Moda & Stil Crop askılı bluz, şort üstü crop giyer misiniz dışarıda? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul'da yaşıyorum normal bir mahalle ama çok crop veya şort giyip dışarıda dolaşan kız var. Utanmıyorlar mı acaba, sizde giyinir misiniz. Crop askılı bluz, şort üstü crop giyer misiniz dışarıda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
virgoandsad Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Giymiyorum ama çok hoş bence ve ayrıca utanmalarını gerektirecek bir şey yok. Onlar açık giyindiği için değil, onlara o gözle bakanlar utanmalı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben mesela atletle sokakta dolasmaya utanırım, bu atletten daha açık sırt, gögüs karın belli oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal artık bunlar bir kabullenin mk Amerika’ya gittim kadın külotla geziyor bir kişi dönüp bakmıyor burda olsa kadını skmekten beter ederler 3 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol mü? Zaten Amerika’da yaşıyordum son 5 yıldır Türkiyedeyim Yorumla Soran +1 yıl Oha abartma, pilaj bölgesidir kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır böyle külot gibi şortlar bar üstüne sütyenle gezenler var ve gerçekten dönüp bakan yok ilik gibi kıza Yorumla Soran +1 yıl Onları burda giyenlerde var, daha dün gördüm kız şort gitmişti ama çok kısa boxer gibi düşün mahallede elit bir yer değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben öyle gördüm Türkiye’yle kıyaslama yapıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Sendemi giyiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben üniversiteye giderken falan giyiyorum arada şortu onun harici giymem Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Şimdi nerede yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara’da şort giyilmez pek sürekli bakan eden oluyor rahatsız edici biraz Yorumla Soran +1 yıl Kaçıncı sınıf Yorumla Soran +1 yıl Bencede olmaz orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3. sınıf Yorumla Soran +1 yıl Neden Amerikayı bırakıp Ankaraya geldin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle gerekiyordu babamın işi dolayısıyla amerikadaydık babam da işi bitince Türkiye’ye dönmek istedi Yorumla Soran +1 yıl Keşke sen orda eğitime devam etseydin Amerika fırsatlar ülkesi sen daha iyi biliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Kızmadın umarım Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Ben giyemem giyenlere de karışma hakkım yok sonuçta kendi kararları. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden giyemezsin merak ettim ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Rahatsız olabilirim. Soran +1 yıl Anladım güzel düşüncen var🌹
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. Şort giymem ama crop giyerim 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Bir erkek bakınca ne düşünüyorsun Yorumla minikkladyy +1 yıl Önemli olan yanına gittiğim kişinin düşüncesi diğerlerinden bana ne. Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani rahatsız oluyor musun sana baktıklarında Yorumla minikkladyy +1 yıl Oluyorum ama giyimime özen gösterdiğim için alıştım artık normal Yorumla Soran +1 yıl Nasıl özen gösteriyorsun mesela Yorumla minikkladyy +1 yıl Kombin ve alışveriş yapmayı çok severim üstümde farklı şeyler olunca sürekli hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Ben mesela crop giyen bir kızla konuşamam utanırım yani Yorumla minikkladyy +1 yıl Ne alaka? Crop var crop var ayrıca dikkat ediyorsa giyerken ne gibi bir sorun olabilir. Hacı hoca mısın? Yorumla Soran +1 yıl Ya crop kısa olmuyor mu hepsi. Namaz kılan biriyim ama haca gitmedim. Kız yanlış anlar diye bakamam Yorumla minikkladyy +1 yıl Hayır hepsi kısa olmuyo o ilk fotodaki gibi giyiyorum ben göbeği açık giymiyorum utanırım diğerlerinde. O attıkların da büstiyer tarzı gibi bişey Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamada ilk fotodakinde göğüs hizası açık değilmi azda olsa Yorumla minikkladyy +1 yıl Göğüs nerde? Yorumla minikkladyy +1 yıl Ben o boylarda diyorum bu modeli kastedmedim Yorumla Soran +1 yıl Niye bunu sordun Yorumla Soran +1 yıl Ha boğaza kadar kapalı varsa sorun yok Yorumla minikkladyy +1 yıl Senin sevgilin olsa boğarsın kesin