1 yıl
bilmem işi bilen sensin :)
onyargililiktan vaz gecin..
herkes kendine once bir bakmali derim
onemli olan niyet! makyaj ve basortu dogru olmayabilir ama o kisinin nasil bir karakter sahibi oldugunuzu bilmiyorsunuz nasil bir niyetle basini kapattigni bilmiyorsunuz.. belkide daha yolunu bulamamistir belkide basortu takip namus yapiyordur..
bunlar iste bilinmez.. o yuzden burada yazmaninda manasi yok cunku kimse yasamadan bilmiyor!15 Yorumla- +1 yıl
bizden ondan sooruyoruz anormal.
- +1 yıl
hayır hem baş örtülü hem lorelal parisli kadınlardan farkını ya da onların düşüncesinisöyliceksin ya da hiç yazmayacaktın
- +1 yıl
kardeş guzel yorum tebrik ederim. Katılıyorum sana. yorum yapmak pek doğru değil o insanın yerinde olmalı ve oyle duşunmeli aynen
+1 yılşu kadınları bir bırakın artık isteyen istediğini yapsın sanane ya saçı açık diyr seni mi atacaklar cehenneme ya da neden bu kapalı kadın makyaj yaptı diye senden mi soracaklar hesabını karına kızına yaptırtma istemiyosan. ama şu kadınları yargılamayı her bokuna maydanoz olmayı kesin artık. kapanır yobaz açılır kaşar makyajsız kezban makyajlı amacı belli gülümser iş atıyo somurtur buz dolabı... yettiniz ama ya
112 Yorumla- +1 yıl
bak kardeşim beni sorularıma ve bana karşılıkk vermeyi kendine vazife haline getirmişsin sende beni bir bırak artık.
- +1 yıl
engellersin beğenmiyosan seni takip etmiyorum saçma salak soruların karşıma çıkıyo
- +1 yıl
sen benim aşığım kölem olmuşsun hala konuşuyorsun.
- +1 yıl
neden geliyorsun kardeşim ozaman. insan her sorusuna cevap verir mi birinin ya aşık olmuştur ya da olmak istiyordur katil. benden sana hayır yok peşimi bırak
- +1 yıl
deli oluyorum sana. şimdi izin var mı cevap vermeme?
- +1 yıl
hastalık derecesinde mi bu durum. ne yapcaz peki böyle peşimden koşmaya devam mı edeceksin.
- +1 yıl
evet peşinden koşmaya devam edicem takıntılıyım ben hasta ruhluyum
- +1 yıl
bir tek benmiyim bu huyunun canlandığı kişi? benden ne umusuryorsun ki değer miyim o kadar?
- +1 yıl
sırf sen peşimi bırak diye bu soruları soruyorum :) ama nafile kalp bu sevdi mi bırakamıyor demekki , söylesene öyle mi?
- +1 yıl
evet öyle vazgeçemiyorum :D
- +1 yıl
kaç defa denedin?
+1 yılhahahaha.. iyi de sanane? dikkat çekmek için yapıyor olsun ya da sadece bakım için yapıyo olsun ya da sadece ailesi zoruyla kapandığı için yapıyo olsun.. sanane lan bundan? niye sokak kadınları gibi onun bunun kıyafetini makyajını dikizliyorsun sen ondan haber ver. hahahaha kafaya bak ya. kafan güzelmiş iyi günlerde eskit.
43 Yorumla- +1 yıl
uuuu.. yakışıklıysan çok özür dilerim ya geri alıyorum. süpersin bitanesin sen. adasfadsafsafds.
- +1 yıl
almayı alışkanlık haline getirme :D hadi bb.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüğün dernek denilen bir şey var başı örtülü diye her şeyden mahrum mu kalsın yani ayrıca o dediğin enteresan tarz değil bakım bakım doğru düzgün giyindikten sonra abartmadığı sürece makyaj yapması önemsiz
00 Yorumla
+1 yılonlar yuzunden tum kapalıları aynı kefeye koyuyolar amaçalrı turbanla suslenıb erkegın ılgısını daha cok cekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadığım şey açık kadınlara lafınız yok, kapalı olupta bunları yapanlara lafınız var. Ya şu senin tarif ettiğin gibi olan kadınlara ve açık olanlara birlikte laf yapıcan. Ya da susucan.