Yorumla Soran +1 yıl Yuh ne alaka. Ben şiddete karşıyım beni tanımadan böyle konuşman hiç iyi değil 😐 giyimine dikkat etmesini söylerim dinlemezsede ayrılırım yani Yorumla minikkladyy +1 yıl Kıyafetle boğarsın demiştim. Ayrıca giyiminden dolayı ayriliyorsan sevmiyosun demektir Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsun değil, ben kıskanç bir erkeğim yani. Yanımda bir erkek kıza baksa iyi mi olucak yani. Tedbir amaçlı düzgün giymeli çarşaf giysin diyen yok Yorumla minikkladyy +1 yıl Tamam da senin yanında bu kadın sonuçta tek mi cikiyo Yorumla Soran +1 yıl Ya sen bilmiyor musun ülkemizde o kadar ayı, saygısız adam var Yorumla minikkladyy +1 yıl Senin yanında olunca sorun olmaz diyorum bende Yorumla Soran +1 yıl Umarım olmaz. Uzun zamandır kızlarlada tanışamıyorum Yorumla minikkladyy +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl İnstagram hesabım fake ve evdeyim genelde. Avm, kafe gibi mekanlarada gidemiyorum arkadaşlar işte veya okulda yani. Tek başıma olduğum için evde oluyorum. Yorumla minikkladyy +1 yıl Mesleğin yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Malesef lise mezunuyum ben. En son markette çalışıyordum. İşte kızlarda soruyordu mesela ne iş yapıyorsun market diyince ezik görüyorlardı herhalde Yorumla Soran +1 yıl Bak sende umursamadın Yorumla minikkladyy +1 yıl Yemek yapıyorum ne alaka? Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim yazıyordun yani az önce ama durdun. Kolay gelsin, meşgul olma müsait olunca yaz Yorumla minikkladyy +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Uyudun mu? Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar, müsait misin? Yorumla Soran +1 yıl Napıyosun Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 😂 2 gündür uyuyorsun dimi öhööoo 😀 Yorumla
0_ebrulim_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl crop giyerim genelde 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Belli profilinden ama yakışmış, beyaz yerine renkli gider sana Yorumla 0_ebrulim_0 +1 yıl kendime stilist aramıyorum sağol Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye verdim sadece, neden bozuldun hemen Yorumla 0_ebrulim_0 +1 yıl niye bozulayım ki. kendime ne yakışacağını ben bilirim. tavsiye istemdiğim için vermene gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Ama sert konuşuyorsun farkındaysan Yorumla 0_ebrulim_0 +1 yıl yumuşak konuşmak gibi bir zorunluluğum yok. O yüzden istediğim gibi konuşabilirim Yorumla Soran +1 yıl Peki ebruli nasıl istersen Yorumla
Lady_Elya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Giyerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa neden Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl fotolara eridim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben her gün canlı halde görüyorum malesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Crop giyerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler bakınca ne düşünüyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Giymiyorum ama çok hoş bence ve ayrıca utanmalarını gerektirecek bir şey yok. Onlar açık giyindiği için değil, onlara o gözle bakanlar utanmalı
Ben mesela atletle sokakta dolasmaya utanırım, bu atletten daha açık sırt, gögüs karın belli oluyor
Normal artık bunlar bir kabullenin mk Amerika’ya gittim kadın külotla geziyor bir kişi dönüp bakmıyor burda olsa kadını skmekten beter ederler
Trol mü? Zaten Amerika’da yaşıyordum son 5 yıldır Türkiyedeyim
Oha abartma, pilaj bölgesidir kesin
Hayır böyle külot gibi şortlar bar üstüne sütyenle gezenler var ve gerçekten dönüp bakan yok ilik gibi kıza
Onları burda giyenlerde var, daha dün gördüm kız şort gitmişti ama çok kısa boxer gibi düşün mahallede elit bir yer değil
Ben öyle gördüm Türkiye’yle kıyaslama yapıyorum zaten
Sendemi giyiyorsun
Ben üniversiteye giderken falan giyiyorum arada şortu onun harici giymem
Anladım. Şimdi nerede yaşıyorsun
Ankara
Ankara’da şort giyilmez pek sürekli bakan eden oluyor rahatsız edici biraz
Kaçıncı sınıf
Bencede olmaz orada
3. sınıf
Neden Amerikayı bırakıp Ankaraya geldin
Öyle gerekiyordu babamın işi dolayısıyla amerikadaydık babam da işi bitince Türkiye’ye dönmek istedi
Keşke sen orda eğitime devam etseydin Amerika fırsatlar ülkesi sen daha iyi biliyorsun.