317 Yorumla- +1 yıl
bak kardeşim amaç ne burdaki işte namusyla kapanıp loearel parisle boyanmak bu ne bana bunu açıkla ya da sus.
- +1 yıl
Meselenin esası şudur sevgili gizli kullanıcı. Açık ya da değil, o türban bir dini simgedir. Ya doğru kullan ya da kullanma. https://www.youtube.com/watch?v=Dy-AS51KDbs
Cevap sahibi+1 yılYa abii bu senin ne ilgilendirirr? Allah Allah yaa. Ona Rabbim zaten karar verir hakkını veriyor mu vermiyor mu diye. Hesabını sormak sana mı düştüü?
Açıkla diyorsun bir de ya sana bunu açıklasak ne açıklamasak ne? Allah sizin gibilere yardım etsin- +1 yıl
Allah sizin gibi kendini ifade edemeyen v açıklamayanlara yadım etsin.
Cevap sahibi+1 yılDini bir simge olduğundan haberim var. Demek istediğim yargılamak ve sorgulamak biz düşmez.
Arkadaşım 'sizin gibi'' demişsin tanımadan yorum yapma ;) ben türbanlı değilim ;)- +1 yıl
ne olduğuunuz belli değil zaten ayaklı felaketsiniz :D
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerini takmıyorum, benim değilse de Allahın gücüne zaten gidicek..
Ayrıca sorunu biraz daha açmalıydın. Göz ve dudak boyamayı her her kadın yapar. Türbanlılar yapamaz diye bir şart yok ;)
Ve de İslamı zorlaştıran işte sizlersiniz ;))- +1 yıl
Sizin gibilere derken beni kastetmemişsindir umarım. Zira ben tesettür saçmalığına inanmam. Zira insan bedeni güneşe bağımlıdır. D vitamini üretebilmesi için bizzat güneş ışınlarının tene temas etmesi gerekir. Bilimsel olarak faydalarını yazamayacağım şimdi D vitamininin ama kızdığım nokta şu. Riyakarlık... Hem türban takacaksın hem de makyaj yapıp güzelliğine güzellik katacaksın. Sen neden kapandın be bacım o zaman. :)
- +1 yıl
ya bir git.
Cevap sahibi+1 yılSaçma düşünüyorsun. Allah kapanmanı istediyse o sağlığı zaten verir. Ayrıca islamda kadının kapanması gereken yerler ayrı, kapanmaması gereken yerler ayrıdır. Yüz, ayaklar ve eller kapanmak zorunda değildir. Yüzüne istediğin süsü verirsin, parmaklarına yüzükte takarsın... Bunlar yasak değil.
Ki malum kadınlar gibi yüzüne kilolarca makyajı sürenler de türbanlılar da var, açık kadınlar da. Onları da Allaha havale ediyorum ;))- +1 yıl
yok abi sizin içiniz bozuk bb.
Cevap sahibi+1 yılCanım ya dediklerime cevapta veremedi hemen biz kötü olduk. Aç iki sayfa Kuranı Kerim oku, hadis oku İslam hakkında bir kaç fikrin olsun. Orda oturup türbanlı insanlara laf yapmakla olmaz bu işler ;)) Önce kendine bakıcaksın. Unutma iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırıcaksın :))
- +1 yıl
Yahu cahil cahil konuşma. Kemil erimesi oranı ne sen islam ülkelerinde haberin var mı? D vitamini eksikliğinden her yıl ne kadar kadın hastanelerde sürünüyor bilgin yok oturmuş ahkam kesiyorsun. Kuranda kaş almak bile haramdır. Az önce sana bir video paylaştım izlemedin heralde Kuran'da yazanlardır onlar. İzlemediysen al buyur buradan tekrar izle. https://www.youtube.com/watch?v=Dy-AS51KDbs Kendi dinini bilmeme gerçekten üzücü.
- +1 yıl
size başka şeybatırmak lazım hoşunuza giden o çünkü.
- +1 yıl
Aynı hadisi cübbeli ahmetten dinle bir de al https://www.youtube.com/watch?v=XXhflE9IHuQ
- +1 yıl
ya bırakın arkadaşlar böyleleri anlamıyorsa sorun sizde değil. siz doğru yoldasınız. iyi niyetle anlatmaya çalışıyorsunuz ama anlamıyorlar... bırakın kendileri düşünsün...