Kızmadın umarım
Ben giyemem giyenlere de karışma hakkım yok sonuçta kendi kararları.
Neden giyemezsin merak ettim
Rahatsız olabilirim.
Anladım güzel düşüncen var🌹
Şort giymem ama crop giyerim
Bir erkek bakınca ne düşünüyorsun
Önemli olan yanına gittiğim kişinin düşüncesi diğerlerinden bana ne.
Hayır yani rahatsız oluyor musun sana baktıklarında
Oluyorum ama giyimime özen gösterdiğim için alıştım artık normal
Nasıl özen gösteriyorsun mesela
Kombin ve alışveriş yapmayı çok severim üstümde farklı şeyler olunca sürekli hoşuma gidiyor
Anladım. Ben mesela crop giyen bir kızla konuşamam utanırım yani
Ne alaka? Crop var crop var ayrıca dikkat ediyorsa giyerken ne gibi bir sorun olabilir. Hacı hoca mısın?
Ya crop kısa olmuyor mu hepsi. Namaz kılan biriyim ama haca gitmedim. Kız yanlış anlar diye bakamam
Hayır hepsi kısa olmuyo o ilk fotodaki gibi giyiyorum ben göbeği açık giymiyorum utanırım diğerlerinde. O attıkların da büstiyer tarzı gibi bişey
Yanlış anlamada ilk fotodakinde göğüs hizası açık değilmi azda olsa
Göğüs nerde?
Ben o boylarda diyorum bu modeli kastedmedim
Niye bunu sordun
Ha boğaza kadar kapalı varsa sorun yok
Senin sevgilin olsa boğarsın kesin
Yuh ne alaka. Ben şiddete karşıyım beni tanımadan böyle konuşman hiç iyi değil 😐 giyimine dikkat etmesini söylerim dinlemezsede ayrılırım yani
Kıyafetle boğarsın demiştim. Ayrıca giyiminden dolayı ayriliyorsan sevmiyosun demektir
Sevmiyorsun değil, ben kıskanç bir erkeğim yani. Yanımda bir erkek kıza baksa iyi mi olucak yani. Tedbir amaçlı düzgün giymeli çarşaf giysin diyen yok
Tamam da senin yanında bu kadın sonuçta tek mi cikiyo
Ya sen bilmiyor musun ülkemizde o kadar ayı, saygısız adam var
Senin yanında olunca sorun olmaz diyorum bende
Umarım olmaz. Uzun zamandır kızlarlada tanışamıyorum
Niye
İnstagram hesabım fake ve evdeyim genelde. Avm, kafe gibi mekanlarada gidemiyorum arkadaşlar işte veya okulda yani. Tek başıma olduğum için evde oluyorum.
Mesleğin yok mu?
Malesef lise mezunuyum ben. En son markette çalışıyordum. İşte kızlarda soruyordu mesela ne iş yapıyorsun market diyince ezik görüyorlardı herhalde
Bak sende umursamadın
Yemek yapıyorum ne alaka?
Ne biliyim yazıyordun yani az önce ama durdun. Kolay gelsin, meşgul olma müsait olunca yaz
Tamam
Uyudun mu?
İyi akşamlar, müsait misin?
Napıyosun
Günaydın 😂 2 gündür uyuyorsun dimi öhööoo 😀
crop giyerim genelde
Belli profilinden ama yakışmış, beyaz yerine renkli gider sana
kendime stilist aramıyorum sağol
Tavsiye verdim sadece, neden bozuldun hemen
niye bozulayım ki. kendime ne yakışacağını ben bilirim. tavsiye istemdiğim için vermene gerek yok.
Ama sert konuşuyorsun farkındaysan
yumuşak konuşmak gibi bir zorunluluğum yok. O yüzden istediğim gibi konuşabilirim
Peki ebruli nasıl istersen
Giyerim
Aaaa neden
fotolara eridim
Ben her gün canlı halde görüyorum malesef
Crop giyerim
Erkekler bakınca ne düşünüyorsun