+1 yılbaşı örtülü olan kadında makyaj yapabilir buna engel bir şey yok ki
makyajın abartısı hiç bir kadına yakışmıyor o ayrı mesele00 YorumlaOnların ki bir tür fantezi. Erkekleri etkilemeye çalışıyorlar.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. an önce KS'de bir tane gördüm kız resmen Seksi kelimesini sonuna kadar hakediyor...
00 Yorumla
+1 yılilla yapılan her eylem bir amaca mı hizmet ediyor. canları öyle istemiştir, yapmıştır. keyif kahyası mıyız biz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Dy-AS51KDbsizleyin de ondan sonra yorumlayın...
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=bbIxd6NLsuU resimlere bakarsanız iyi olur
+1 yılbilemetecegim:) ama kapali ve bakimli olmak istigorlardir herhalde:)
00 YorumlaBundan sanane ki? Herkes istediği gibi giyinir, makyaj yapar. Sorgulamak senin haddin değil.
12 Yorumla- +1 yıl
tam soyunun o zmaan.
- +1 yıl
katılıyorum herkes istediğini yapmakta özgürdür. Ayrıca şu soyunun diyen yoruma da cevap vereyim kardeşim senin istediğini yapmakta değil kendi istediğini yapmakta özgürdür. Sen soyun dedin diye soyunmaz ama soyunmak ister gider soyunur ama emin ol senin kafa yapındakine değil ^^
Sade ve başı açık olan kişiler daha tercihlidir
00 Yorumla
+1 yılonlar da insan. niye sizin hiç hatanız yok mu?
00 Yorumla
+1 yılKapanmak yakistigi icin kapananlar onlar
05 Yorumla- +1 yıl
ankarada çok var bunlardan
- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
sen kapalı mısın yok sa direk açık verici mi
- +1 yıl
Acik verici ne ya?
- +1 yıl
sende varya neyse.
+1 yılevet garip o da biraz
00 Yorumla
+1 yılbaşörtüsünü neden taktıklarını anlayamamışlar
00 YorumlaSanane derler adama...
115 Yorumla- +1 yıl
o zaman neden soru sitesi burası?
- +1 yıl
1 ve 2 soru hakkı veren sitenin hatası bu kısıtlamayın da soralım .
- +1 yıl
ağladım resmen çok kaliteli cevap :)
- +1 yıl
silahlar toplar tanklar senin elinde zaten.. öyle değil mi :)
- +1 yıl
biraz mı tamamen öyle , gerçekten sen tek cevabı merak ediyorum. yaşın kaç ve evlimisin.
- +1 yıl
ilginç ne iş yapıyorsun peki
- +1 yıl
akp burdada var diyosun yani.
- +1 yıl
sen neden bu kadar asisin?
+1 yılKapanıp dikkat çekemediğinden makyajı abartır.
013 Yorumla- +1 yıl
kardeş dikkat çekmek ve diğer şeyler iyapmaksa amaç neden kapanıyor. kişilik sorununz mu var sizin
- +1 yıl
Konuya önyargılı bakarsan zaten anlayamazsın amacı doğal :d Zaten makyajı aşırı yapmak doğru değil kapalıysan eğer. Her şeye daha çok dikkat etmeli insan
- +1 yıl
abisi siz kendinize göre şekillendiyotsunuz ayetleri bu böyle olmaz.
- +1 yıl
Genelleme yapmazsan iyi olur, hiçbir şeyi kafama göre şekillendirdiğim falan yok. Kapalı değilim. Kapanmaktada yanlış bir şey yok. Sadece kapandıktan sonra insanın çok daha dikkatli olması gerekiyo.
- +1 yıl
sen ne bilirsin kapalı bile değilsin!
- +1 yıl
Kapali cevren olmasi yeterli
- +1 yıl
ondan bile bir habersin neyse keyfine bak
- +1 yıl
Cahilligini kendine sakla, eyvallah
- +1 yıl
sorum yine pop oldu uçtu yine . ben üni mezunuyum.
- +1 yıl
uni mezunu olman bazi konularda eksik olmadigini gostermiyo kusura bakma
- +1 yıl
ya sen en iyi cevabı oku bir kaç tane adam akıllı yazan kızlar var onlara sana yeter. hadi çav
- +1 yıl
he kardes he
- +1 yıl
kardeş mi hsstr.
+1 yılbende çözemedım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsözde müslümancılık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri